Om igår

Igår så vaknade jag typ vid 11, sent för att vara mig! Sen åkte jag till Mirre och Evita, Maxine och jag red tillsammans, först på Evita och Chicka Skjutbanerundan efter det red vi på Mirre och Figge på asfalten men vi fortsatte längre bort, till en sjö och en liten galoppbacke, annars är det bara skritt. Den rundan tar ungefär 2timmar... Sen när jag kom hem så la jag mig i soffan och somnade, därav inget inlägg igår. Men nu måste jag åka till skolan ses x')

StressarDagen x')

Idag så var jag i stallet 10.00, för att jag skulle hinna fixa allt innan jag skulle åka och jobba. Det gick inte som planerat så mamma fick åka dit senare och mocka. Kl 13.00 så började jobbet nere på ridskolan, det gick bra :D. Sen vid 18.30 slutade jag och pappa kom och hämtade mig för att jag skulle göra mig iordning för Kräftskivan hemma hos Maxine, vi hade en skön kväll som avsluats med filmen Män som hatar kvinnor, vill inte säga att den är läskig men helt klart obehaglig, väldigt bra film för att vara svensk tycker jag :D. Jag, Cia( en kompis till mig som ska ha sin häst på samma ställe som Mirre och Evita) och Maxine kuyrade ihop oss i Maxines säng, precis när det obehagliga börjar som kommer en kille in och skrämmer oss, vi flög en meter ungefär x').
Nu sitter jag här och ska gå och lägga mig, helt slut efter dagen :)

Godnatt

Bolero

Idag var jag hemma igen från skolan, men sen på kvällen var det möte för alla som jobbar i stallet. Vi pratar schema och annat, då jag inte kommer kunna jobba kvar på onsdagar så fick jag byta till lördagar, då jobbar jag över lunch. Faktiskt jätte bra tider, och jag får ju jobba iaf lite med Malin :D. Sen på kvällen var det dags för ridning. På Fredagar jobbar jag ngt som heter '''stalljobbarridning'', det är bara för alla som jobbar i stallet. Idag fick jag rida Bolero, en kopmpis tog min favorit precis framför mig. Men men ju längre man får vänta ju roligare är det när man får rida hästen x'). Bolero är en av stallets äldre killar, därav lite stel, men det släppte i slutet. Väldigt fin häst som kan, vad jag tycker.

Nu måse jag sova, ska upp tidigt imorrn.....

Strega <3

Idag red jag Strega, en känslig häst med mycket motor. På framridningen så gick hon ovanligt lugnt, kasnek bara var jag som inbillade mig, men hon gick väldigt lugnt under hela turen. Vi hoppade ute. Hoppningen gick väldigt bra hon brukar typ ''storma'' fram, pigg var hon men jag kunde ta tag i henne. Hon var ganska blöt sen.... Älska Strega <3
Follie blir bara bättre och bättre, jag var ute med henne också kom mamma och hennes lilla förskolegrupp, dom satte sig i parken, eftersom det var väldigt bra socialträning för Follie så satte jag mig där också, hon var ganska tuff, det tar vi bort...
Kände mig piggare idag men jag vet inte, efter ridningen så hade jag lite svårt att andas, hostar vääldigt mycket tänkte att det kanske är lite pga det också. Ska var ledig imorrn också eftersom ajg hostar så mycket och får otroligt ont i hyvudet till och från.

Bilder från ridningen kommer imorrn :D Inget att vänta sig, men men.......

MissYou <33

Går inte en dag utan att man tänker på dig, att du inte kommer finnas någe mer. Nu har du varit borta i en månad och några timmar, det känns så konstigt. Som att någon vän kommer snart och säger här har ni henne, Tack för att jag fick låna henne..... Men så är det inte, hon kommer inte tillbaka. Nu klarar jag inte och skriva mer, för tårarna kommer i floder, skulle kunna skriva i en evighet om henne.                       Saknar Dig Amazing<333

Dåligt Uppdaterande

´Min ursäkt den här gången är att jag är sjuk.. Har typ bosatt mig i soffan, emn idag känner jag mig bättre...
Tisdag:
Då var jag i skolan, det går väll bra. Kommer inte ihåg detaljer ;P. Sen hade jag Evita och Mirre. Mamma följde med som hjälp så at vii inte skulle vara där för länge. Medans jag red så fixade hon i stallet. Men Mirre skrittade jag barbacka på asfalten i en halvtimme, vill fortsätta ta det lugnt med honom <3. Sen med Evita red jag Galopprundan och hon var titig och pigg, inte likt henne men hon hade ju stått dagen innan... Det gick bra och vi kunde ha en lugn galopp till slut x).

Onsdag:
Har kännt länge att jag har börjat blivit sjuk, och nu har det slått till så jag fick vara hemma idag, en jobbigare förkylning. Men en Alvedon senare, på eftermiddan var jag påväg till stallet, mamma fixade igen åt mig eftersom jag inte mådde någe bra så tog jag en liten skrittur på Evita med Maxine. Evita har lite svårt att hänga med i Chickas skritt, det blir ganska många inslag av trav x).

Hörs mer ikväll, skrivar om Follie då också är det första ridlektionen på ridskolan efter sommarlovet <3333333.
Nu är det en månad sen, om man backar tiden en månad så fanns Mazie<33, saknar henne enormt!!
Du vill alltid finnas med oss älsk <333333


Första skoldagen

Idag var premiärdag för mig på Myrsjöskolans högstadie, min nya klass heter 7D1 Internationell. Vi har mest tagit det lugnt idag, vi hade engelska och matte på eftermiddan, förmiddan var inte så mkt... Mest prat. Klassen är ju iaf bra, eller första blicken iaf, vi har en kille från Island. Ställde kl på 07.00, Maxine och Johanna(hoppryttarinnan.blogg.se) var med The Voice, direktsändning. Kul var det att se, man hörde skratt ibland som man kände igen ;). Mötte Felicia efter skolan, eftersom vi går i samma nu så var det bara att vänta lite, vi har mest tagit det lugnt....
Follie har varit själv 2tim idag och gör det utan problem,jag satt och borstade henne lite också, valppälsen blir så otroligt fluff x').
Har så otroligt ont i magen, mamam tror att det är lactosmagen som spökar....... Inte kul eftersom det kanse blir så att jag inte kan äta Ben o Jerrys någe mer, vi får se, men jag tror vi drar ut på att gå till farbror doktor iaf.

Godnatt

Mirre och Evita :D

Idag hade jag både Evita och Mirre :D. Det gick jätte bra allting, tills jag skulle rida Mirre, han markerar på höger bak. Inget farligt så man kan rida, men inte kräva ngt. Mer jag och Maxine fick springa där i hagen och jaga honom. Sen tar vi in Figge och Då prövar Maxines mamma, och då kommer han. Vi bestämde att jag skulle gå med honom istället för att rida, vill ju inte riskera när han hade sprungit i hagen som en dåre. Vi fick iaf in honom tillslut och då var han helt Sjöblöt av svett, stog och pratade med honom och svampade, vi hade allmänt mysigt :). Gick ut med honom i en halvtimme. På Evita red jag och Maxine ut Skjutbanerundan, barbacka båda två. Olle( deras andra hund) fick också följa med :D. han höll på att bli mos av mig och Evita innan han tog skydd inne i skogen, eller han trodde att han skulle bli mos... Annars har det inte varit så mycket.
Skola imorrn, ska iaf bli kul att börja i helt ny, eftersom jag är 7d1 nu.

God natt

TjejMetet

Det blev inget inlägg igår, kom inte hem så sent från middagen, men jag var otroligt trött. Jag och Felcia skulle gå upp halv 7 för att bussen skulle gå 1,5timme senare, när vi väl kom iväg så flöt att på bra! Vi kom fram till Tjejmetet och gick och intog våran plats. Typ en timme senare så hörde man ''Pang'', startskottet gick och alla började fiska. För mig gick det inte så bra, men mammas jobbarkompis Monika fick upp fisk efter fisk, alla andra fick också upp men jag fick ingen! Felicia och Evelyn tror jag fick upp två var. Då säger jag till dom att nu går vi och hittar ett annat ställe, det gjorde vi och det tog inte mer än 2min innan dom börjadenappa på min :D. Då fick jag n och Felicia hjälpte mig med fisken medans jag hämtade min fiskpåse. När jag kommer tillbaka hade Felicia redan stoppat ner mitt spö i vattnet och när jag ska börja fiska igen så smått chockat ropar jag ''Vart är mitt flöte ?'' Jag drar upp det och där är en liten fisk igen. Efter det hade jag ingen mer tur. Sen på själva tävlingen kom jag inte långt på mina 61gram, men en annan i sällskapen kom tvåa i barntävlingen, Grattis Felicia A. Vanliga Felicia ( AlwaysMeOfc.blogg.se) och Monika var två av dom som blev utlottade och gick och hämtade ett varsitt pris Felicia fick ett fiiint fiskespö som vi provade sen och Monika Kräftfiske, inte alls avis :P. Sen åkte vi hem till lite av släkten och grillade.Inte så sent åkte vi hem och lämnade Felicia hemma hos sig.
C ya tonight :D


Olsson <3

Idag har jag haft Olsson, eller Figge x'). Det gick jätte bra, jag red galopprundan först åt höger, sen vänster, sen halva höger för att vända och sen tillbaka. De första varven tryckte jag på lite,lite, sen normalt tempo. På halvorna så kortade jag upp honom lite. Det gick jätte bra, Felicia var med och hämtade mig, vi åkte handlade lite osv. Felicia ska sova här, nu ska vi gå och lägga ossx)
Follie blev idag lämnad själv i 30-60 min, inte ett ljud från henne. Hon har lärt sig sitt nästan, men Stå äär lite svårare.

Nu måste vi gå och sova, vi ska upp på Tjejmetet imorrn :D

Godnatt

Bilder, Äntligen

 Figge, Inte bästa bilden, men iaf.
 Figge <3

 ma nser hans blåa i ögat x)

 Stor bild, men fiin :) <3

 Lite konstig, men Mirre iaf x)<3

 Mirres Öga <3

 Mirres andra öga,

 MirreMannen x'd

Också lite färska Follie bilder :)

 Nosen, svartare än förut!

 Tassen med en svart prick <33

 Lite konstig, men hon satt i mitt knä, så det blev ett konstigt foto :P


Finare bilder kommer ikväll, måste ha en hjälpande hand för att det ska bli finare bilder x'd

Vilken bild tycker du är finast ?  Kommentera

SlöDagen

Idag har jag bara slöat! Vaknade ganska tidigt, innan Felicia. Hela dagen har vi typ tittat på filmer, suttit lite framför datorn och självklart varit med Follie :). Sen när pappa kom hem skjutsade han mig till stallet, hade ju Mirre idag. Jag och Maxine red lite på Asfalten, en inte så trafikerad väg som är bra att rida på, en väg som jag framförallt brukar skritta fram på när jag ska rida lite på banan utanför stallet. Vi skrittade bara så även ridningen var ganska lugn x').
Idag när jag och Follie stog ca20m ifrån varandra så när jag ropade kom hon, Stolt x). Annars har det inte varit så mycket förändringar, hon börjar kunna Sitt bättre x). Hennes rosa på nosen börjar försvinna, bild kommer x).
Bilder kommer väll imorrn eller något liknande x').
Imorrn blir det Figgelur :D

GodNatt

Grönan2 x)

Idag var ju jag som sagt på Grönan med Felicia, jätte kul men ingen kille x(. Jaja, lite tråkigt var det ju och många såg ut han, men nu låter jag beroende, jag åkte dit för att det var kul och sen om jag skulle ha träffat honom skulle ju bara ha varit en bonus x'd. Jag och Felicia åkte för det mesta Jetline, men också Kvasten och Vilda musen. Idag hade jag bättre tur i spelet, jag VANN 2ormar, en pumpa, ett ''träd'', en rosa fisk, en gummianka och en rosa tärning, Felicia, i början utav dagen ingen tur i spel så jga gav henne min gummianka. Sen så fick hon världens ankspurt och jag tror att hon slutligen hade 5-6ankor x'd.
Follie, vad ska man säga. Är lika söt som vanligt och vi tränar vidare på sitt och stå. x).
Bilder imorrn, jag ska ha en Bild förmiddag tror jag x)


GissaGissa

Gissa vem som ska till grönan idag, IGEN???  Jo jag x). Felicia och hennes pappa ska till Grönan idag och frågade om jag ville hänga med, jag vad säger man, JAAA. x'd. Så jag kommer typ springa runt på hela Grönan, åka allt för att se om han är där, beroende jag vet, men det skulle vara kul att se honom. Han kommer inte känna igen mig men jag ska påminna honom, då kanske ha kommer ihåg x))).
Vi ses senare <3

DagensUpptäckt....

...två nya bitmärken. Follie har lämnat avtryck igen! Annars idag har jag varit hemma, Felicia och jag gjorde lite lunch sen tittade vi på en film som jag hittade hemma ''TigerBröder'', en gammal klassiker, x'd. Var hos Evita idag också, hennes stigläder hade gått sönder så det var att rida barbacka :D.. Hon var jätte fin, det kändes som en dröm när man satt där och bara gled med. Det som förstörde var väll att hon är väldigt skumpig i traven, funkar bra tills man fattar galopp, efter det så är det enda hon vill är att fortsätta galoppera x'). Hon är så snäll x).
Follie lär sig bara mer och mer hur man gör ed tändernma för att få i lite uppmärksamhet. Annars har hon fått nytt godis som hon tycker om jätte mycket om, då har jag provat att springa med henne som amn gör på utställning, hon blir så fiin. Hon typ verkligen trampar på och ''bröstar'' upp sig.

Bilder som jag sa igår, kommer när jag orkar, är så jäddra trött....

Trötter...

Vet inte vad det är med mig nuförtiden, är så trött, hela tiden!! Felicia var hemma hos mig lite ikväll, det hände inte så mycket, vi satt lite vid datorn och varit nere i centrum med FollanBollan x). Vi hittade en 20lapp när vi var påväg upp från centrum x'd. en vad konstigt det känns att int ha varit i stallet! Ska dit imorrn igen, så jag behöver inte vänta så länge :D.
Jag är chockad över hur duktig Follie är, vi lämnade henna idag och var borta kanske 10-20min utan problem. Hon märker typ inte ens att vi går, bilder kommer snart x)
Skulle ha lagt in bilder på Mirre och Evita idag, men jag är såå trött så jag orkar typ inget, förutom i stallet, då blir man pigg x).


Grönan, :D

Det blev inget inlägg igår, jag var så sjukt trött efter dagen på grönan x'd. Nu kommer det. Vi började att åka Blå tåget, sen som dagen gick fick hon upp mig i Jetline, eller YEEEAAAHTLINE som det står på vårat kort x). I slutet så skulle vi typ vara med i Tv för ngn tankeläsare och mentalist, det var kul förutom att när vi var klara så var alla våra priser förutom en snodda :(, vi blev jätte sura/chockade/ledsna för att vi hade lagt alla våra pengar på dom där. Vi vann alla priserna på ett ställe och första gånge vi går dit så vinner malin hela tiden, så killen som stog där bakom och skötte frågade min om jag hade Tur i kärlek eller spel, jag sa att det måste väll vara kärlek men jag har ingen tur där heller, sen går vi vidare och nästa gång vi går dit så säger han, jag känner igen er, Har ni varit här förut? jag svarade  Ja. Han sa JUSTE, du är ju min flickvän, Hur kunde jag glömma det! Jag sa det ja hur kunde du x'd. Det sluatde med att priserna för mig var 5ormar, 1liten anka, plast. Av dom sakerna vann ajg två och fick resten av min ''pojkvän''. Malin vann alla sina 6ormar x'd.
men som tröt av Micke Askernär( mentalisten och tankeläsaren) så fick vi en stooor mjölkchoklad. Tur var att ag hade soppat ner Ankan i fickan så jag har en minne av carl-kommer inte ihåg( ''pojkvännen'').
Tack Malin för en jätte rolig dag!!
På kvällen sen så åkte jag till Evita och pappa åkte med som kameraman, jag red lite på deras bana utanför, det gick suuupera bra !! Satt och tittade på filmen i går på tv:n. Jätte fint !

Om idag kommer ikväll x)

Trött som få

Har märkt på senaste tiden att jag är väldigt trött, men det blir väll bättre imorrn efter grönan x). Malin och jag ska gå på Grönan imorrn, säger bara det, Grönan se upp! Idag har jag haft både Mirre och Figge, jätte kul. Jag körde galopprundan med Mirre och han var jätte pigg och sådär arabtittig x'd. Med Figge red jag en runda som heter Skjutbanerundan, en runda som innehåller en väg som är fin att galoppera på efter regn och lite skog osv. Fin runda efter regn annars lätt hård. Figge var så snäll och busig som han brukar x). Sen när jag kom hem så gjorde jag och bror Chris middag, det blev jätte gott lördagsmys som var klar när pappa kom hem. Sen hade jag och pappa en egen liten filmkväll, vi såg The day the earth stood still, jag var lite tveksam till den i början men sen blev den faktiskt bättre och bättre!
Någon som har sett den ?
Imorse när jag vaknade så slog jag knogen i väggen, gjorde väldigt ont, gissa vad jag ser, Ett bitmärke och Follie är lika jobbig som vanligt på morgonen! Hon har lärt sig att hoppa upp i min säng så nu väcker hon mig med sina tänder i ansiktet och händerna x). Har ju tyvärr inte kunnat träna henne så mycket idag, Synd! Men en sak som är kul är när jag kommer hem så blir hon väldigt glad, samma sak när jag går upp på morgonen eller bara ger henne en klapp x)
Älska Follow Me <33

Fotade ganska mycket idag, blev några fina bilder iaf, ni får se imorrn, måste gå och lägga mig nu, ska möta Maln i centrum halv 10 x'd

Vaknade på fel sida ?

Idag väcktes jag av Felicia som ringde, hon skulle komma hit och hämta lite saker. Brukar ju gå upp tidigt men idag gick det inte, har typ halvsovigt hela dagen förutom när jag, Felicia och Ilona ( kompis som skulle sova hos Felicia ). Det var jätte kul förutom att mitt knä har börjat göra jätteont. Som innan cyklingen kunde jag inte gå, i ena backen hängde jag på cykeln för att komma upp för backen :O, jag håller på att gå sönder. Annars har jag varit hos Mirre idag och det börjar med att jag inte får in honom sen när jag skulle hjälpa Maxine med att bada Figge så kommer Kattis och hon får in honom, även om han försökte sticka så får hon iaf in honom. Det gick bra bara att han inte var lika jobbsugen idag, men han gick fint iaf även om man fick arbeta mer för det! jag skulle åkt med Vebdela till henes medryttarhäst Sarino idag. Men det blev inget eftersom jag kom hem för sent för att vi skulle kunna åka till honom, så det slutade med att vi pratade på Msn x)
Follie bet mig idag lite smått på handen, inget farligt bara att det sitter på fel sida så det gör väldigt ont! Annars har jag tränat på Sitt och Stå, hon förstog snabbare vad jag menade med sitt i slutet, Stolt!

MirreMan <3

Tidigare idag var jag med Felicia och hon hjälpte mih med designen, konstigt för när jag öppnar bloggen då är den vit på inläggen och rosa runt :O. Sen åkte jag till Mirre och Felcia följde med som fotograf :). Han gick jätte fint för mig. Red lite på banan dom har utanför. Han arbetade på i skritt, trav och galopp x). Kom hem från stallet för en halvtimme sen, det blev lite föör sent. Påvägen hem så släppte vi av Felicia hemma hos sig och nu sitter jag här x'd.

Bilder från idag x)

 Det blev väldigt mörka bilder, men fin iaf

 Han gick i vatten, jätte farligt x)



 Stolsits !!!! sadeln ser ut att ligga jätte långt fram :O



 Stolsits igen :O Vi var int eriktigt ense om vägen x)

KommenteraMera x)


ny header

Som ni ser har jag och Felicia suttit och fixat lite med bloggen, vad tycker ni ? Kommetera vad du tycker x)


två boxar, en häst ?

Idag hade jag Evita och Mirre, men fick ju självklart inte in Mirre, jag fick fixa dubbelt men bara ha en häst att rida.
Red ut skjutbanerundan på Evita och det gick super x). När pappa åkte och hämtade mig så åkte Felicia med också och fotade lite. Sen åkte vi ner till stallet lite senare för att Lizzy( Kusinens hund) ville ha bebisar x'd, så vi fick fick låna med oss Tito, stallets pudelpojke. Tyvärr så hände inget. När jag kom hem eftar stallet första gången så åkte jag och Felicia ut och cykla, idag var vi jätte sega, orkade ingeting i backarna eller ngt. När Lizzy och Tito träffades var vi hemma hos kusinen och åt grillat från 40årspartyt. Har annars suttit hemma.
Follie tycker att åka bil är pest, det kan man gärna slippa. Därför åker hon med överallt, nästan x). Hon ville göra extrahål i mina öron idag, hon och hennes tänder x'd. Hon bits non stop och är väldigt snabb!!
Dom 5 förstabilderna är fotad av Felicia

 Evita <3

 Evita <3

 Lite dålig vinkel, men Evita iaf x)

 Borstade svansen idag, den blev jätte stor!

Follie, ganska fin uppställning x)

 Hon röker löv x)

 FollieBoll

 Fin vovve

 Lång Tunga x)
Vilken är finaste bilden tycker just du ? x)

Godnatt

Lite bilder från idag

Var och åt på nuya thaistället nere i centrum med pappa, mm. Sen åkte jag till stallet och red med Maxine, hon fotade i slutet, jag red på Mirre och hon på Chicka. När vi kom tillbaka med hästarna så började det spöregna. Vi satte oss inne och jag åt glass och sen tog jag en macka och hon två mackor x). Vi spelade lite innan det blev det dags för att åka till Fingal, Figge är en busig c-korsningsponny. Med lite blått i hageröga. Jag red Figge förra terminen men nu vet jag inte hur det kommer bli, måste hinna med honom lite iaf <3 x'). Sen åkte jag ut med Felicia och cyklade, inte alls lika jobbigt att andas ! Annars har jag varit hemma x).
Lite bilder+en film

 Maten på thaistället x'd

 Hittade en ''ung'' bil x) Dålig bild eftersom jag satt i pappas bil medans jag fotade.

 MirreMan <3 Fotad va Maxine

 Kraam x)  Fotad av Maxine

 Chicka, busponnyn x) Fotad av Maxine

 Dåligt ljus, men Anton en häst på Stall Sågtorp (Hoppryttainnan.blogg.se)

 Chicka, Uppifrån ? x) Fotad av Maxine

 Figge <3, Fotad av Maxine

 Figge pussar MatteMaxine x), Brukar inte behöva använda morot men han ville det idag :)

Filmen gick inte att få upp ?

Godnatt


Vendela

Tänkte skriva om en kompis som jag träffade för länge sen på internet, vi snackade jätte mycket och tillslut så kom vi fram till att vi faktiskt red på samma ridskola, vi ''bråkade'' jätte mycket om vilken ponny som var bäst Savoy eller Tabbe. Vi skulle också på samma usek akvivitet som var smörjafton, konstigt nog fick vi också smörja samma träns, Sopranns. Vi har snackat på msn och träffats på stallet hela tiden x).

Lite minnen med Vevve

När vi tältade, i hennes trädgård. Skatorna höll henne vaken medan jag bara sov, jag vaknade kl 04.00 och såg en mus som sprang på långsidan av tältet och voltade !? Sen skulle vi upp och rida nästa morgon.

På smörjafton och man fick dra ett nummer om vem man skulle smörja med, vi fick ju självklart nr 9 båda två. Jag frågade henne ''Känner du ngn som heter flippan96 på msn?'' Vevve: '' Aa '' Jag: '' Det är jag''  Vevve: '' Ja vet'' x'd

När jag övertalade henne att börja på söndagar och sluta på torsdagar bara för att vi skulle kunna vara i stallet på samma dag, och vi lyckades övertala hennes pappa x).

Och många fler, har inte så mycket minnen med en annan stallkompis som Vendela, Vendelas blogg Veida.blogg.se

<3


Forever

Idag var jag med min första, största hästkärlek, Forever. Forever är ett fint Svenskt halvblod på 13år. För några år sen så frågade Ida om jag ville pyssla med Forever, jag fick gör det om jag ville och när jag hade lust. Har tillbringat dom 2 senaste somrarna med honom nee på stallet då vi har gått och badat osv. Iår så har det inte blivit så mycket eftersom han gick på bete, men idag när jag och Malin(Stallkompis) var nere på stallet så ser jag honom stå där i boxen. Har saknat honom jätte mycket och nästa gång jag åker till stallet så ska jag fota x). Stod och borstade tills han glänste x)).
I början av dagen så slappade jag lite sen åkte jag ner till stallet med Malin, jätte snäll stallkompis som tar fram den sidan i mig som inte så många ser x). Vi hade med oss Follie lite eftersom pappa skulle in till stan lite snabbt. Jag och Malin gick till en strand där man badar med hästarna och satta oss och åt lunch med Follie. Hon upptäckte ankorna som var ganska spännande, annars var hon bara på våran mat. Sen så åkte Malin med oss hem och hjälpte mig med naglarna, vi hade jättekul när vi satt och gjorde olika mönster x). Sen när Malin hade åkt hem så cyklade jag och Felicia. Det gick bättre att andas idag, tur det. Sen gick ajg och mamma upp och tittade på våra grannars Rottweilervalpar, så sjukt söta och jag försöker få mamma att vi ska köpa en till valp nu x). Men mamma är ju lite skeptisk till två valpar samtidigt. 
Follie har idag lärt sig att när man ropar Follie så ska hon komma, jätte duktig, kommer vad hon än gör!

GodNatt

Inga foton idag heller

Var med Evita idag, tog inte med mig kameran eftersom jag tycker det är lite läskigt att lämna den själv i stallet. Men nu ska det bli förändring x). Det gick jätte bra med Evita iallafall! Sen åkte jag och Felicia och cyklade den vanliga långa rundan, efter ett tag så känns det som om en sten ligger på bröstet och halsen och jag får lite jobbigt att andas, konditionen är inte direkt på topp. Sen åkte jag och Felicia ner och köpte varsin Ben och Jerrys <3, satt och åt på den hemma hos Felicia. Idag var det också jag som lagade maten, det blev så gott. Bacon med typ svampsås och extra kantareller, helt min smak. x).

God natt

40Års partaj

Idag var det 40års ''kalas'' för min morbror Denny, han fyllde i tisdags. Det var jätte kul med mycket folk, alltid kul att träffa nya. Tyvärr inga i min ålder men när man har kusin Evelyn så blir det sällan tråkigt x). Jag och Evelyn fick högsta poäng i ''Hur väl känner Denny'' frågesporten. 17/20möjliga är inte illa, den som kom 2 hade 14. Så vi ägde ut alla x). Maten var jätte god, en frisk sallad med grillade spett, om jag hade ätit lite till hade jag rullat hem x'd. Tur attt jag och Felicia cyklade så fort jag kom hem, så jag fick cykla av lite x). Vi cyklade en anna runda idag, ungefär lika lång. Eftersom klockan var 22.00 när vi åkte iväg så ville vi inte cykla genom skogen så vi tog en annan väg och vi cyklade den på 19min, Stolt. Innan allt var jag med Mirre och jag red ut med Maxine, det blev så varmt så vi tog av oss tröjorna med topp under x), många som log när vi red förbi. Speciellt en turk som var typ helt överlyckig?! Han sa Hejhej och stannade lite längre bort och gjorde slängpuss? Vi mötte han på vägen hem också han frågade Maxine hur hon mådde och var lika glad då! Mirre kom så snällt när vi skulle hämta honom i hagen och tyckte det var jätteskönt när vi sköljde av honom, han blev inte så rädd när vi sköljde, bara lite i början men annars stog han där så snällt.
Follie har idag lärt sig att tugga på sladdar och var själv en liten stund idag igen, så skönt att hon bara tittar på en när man går sen bryr hon sig inte x). Hon blir bara busigare och busigare och jag  får mer röda ränder på häderna av hennes tänder x), hon förstår inte det roliga i leksaker, x)
Det blev inga bilder på Mirre vi fick så bråttom, men på Evita kommer det på imorrn.

GodNatt


Äntliigen...

Mirremannen fick jag rida dig x). Han var jätte pigg! Jag och Maxine red ut nån ny väg för mig, galopprundan tror jag den heter. Det är en liten ''rund'' väg, man kommer på en liten väg sen förljer man det runt sen är man tillbaka där man började på ''cirkeln'' x). Jag red åt ena håller och Maxine åt andra, så möttes vi på stigen, hon i galopp och jag i trav eftersom han fortfarande sätts igång. Hade nog kunnat galoppera hur länge som helst med tanke på piggheten. Sen red vi och lämnade Figge i hans sommarhage och jag och Maxine red hem på Mirre sen. Det blev ingen cykling ikväll, Felicia skulle helt plötsligt åka till landet och jag var inte då taggad att åka ut själv med tanke på alla skummisar x). Mamma och pappa lämnade också Follie lite själv idag, lika duktig som vanligt x). Jag och pappa var nere och miljötränade henne i centrum och passade på att ta en glass x'd.
Nu kommer det bilder, Äntligen!

 Follie i full rulle x)

 Rosa tassen, än sålänge rosa x)

 Hennes fina vattenskål och underlägg x)

 Evita, sötis, bilder på Mirre kommer imorrn.

 Follie på stallet

 Åt fel håll men fin x). Nya hästen på Nacka ridklubb

 Samma häst som bilden ovan

 Andra nya hästen x)

God Natt

Premiär på ridskolan x)

Som sagt idag har Follie sin stora premiär på Nacka ridklubb(Ridskolan som jag rider på). Nu var det övernattningsläger där, så det var många som ville pilla och peta x). Hon njöt av att det var hon alla tittade på. Annars var det inga hästar där, förutom hingsten Salad Days och de två nykomlingarna. Jag och Felicia cyklade lite tidigare idag eftersom hon skulle på middag senare, vi bestämde att Aldrig mer åka på dagen x'd, det var både varmt och vi har nog otur då. Det börjar med att min kedja hoppade av, sen hackade den till varje gång vi trampade, men Felicia fixade det och vikunde fortsätta, trodde vi, då åkte Felicias trampa av!? Det var bara att vackert vända och åka tillbaka igen, synd men cykeln tyckte väll att vi ¨kte nog igår x). Annars har jag bara tagit det lugnt idag suttit lite framför datorn och varit med Follie. Vi ''självtränade'' henne idag, hon är så duktig! Det här är andra gången och hon bryr sig inte om att vi går, Stolt !x)
Nu ska jag och mamma gå ut med grannens hundar, kanske kommer foto x)

Blev inga foton ikväll heller ;(  Vi ska installera ngt annat program, ville verkligen lägga upp bilder nue.
Godnatt

Dagens NäraCykelKatastrof x)

Idag har jag varit hemma och varit med Follie och sen åkte jag till Evita. Jag skrittade ut på Evita i slutat kom det några MiniMotorcyklar som var farliga, :). Hon gjorde inget bara blev lite nervös. Senare när jag kommer hem så åkte jag och Felicia( alwaysmeofc.blogg.se) ut med cyklarna. Vi är ut och cyklar typ 3/4 utav rundan när Felicia säger '' Vart är min mobil ?''. Det blir bara att cykla tillbaks igen, hela rundan. När vi kommer till ängen där vi möts alltid så ligger den där självklart, Aja det var roligt att cykla lite extra x ). Follia har skött sig riktigt bra idag, hon väckte mig 05.00, då gick jag in till pappa och bad honom ta ut henne, sen när hon kommer in igenså är hon på sitt värsta bushumör, men jag somnade tillslut!

05.30, ingen bra tid

Imorse väckte Follie mig kl 05.30. Det var bara att gå upp och ut! Annars har jag tagitt det lugnt idag. Pappa kom hem ganska tidigt så då träffade jag Felicia en liten stund, och sa hejdå till hennes lånade hund Tjanna. Efter det åkte jag till Mirre och försökte få in honom, inget lyckat resultat. Man kommer inte närmare än 10m längre. Sen åkte jag och Felicia den här rundan som vi kör, vet inte om det är jag som inbillar mig men det kändes bättre idag när jag cyklade, vi klarade en backe som vi har gått i förut, ganska brant, Stolt !
Varför det inte har blivit några bilder är för att min dator ínte vill spara dom :O.
Är så sugen på att lägga upp bilder nu, på Evita och Follie.

Godnatt

Follie,Follie,Follie x)

Idag väcktes jag av lilla Follie som ville gå upp och äta, hon har klarat sig hela natten utan att kissa, Stolt ;). Annars har jag suttit vid datorn och såklart gosat med Follie <3. Lite olyckor har det ju varit inne, men inget stort antal. Bilder kommer imorrn. Sen fick jag ett sms från min andra medryttarhästs ägare, vi bestämde at vi skulle ses i stallet efter 18.00. Evita (hästen) heter egentligen Queen Evita och är ett  Frieser sto av den grövre typen på 6-7år tror jag. Jag fick skritta henne en halvtimme, eftersom hon har stått hela juli så ska hon sättas igång nu. Vi bestämde att jag börjar med henne nu på Onsdag redan och sen ha henne varje onsdag + söndag och lite till ibland :). Sen så åkte jag och Felicia ut och cyklade, ingen förändring idag x). Sen gick vi ut med Grannens hundar, utan Follie såklart.

GodNatt Och Hundpussar

Home, Sweet Home

Då har Follie flyttat hem till familjen Knas. Hon trivs jätte bra och är redan glad när jag kommer, hon viftar på svansen och möter en lite sådära valpvingligt<3. Får jätte mycket kommentarer när man är ute med Follie om hur söt hon är, det stämmer jue. Senare var också jag och Felicia ute och cyklade, då efter en jobbig halvtimme med mycket uppförsbackar så kände vi hur dålig kondis vi har såhär efter sommaren, rundan är längre än en halvtimme, men en halvtimme in på rundan kände vi hur andningen blev tyngre x). Så vi bestämde oss för att cykla en speciell runda varje kväll. Rundan är två långrundor, som är långa när man är ute och går med hund. Sen kommer vi bara bygga på med längre.
Vi hade jätte kul eftersom vi inte har träffats på jätte länge. Sen så ska hon få låna en hund utav sin brors pappa. Det kommer bli jätte kuul :). Vi avslutade våran runda med att jag gick upp och hämtade Follie så fick Felicia träffa henne.

GodNatt
Kommer fota imorrn så fler bilder kommer :) 

SötNos

Ooh jag kan inte sluta titta på henne! Nu har hon kurat ihop sig på hennes stora rosa kudde x). Vi var förut och stannade till för att tanka och en folliekisspaus. Då hade hon kopplet och halsbandet på sig sör första gången, JÄTTEGULLIG. Halsbandet kliade jätte mycket, men det var ju första gången så ... Sen ibland hade vi lite problem var vi skulle gå då där jag skulle fanns det några läskiga motorcyklar. Men hon är helt underbar. Hon grät lite i början på resan efter alla kompisar men sen somnade hon med huvet i mitt knä<3. Nu ligger hon på den rosa kudden och som mamma sa Sötnos, vilket stämmer eftersom honb har den sötaste nosen utav alla hundar i världen!

Sista vägningen, hon vägde 5,5-6kg

Lite Varmt, kudden och kopplet kom med i bild

Sötnosen åt fel håll x)  Men så otroligt gullig


Lite bilder

På hotellet gick det att få upp lite bilder :)

Blicken vi möttes av när vi kom fram x)

Follie när hon ställer upp sig

GullUnge <3

Prickig nos, två riktiga prickar x)

På Toarps gården mitt i Berner havet

Sådär nu har vi sett det lilla tuggande underverket. Hon är ganska lugn men också väldigt busig om man vill det. Hon är så otroligt gullig! I valphagen är det två kullar och man ser vilka som kommer från vilken mamma. Joy(Follies mamma) är lugn och det syns på hennes kull och Odessa den andra kullens mamma är otroligt livliga. Dom har 6Berner tikar och 1 Estrela tik. Alla är också jätte gulliga och snälla. Och vilket ställe dom bor på! Jätte stort och fint, gammalt hus, men mysigt.
Tyvärr så går det inte att lägga upp bilder :O
Jätte synd


Två timmar kvar

Nu är det ungefär två timmar kvar. Igår så var jag inne på en kompis blogg, där hon hade skrivit en dikt om Mazie. Jag kände hur tårarna kom. Även om vi bara fick två år tillsammans, så betydde hon väldigt mycket för många. Meningen med Follie är inte att ersätta Mazie, för det kommer ingen göra, men vi vill inte vara utan hund. Tomheten från Mazie är så stor, som där hon brukade ligga, där hennes matskål stog, hur hon sprang mot dörren när man kom hem osv. Ni som har haft djur vet. Det är inte för att ersätta utan vi är en sån familj som inte klarar att ha den tomheten.

Mazie, du finns med oss även om vi inte kan se dig!

Im On My Way Follie <33

Nu sitter jag i bilen på väg mot Kristianstad, vi har suttit i bilen i 1tim och vi har 5-6 tim kvar. Vi var först och lämnade Lizzy hos hennes familj så vi har gjort ett tvåminuters stopp också. Bilder kommer upp ikväll, har ju självklart med mig kameran.
Kanske kommer ett till inlägg sen, men det är bara för att jag ska ha något att göra :)

GodMorgon

Här kommer en bild på Lizzy
   
Lizzy Hoppar  

RSS 2.0