Dagen före Follie dags

Idag åkte vi hem från landet. Väl hemma sen så hittar jag i hundsängen en ''Min hund'' bok. Den hade mamma hittat i våran djuraffär. Nu är de bara valpen som saknas. Längtar så till imorrn. På söndag kommer vi få ta hem en till valp som vi ska lämna till en annan familj i närheten.
Har glömt att berätta att i onsdags fick vi hem lilla Lizzy till oss, evelyns pudel. Hon ska bo här till imorrn.
Man kan inte låta bli att bli kär i den hunden x)

Lägger över lite bilder när jag komer hem

GodNatt <3

Kolmården igår

Hade ingen dator så jag kunde inte skriva igår. men igår var jag iaf på Kolmården. Var där med min kusin Evelyn, kusin Elis, moster Tessan och morbror Denny, fyra kompisar till deras familj också. En stor besvikelse var ju att girafferna inte fanns på Savannen. Men jag och Evelyn testade Delfin Expressen, den får en 4/5 för att den var så kort men den var rolig. Mitt favoritdjur efter hästarna var ju iallafal där, Tigern. Tigerhanan va först och sov sen gick den fram och tillbaka osv. Fotade den lite, men bästa bilden var på delfinshowen. Sen åkte vi till landet och grillade, alla. Sov över där.


DelfinFelfin ;)
       
Tiger <3                                             LinBana                                  Elefant

Vi fick iaf motion

Var ja hos Mirre idag, vi fick inte honom idag heller. Har inte ridit honom sen i början på sommarlovet. Men Maxine skulle gå och hämta Figge eftersom han också skulle skos, så hon och hennes pappa gick och försökte få in honom, han bara drog. Sen gick alla tre in och försökte få tag i honom, hade havre och ''vallade'' in honom i ett hörn och allt men inte gick. Vi fick iallafall motion.Sen går vi hem med Figge och han skos. Påvägen till sommarbetet fick jag rida halva vägen, då blev det lite bättre x), har ju saknat ridningen. Jag och Maxine gick hem från sommarbetet sen( inte så långt), det ligger typ en sjö eller hav eller nått brevid där så vi bestämde oss för att bada. Jag satte mig på berget som stack upp ur vattnet och Maxine drog ner mig. Sen gick vi och badade på ett annat ställe, där var det bättre botten. Påvägen hem åt vi blåbär, hittade två smultron som var goda som . . . . .
Hittade foton från några dagar tidigare

Jag ser tjock ut men har grimskaftet under tröjan.
  
Betes kompis puss                    Mirre startar en flykt         Full fart

Sen efter det så åkte jag, mamma och pappa in till Kungens kurva och tittade där efter saker till valpen. Vi hittade andra viktiga saker som matskålar, underlägg, '' hårig'' fäll som ska ligga i hundsängen och en vit tuggring som smakar och luktar vanilj, allt i rosa förutom ringen. Lägger upp en bild sen om jag hittar en bok tills det ädax att åka, inte så troligt men man kan alltid hoppas.

God natt  


Lite bilder

Lite mörk, men fin tycker jag
Lite mörk men fin tycker jag :)

Titta inte på mig bara x)
Mina Naglar x)

Emir Ensahi

Idag har jag mest tagit det lugnt, sen på kvällen skulle jag till Emir, min medryttarhäst, Mirre som han kallas är en flugskimmel arab, född 1994. Mirre som nu går på sommarbetet ville ju absolut inte komma. Jag fick tag i honom en gång men sen kom kompisarna bakom och jag var tvungen och släppa. Tur är att när man hämtar honom i hagen så tar man inte på grimma utan man tar honom i grimskaftet och leder honom till grinden och där tar på grimma. Men i hagen hittade jag en annan kompis. En stor mörkbrun valack som såg ut att vara ganska ung. Väldigt social! Han skulle följa mig hela tiden. Tog ju med mig kameran också, det blev endel bilder på mörkbruna valacken men eftersom Mirre inte villa komma så blev det inga bilder på honom. Imorrn blir det bilder hoppas jag då jag ska ta Mirre till hovslagarn, om jag inte får in honom så kommer en kompis till mig som ska ta med sig sin häst till samma hovslagare. Vi får bara hålla tummarna imorrn!

Puss och Kram

Mazie, kommer aldrig glömma dig!

Ikväll tog vi det tyngsta beslutet man kan göra som hundägare, vi åkte till Albanos där Mazie fick lugnt somna in. De var svårt och otroligt känslosamt. Har aldrig varit så ledsen. Men hon fick somna i pappas knä med mina och mammas klappar som omgav henne in i det sista och lite till.

Du finns alltid i mitt hjärta, Min Figther!

    
Mazie <3                                    BebisMazie                                   Saknar dig <3


Slöat, slöat och ännu mer slöat

Idag har jag har jag som rubriken lyder bara slöat,  suttit lite framför datorn och läst ganska mycket. Mammas jobbarkompis kom förbi med hennes typ 2åriga son som sprang runt och jagade Cheese hela tiden och så fort han inte såg Cheese kom han till mig och sa Kagten ? Gulligt x). Mamma och jag var nere i vårat centrum en sväng och köpte lunch, då sprang vi också in på Kicks och hittade två nagellack som jag ville ha. Jag och Felicia målade naglarna igår och mina blev halva chockrosa och halv lila glittriga. På Kicks hittade jag neongult och min älskade chockrosa. Ska Köra likadant med dom två sen när det här har blivit bortskavt.
 Bilder kommr har bara inte haft tid med det!
Skriver så tidigt eftersom jag inte kommer göra det ikväll.
 
Puss och Kram


Loppis

Dagen började tidigt och kl halv nio åkte vi till Siggesta Gård för lopppis. Vi fick sålt mer än hälften och fick in ganska mycket pengar endå. Vi stog på loppisen från 09.00-15.15. Felicia (AlwaysMeOfc.Blogg.se)  kom till loppisen lite senare och åkte hem till oss efter. Prövade The Sims 3 tillsammans och Spelade det ganska länge. Hon åkte hem för inte så länge sen så har jag tittat mest på tv. Vi ska försöka färga om Follies hund säng så att den blir rosa.
Letar som en galning efter en bok som är som en dagbok för hundar, som det finns för bebisar om deras första steg och så, är det någon som vet vart man kan få tag i sånna, säg gärna till!
God Natt


Välkommen

till första inlägget! Tänkte inte berätta så mycket utan kör igång direkt.
Idag har jag, mamma och pappa letat i djuraffärer som galningar efter ett halsband och koppel till Follow som vi hälsar på lördag. Till slut hittade vi ett rosa halsband med matchande koppel. Vi ska försöka ha så mycket som möjligt i rosa då det blir min hund. Follie bor nu på kenneln nere i Knislinge. Nu hinner jag inte skriva så mycket mer ska upp tidigt imorrn och stå på loppis.
God Natt

RSS 2.0