Bilder

Här kommer lite bilder från tävlingen igår :D

 Innan tävlingen

 Knappt att det synns men vi gjorde hjärta på rumpan

 Trött häst?





 Lite framför i språnget





 Man ser på frambenet att han kommer putta ner bommen..



 Härlig bild om inte mina omatchade chaps och skor kom in i bilden...

 Älskade hästen :P

 En bild på min Misse Cheese fick komma med också


Vilken var finast ?

Forever <3

Somsagt dagen började halv6 och senare åkte vi till Mirre, vi var där en timme kanske. Sen åkte bilen mot centrum och möta Felicia för att sedan åka till Velam. jag jobbade en stund för att sen gå till anmälan och tittade på startlistan, där det stog ''10. Celine K...... Forever''. Shit, jag skulle tävla min dröm, och kärlek. Felicia satte jag i arbete som hästskötare :P medans jag jobbade klart. På tävlingen sen var Forever glänsande fin och knopparna på. Han var verkligen jätte fin under framridningen och under själva banan var han otroligt taggad men det kändes bra. Vi fick ett pet vilket ledde till att det inte blev någon rosett. Men jag red inte för att vinna, jag red för att visa alla hur bra jag och Forever passar och få till en fin runda, den som säger att Forever är lätt hoppad får nog tänka till :P:). Man brukar se hon som red han förut rida och då ser det ju så lätt ut:P.
Jag är iaf otroligt glad att få ha tävlat honom, och vara den första på klubben :DD.
DiscoDressyr nästa :D

Bilder kommer när jag får upp alla bilderna på datorn

Nervös.....

Nu börjas det, vaknade halv 6 imorse med den här nervösmagen... Hehe säger till så fort jag vet vilken häst och så vidare. Eller det komer nog bli ikväll då jag inte kan mobilblogga än :P.
Igår red jag Forever<33. Det gick verkligen jätte bra, vi körde galoppmellan två bommar och träna öka/minska/normal galopp mellan bommarna och räkna galoppsprång. I början drog han iväg som om bommen var ett hinder men det släppte och han lyssnade ganska fort. han började släppa i form och rygg efter en stund vilket var väldigt kul eftersom han inte vill det alltid, om man säger så :P
Men vi hörs ikväll <3

Tävling imorrn

Inget stor alls men en liten Blåbärshopp skadar aldrig :P. Ska tävla storhäst för andra gången :D
Skrev som önskehäst Forever, men vi får väll se :P hehe...

Nu måste jag åka, ska till Sofiahemmet för mina knän, en sjukgymnast som ska hjälpa mig eller vaså ?
Sen ner till Nacka ridklubb för Usek möte och ridning :DD

Skriver mer ikväll eller ett säkert kort Imorgon :DDD




DåVarDetÖver...

Idag åkte Evita ifrån stallet. Vilken dag, känslorna har åkt berg-och-dalbana. Ena sekunden kunda man stå och prata för att nästa bara stå och gråta. Åkte ner till stallet lite tidigare än vanligt och hjälpte Tove att packa ihop och fota Evita. Sen när Tove hade åkt hem gick jag in och tittade på Twilight med Maxine. Första gäången och den var väll helt okej. Sen på kvällen kom dom och hämtade Evita, att veta att den där tomheten efter henne kommer finnas där är inte rolig. Men jag fick ett nummer till stallet där hon står, så ska jag och Tove åka och hälsa på henne. Jag fick låna Figge idag så jag, Maxine och Cia red ut 1,5timme.
Vilken underbar tid jag endå fick med Evita, även om det inte var mer än kanske 2-3 månade så är jag så otroligt glad att jag fick det.

Saknar dig Evita <33

Evita.... :(

Den här saken som jag sa i skolan igår, som jag inte orkade prata om. Här kommer det, Evita kommer säljas. Det är med otrolig sorg jag fick reda på det. Allt är inte helt klart men troligtvis. Det var nog för bra för att vara sant! Ska åka till henne idag och försöka rida ut med Maxine på en riktig runda eftersom jag inte vet när hon åker heller.

Ska ha Evita, Labero(min kompis nya häst) och Mirre idag.... Vet itne vad jag skulle göra utan resten av hästarna just nu, allt går bara neråt för mig :(

i skolan

Då vi har fått våra MacBooks nu så var jag tvungen att skriva lite på bloggen... Jag tror att jag kommer skriva lite till och från nu eftersom jag inte mår så bra i kroppen just nu.

Ha så bra <3

Laktosintollerant

Idag var jag i skolan och hos Evita, det har gått jätte bra! Hela dagen har gått bra förutom att jag var lite seg på morgonen. Det här med magen har vi fattat vad det var. Jag har varit i 4års tid Laktosintollerant och nu har det blivit värre... Så jag klarar ingen mjölk inte ens låg laktos och ingen filmjölk. Läkarna som vi pratade med sa att jag ska sluta med all mjölk och sånt som det är mycket mjölk i tex Filmjölk. Imorrn ska jag iaf till en idrottsläkare för mina knän som gör väldigt ont till och från. Men men imorrn är en annan dag, God Natt.

Nya bilder

Är hemma idag också så jag tänkte göra lite nytta på bloggen :D
Har fått en ny mobil också bild på den kommer :D

Kreta 09

Jag står på händer



Lite hästbilder
 Figge på Runstens Gård, jag i bakrunden. Han gäspade...

 Kan den bli mer perfekt ? x')

 Olsson och Maxine





ÄLGskade Figge

 I transporten minnan hemfärd :D

 Jag och Strega

 Jag och Strega

 Jag och Gibson, suddig bild tyvärr

 Forever

 Japan

 York


 Jag och Mirre

 Jag och Rasken vid ett läskigt hörn...

  Jag och Raskusen

 






Follie :D

 

 
Älskar bilden

 Gäsp...

 

Katt och Mobil

 
Stallets kattunge, fotad av Felicia

 Gullih

 Min mobil :D

Vilken var finast ? Skriv en kommentar och ta typ Lite hästbilder bild 5 eller liknande ;)
Kan lägga upp bilder på min katt senare när jag får min dator och kamera att samarbeta...


Sjukliing

Blev hemma från skolan idag. Sen igår ef fick jag jätte, jätte ont i magen. Sen imorse gick det som typ kramper.

Ganske kort inlägg men men ska försöka få upp bilder :D


Idag har jag...

Ridit, gått i skolan, Varit hemma, sovit... Hade ingen rubrik så det blev sådär. Idag var skolan bra, klassen är det ju inget fel på. Med Evita så red jag Skjutbanerundan en bit, sen vände och red tillbaka samma väg hem. Det gick jätte bra jag trodde att hon skulle vara piggare än var hon va. Jag körde inte så mycket galopp eftersom hon stått några dagar men traven och skritten var som vanligt. Innan ridningen så stog jag och fixade med manen, olika frisyrer. Sen kom Maxine och gjorde mig sällskap en bit på vägen.
Follie har växt jätte mycket och vägen nu 12kg, bilder kommer på henne men min dator och kamera vill inte som jag vill....

Är det ngt som saknas på bloggen ? Förutom bilder :P Säg till :D

Godnatt

Mina akvarium

Hade lite tråkigt så jag kom på att jag kan skriva lite om mina två akvarium :P

Det stora akvariet, 96l.
Fiskar:
Två palettciklider
Två GuldGuramis
En Guldanicistrus
10Kardinaltetror
svart finkornig sand och svartbakrund med mycket växter och en grotta+lite småsaker. :)Bild kommer

Lilla akvariet, 26l.
Fiskar:
Massor med guppisar, alla möjliga färgglada färger, 3ovanligt fina pojkar.
En OrangePlaty med ungar
Två ''Ottosar'', Otocinclus
Mer stenliknande sand, växter och en titanicliknande båt :)Bild kommer

06.00-22.00

Igår var jag med Maxine och Figge, dom skulle träna på Runstens Gård. Jag följde ju med som fotograf, fick några jätte fina bilder. Vilket bra tränings tillfälle när man fick åka med lilla Olsson, se Figge och Maxine, in action :P.
När vi sen åkte till hem till stallet igen så gick jag till Evita, jag fixade allting sen stog jag med henna läänge och gick med henne lite på banan. Hon har tappat en sko så hon står inne oh ska inte ridas. Men det var jätte mysigt, hon blev jätte vacker!! när jag var klar där så kom Felicia och hennes mamma och hämtade mig. Jag åt hemma hos Felicia, sen åkte jag hem igen. Freddie var hemma hos oss, jätte jätte trevlig 21åring, hon har varit med sen Mazie var liten valp. En av dom Mazie tyckte om mest!!!
Fotoon från igår kommer såfort jag får iordning på kameran .....
Rubriken är den tiden jag var vaken under Söndagen den 6/9-09 :P

Nu är jag här igen

Kommer inte ihåg så mycket händelser men här kommer om ridningen i torsdags.

Forever har precis börjat gå lektion och gissa vem Ann(min ridlärare) skrev upp mig på, Forever<3. Det blev en otroligt lyckad lektion, vi hoppade ute upp o ner och bak o fram. Har inga bra bilder på oss, färskt. Mamma var inte med i torsdagas med kameran, synd... 

Med Evita och mirre har allt gått bra, men nu måste jag gå, ska ta bussen till Ektorp och möta Maxine hon ska träna med Figge och jag ska vara Fotograf :D.


RSS 2.0