<3

They say that Disney world is the
''Happiest place on earth''.
Obviously,
they've never been in
your arms! ♥

Ritad av: Elli, lite kalkerad..

Slappardagen!

Idag har det verkligen varit slappardag för min del! Vaknade vid 12, sjukt skönt att sova så länge! Speciellt när man ligger och messar hela nätterna ;) Känn dig träffad..
Träffade Elli en stund idag. Vi gjorde inte ett skit! Jag åt frukost och sen har vi bara suttit och snackat! Vi hade ju inte tr'ffats sen skolavslutningen.. :P Det är illa faktiskt. Men jag har haft fullt upp.. :P Vi hade en del att snacka om, därför blev det ju bara snack idag :P Hon hjälpte mig lite med kläder också! Vad fna ska man ha på sig imorrn liksom.. Men det blir ett par jeans(mina ''nya'') och en tröja med bara ett band över axeln. Sen en svart kofta ;) Enkelt med faktiskt helt ok ;)
Vad ska ni göra på nyår? :)
Jag ska hem till MArcus och fira där ;)

Just nu ligger jag i sängen och snackar med felicia på skype ;) Vi har inte snackat med varandra på år och dar!
Aja, lägger upp en bild och sen en fin text ;) ♥
Puss på er sålänge!
Kommer ni ihår hur liten han var?! Detta var i somras när vi precis hade fått hem honom! :P
Bilden har inget med inlägget att göra! ;)

Nya skor :D





Jätte nöjd :)
Detta har jag fått hem också, något välbehövligt!


Back on track knäskydd :D!!
Ska testa dom nu, och ha på mig dom i några timmar ;)
Skorna ska jag gå runt i ett tag så jag inte ser ut som bambi på hal is sen ;)

Nejtack, såhär ska det inte sluta!

Zonya!

Är Påväg hem nu, hoppat Zonya för Helena precis :D hur coolt är det inte att man precis ridit FÖR sin idol och ridit MED sin andra idol! :D Jag är väldigt nöjd med Zonya :) Skriver sen när jag kommer hem :)

Just nu:

Är jag påväg med jonko till Chanel och sen mot Helena. :) skriver på iphonen, nu har jag ju fattat hur man gör ett mobilinlägg ;) Jonko kom hem till oss igår så drog vi och köpte en mössa till henne sen hade vi en canneloni kväll hemma hos mig :) efter lite snack om allt och ingenting, om livet i Sverige och livet i Tyskland så drog vi hem till henne :) Vi hade det jättebra hemma hos henne också :) jag låg i hennes kökssoffa med spunken i knät. Spunken är världens mysigaste katt! Bilder kommer såfort jag har fått in dom på datorn :) Jag jobbade ju igår, hos Helena :) men det skriver jag om på datorn sen :) jag orkar inte sitta och skriva det på iphonen ;) Puss på er sålänge!

Hej

Testar ett mobilinlägg :) Funkar det?

Galopp i snön!

Varning, sänk ljudet!


23-24dec, del 2!!

Läs inlägget under, det är ju del 1 ;)
Gick somsagt in till frevi och gosade med honom efter gröten ;) Vid halv 10 skulle vi stå ute på stallplanen och vara redo för en galopp i snön. Jag fixade iordning FOrever och klädde på mig ett iskallt pass i snön. Slå vad med Sofia gjorde jag också ;)
C: Asså jag är inte direkt orolig för att Forever kommer bocka
S: Haha, nej, han är ju skitsnäll.
Snackar lite mer om det, sen:
C: Okejdå, om han bockar så är jag skyldig dig 20kr..

In och byta om till ridkläder då, fick på mig dubbla tights(fast dom hade jag på mig innan), ridbyxor, strumpor, raggsockor, tröja, tjocktröja, 2fleecar och en väst(inte säkerhetsväst). Sen hadej ag ju hjälmen, skorna och vantarna såklart ;) Jag såg ut som årets tjockis, hej biggest looser eller vadå? ;)

Mycket kläder på mig, också ser ni ju FOrevers present ;) Schabrakert blev perfa ;)
Vi red fram i ridhuset. Han var faktiskt ganska fin. Behövde jobba loss honom ett tag med efter galoppen var han jättefin :) Många galopperade FORT när vi galopperade fram, men jag valde att ha honmo lydig och med mig. Jag jobbade mycket med att han skulle samla och öka lite när jag ville. Men framförallt fick han gå samlat. Sen jobbade jag honom i två-punkts-sits och bara lät honom flyta på i ett arbetstempo. Han var riktigt fin i galoppen :) När vi var klara gick vi ut på stallplan och blev fotade, vi måste ju ha en bild på hela gänget ;)

<-- Clara-Zorba, Emmy-Bork, My-Bingo, Patrik-Hummel, Jag-Forever♥, Emma-Rasken, Hanna-Kakao, Sofia-Jackpot -->
Sen mot hagen med mig i täten ;)

Vi låg ett varv i trav sen samlade galopp på en volt i hagen. Forever fick jobba, jag gjorde ju voltspåret alltså fick ju han gå i den höga snön först :P Sen tog vi en lugn galopp upp för backen, eller alla hästar kunde i hålla sig, men jag och Forever hade en ganska bra galopp iaf. Han ville dra iväg efter som andra med lyssnade på mig och hade en stadig galopp i en fin form :) Sen jävlar blev det rejs! Fyfan vad Forever kan springa fort! Första rejs starten fick jag äta upp att han inte bockar. Tre stycken på rad. Det var ganska stora också :P Ohch jag som itne ens trodde att han kunde.. :P 

det där var jag och Forever igår ;)
Start efter start drog vi ifrån alla i. Vann alltså alla gånger förutom 1, den vi inte vann så blev det missförstånd när jag skulle starta. Jag kastade iväg honom, men när han slängde sig fram så stannade jag uipp istället. Jag skulle köra, men sen sa alla att jag skulle vänta. Jahapp, tänkte jag och ser hur Rasken och Emma drar om mig på vänster sidan och Sofia på Jackpot på mig högersida. Forever, som hatar att inte ligga först blir ju knäpp och börjar studsa på stället innan jag hinner reagera och släppa honom. Två gånger höll han på att resa sig :P Jag ställde mig upp fortsom fan och gav fram tyglarna och taggade till honom som fan hela vägen upp. Rasken, Jackpot och Kakao hade ju fått värsta försprånget. Men vi knappade snabbt in på Jackpot, sen Rasken och om backen hade varit lite längre hade vi även kommit ikapp Kakao.
Han tyckde att det var skitkul, och jag kunde ju inte låta bli att tagga honom som fan. Jag kröp ihop på hans rygg händerna långt bra och satt och pratade med honom. ''Aah, komigen då'' osv. Han hade skitkul och var ju jätte snäll, så jag vågade galoppera med en hand och iPhonen i den andra. Då hade jag båga tyglarnai en hand omlott och mobilen i andra, filmen bearbetas just nu, men kommer såfort som mrjlgit ;) 
Min fina snabba springare! ♥
Del 3 innehåller resten av Julafton :)

23-24december, del1

Nu är julafton över för det här året! Hoppas ni haft en bra dag :)
Det har iaf jag ;)
Men kan ju börja ta gårdagen och sen se hur långt jag kommer innan jag deckar helt.. :P
Igår:
Jag och Jossan vaknade vid 12.. Fan, tänkte jag som ville åka ner tidigt till stallet.. :P Vi åt en lång frukost, eller är det ens frukost vid halv 1? Aja, åt gjorde vi iaf :) När Jossan sen åkte hem så gjorde jag mig iordning och packade infär kvällen. Vi som jobbar på velam har som tradition att få sova där dagen innan julafton och sen öppna stallet på julafton. Vi hade iaf en sjukt mysig kväll. Men vi gjorde typ ingenting. Satt och snackade! Jag är så glad, jag har hittat mottagning på stallet! Har ju inte haft med 3 men nu har jag hittat ett litet ställe med mottagning ;) (y) Förut när man åkte ner till velam blev men helt isolerad från omvärlden eftersom man inte hade någon mottagning, men så är det itne längre ;) (y) På kvällen hann jag även att fixa Forevers schabrak som han fick av mig i julklapp, bild kommer imorrn ;)

Fyfan vad kallt det var när man skulle gå och lägga sig! Jag och Sofia tog soffan ;) JAg hade täcke med mig, mkt skönare än sovsäck :P Sen började vi trigga igång oss med att skrämma varandra.. Jag låg under ett av ridhusfönstrerna, livrädd och vågade inte kolla dit eftersom det ''kanske'' var nån därnere som ville mörda mig.. :P Jag och Hanna blev skiträdda.. :P Jag låg och berättade lite om Paranormal, inte smart, då vart ju jag skiträdd.. När jag precis snackat klart säger Emmy, ''Vad fan är det som lyser rött därnere?''. Jävlar, då blev det nog lite fart på alla, men mest mig eftersom jag låg närmast fönstret. JAg rullar ner på Hanna(?!) som ligger i sin sovsäck under mig.. (Observera att när jag skrev detta hopade jag till som fan för att min katt nös..) Asså, så lättskrämd som jag är, är fan inte ok! :P Sen somnade vi iaf, alldeles för sent..
Idag:
För sen ringde klockan vid 06.00-06.30.. Lagom trötta öppnar vi alla ögonen och sen halvtimme-15min senare stog vi faktiskt och öppnade stallet! Sjukt trött var man iaf! Vid 08.00 var allt klart och det vart gröt uppe i caféet! :) Jag som inte kan dricka mjölk fick leta fram lite pannkakor att värma och knapra på det istället :P Ner till stallet, in till Frevi, ge present och knäckebröd. Klad hest!
Fortsättning följer imorrn,
bilder till det här inlägget kommer också imorrn ;)
nu ska jag försöka sova.. :P
Guten nacht! :P Eller bara Godnatt :P

Visste ni att..

.. ni suger på att kommentera!?
Det gör ni iaf, SÅ BÄTTRING!
Annars skickar jag min farliga rottweiler på er >:)
ser ni inte hur farlig han är!!!?

Jobba, jobba, rida, jobba, rida, rida, rida!

Det har typ varit min dag idag. Ridit 5hästar :) Red 4hos Helena också hade jag en igenridning på velam :)
Hos Helena fick jag rida:
Bonzai!!!!!!
Helt sjukt kändes det, eftersom det är en av Helenas bästa hästar. Han skulle bara trimmas lite i ridhuset. Fett fin :) Det är så svårt att säga om det gick bra eller dåligt såhär första gången. Men det gick mkt bättre än vad jag trodde att det skulle gå. Jävligt välriden, men det förstår ni kanske? ;)
Vendela:
Kantrade på åkern. Jätte mysigt. Jävligt åigg/stark häst :P Fin i skrittjobb, uppochner i traven och i galoppen försökte jag bara ha henne i ett bra tempo :P Mysigt men kallt var det ;)
Zidney:
Skulle ner och joggas i ridhuset. Gick också mycket bättre än vad jag trodde. I börjar var hon ganska stretig och gick emot både hand och skänkel. Men sen släppte det och hon blev både avslappnad och fin! Eller, det var ju första gången jag red henne också, så jag hade ju inget att jämföra med :P Men jag är nöjd :)
Venice:
JObb i ridhuset. Tänkte mycket på tempoväxlingar i galoppen, sen kom Helena och gav lite tips och trix :) Hon kom ner i ridhuset också låg jag på en större volt runt henne också jobbade vi myckt med att kunna ha tydliga tempoväxlingar i galoppen. Korta jätte mkt, för att sen släppa fram henne i stora runda galoppsprång och men fortfarande ha 100% lydighet!

In i bilen och stressa ner till nästa stall. Vi skulle busa i gruppen jag red igen i, jag fic d-ponnyn Bingo. Sportsponnyn! Jävlar vad taggad han blev! Vi studsade som fan innan det var våran tur att starta. Vi körde stafett och han taggade till som fan! Han höll på att resa sig! Busponnin! Jävligt fort gick det också, och han är sjukt snabbvänd!
Fin hezt!
Nu ser jag i kors! Eller suddigt :P Bättre uppdatering imorrn ;)

JUUULLOOV!!

Vet inte om nån har missat, men det är jullov nu ;)
KOm hem från Marcus för ett litet tag sen :) Vi hittade två filmer att kolla på, först såg vi klart på Eurotrip och sen så såg vi halva V for Vendetta. (y) på dom ;)
(Här skulle det ha varit två bilder, men bloggen är cp..)
Eftersom Marcus fick dra iväg på ett litet jobb när jag hade kommit ungefär så letade jag filmer. Därav min lilla uppdatering förut, han sa om jag inte hade hittat nån film när han var tillbaks så skulle ha kittla mig. Jag dör om nån kittlar mig! :P
Pappa kom och hämtade mig runt 12 nån gång, och nu ligger jag här ;)
Tack för ikväll :)
Man kanske borde sova eller nått! Ska upp och jobba hos Helena imorrn :D 20minus men är man stalltjej så klarar man det mesta ;)
Eller, sova kan man göra när man är död! ;)
Puss på er iaf, och godnatt :)

Hos Marcus :)

Sitter hemma hos Marcus nu, tänkte höra med er om ni har ngt filmtips?
Jag kommer dö om ni inte hjlper mig...

Snickerstime!

Är hemma hos mig med Alina och Elli :) ♥
Vi har tagit en oss en varsin Snickers glass :D
Har varit i stan idag med klassen :) ''Julklappsshopping'' och det gick ju bra, eller?
Hr inte köpt ett skit :P Menmen, kul hade vi iaf ;)
eller? :P Men Elli köpte lite saker, både till sig själv och till familjen :)
Aja, vi åt en god glass iaf :P
Focus har kommit in i värsta trotsåldern, eller inte trots. Utan mer att han är störst, bäst och vackrast. Skitjobbig!
En kaxig liten jävel! :P
Har ju skrivit lite om att jag är lite orolig för Follie. Det verkar som om hon inte tyckte om fodret. Vi har nu bytt foder och redan efter en vecka är hon mycket piggare. Det kommer ta iallfall en månad innan hon ser ut som hon gjorde innan.
<-- Follie i somras       Follie för några dagar sen -->
Vart tog min stora fina tjej vägen?

StekaRn!

Billy the kid
''Focus'' ♥

Gott nytt jul!


Min bakrundsbild!


450inlägg!

Detta blir mitt 450inlägg på bloggen. Det ganska sjukt tycker jag! Har hållt på och blogga i över ett år. 450gånger har jag alltså suttit så om jag göra nu. Vissa inlägg har jag lagt ner MASSOR av tid på, medans andra har jag skrivit på ett par minuter.
Fett med coolt tkr iallfall jag, eller kanske så har jag inget liv :P

haha :P

''Såå Celine style :P''

Fruktoman!

Om det finns något sånt, asså när man är beroende av frukt.. :P
För det är jag, jag kan leva på frukt :D

Men det här inlägget skulle inte handla om det,
jag förstår inte hur ni kan läsa bloggen :P Hur kul är mitt liv liksom :P MEn det är väl bara posetivt! Jag älskar att se när statistiken faktiskt ligger där den gör.
MEn för att bloggen ska bli lite roligare så vill jag veta vad ni vill läsa! Det kan vara vadsomhelst!
Verkligen, jag ber er! Vad vill ni läsa? :D

Födelsedag :D


Focus :)


A pic from Finnhamn!

Detta blir Veckans bild!
Minnen från dagarna på den ön!
Felicia, vi ska tillbaks eller hur!? :D
Alexander Saade! ♥
hahhaha

Låt!

Denna låten tipsade Marcus mig om igår..
Jävligt bra!
Lite tung också!

In to the blue!

Kom hem från Marcus för en stund sen. Marcus har en av brorsorna till Focus. Så jag och Focus tog en bussresa ut och hälsade på :) Hundarna busade och hade det kul :) Jag åt middag där och sen så kollade jag och Marcus på In to the blue. Det var faktiskt en jättebra film :) En film värd att se :)
Annars har jag varit skolan, JÄTTE kul.. :P Har ju inget att göra nu eftersm betygen blev satta igår eller idag. So lraren är sjuk så vi har en vikarie som inte bryr sig ett skit typ. Jag och Elli låg inne i ett av smårummen och typ sov..
Men imorrn är en ny dag. Skola som vanligt sen drar jag ner till Velam! Det är kadrilj på schemat tror jag, hoppas på att få rida Frevi :)
I helgen är det också hundmässa, eller ''Stora Stockholm''. Ska dit och kika lite, åker dit med Maria så får vi se om fler hänger på :)
Men men, för att inte bli sjukare så borde jag sova nu ;)
Pyss och godnatt ;)

''Jobbar''

Matteelktion i skolan. Jag och Elli sitter i ett av smårummen :)
Men vi var tvungna att visa hur smarta vi är med våran nya ide med headset.

Obs, detta funkar bara om ni har två headset och är två människor ;) Två datorer med spotty är ganska bra också ;)
NI kopplar in headseten till datorerna så tar ni en varsin från datorerna. Grymt mkt bättre ljud och allt :) Också får man ju sitta nära sin kompis ;)
Mina ögon ser typ isiga ut på bilderna :O :P
Detta lyssnar vi på just nu ;)

Världens finaste häst!

Fotograf: Hanna Magnefelt

Dålig uppdatering..

Men det är väl för att jag tycker att livet är lite tufft just nu. Jag har tagit ett jävligt svårt beslut som kommer förändra en del, eller en jävligt stor del av mitt liv.. Bloggningen kommer därför var upp och ner!

Aja, nu ska vi inte var sånna ledsna människor. Just nu sitter jag i skolan och ska plugga inför no provet senare. Kollade precis på sista avsnittet av ''Flickorna på Klitteholm''. Stackars Nettan :P
Igår hände det inte inte så mycket, eller mitt liv snurrade lite runt beslutet. Var hem till en kompis från klassen, vi var 4st och smällde lite smällare. Men jag och Elli drog hem tidigt, mår inte bra..
Har börjat få bröstsmärtor när jag andas, och ibland hänger magen på också. Det känns som om jag får knivar i magen eller bröstet.. Vill åka in om det inte blir bättre snart!

Focus är fortfarande ganska förkyld. Follie är pigg men ändå deppig också ser hon ut som en skata :P
Ska försöka ta bilder så kan man jämföra med för ett år sen, jävlar vilken skillnad säger jag bara!

Imorrn ska jag iväg och träffa en kompis :) Marcus, som har en valp från samma kull som Focus. Men Focus mår inge bra så han får stanna hemma ;)
Puss på er sålänge ;)

Mitt hjärta, min älskade man! ♥
(Bilden har inget med inlägget att göra, ville bara att Frevi skulle vara med)
Fotograf: Felicia Perman

Orolig!

Mina två djur är sjuka!
Eller, Focus har åkt på någon förkylning.. Follie vet vi inte vad det är med, hon har tappat vikt, tappat muskler, hängiga ögon är fett depp! Hon verkar inte har någon feber iaf. Det kan bero på foder, men vi ska ringa vetrinärerna imorrn tror jag!
Blir fett orolig för Trollan, hoppas verkligen att det är något litet..
Men samtidigt som hon verkar så låg så är hon ute och springer och studsar. Så hon är ju inte direkt dödssjuk ;)
Fina cheyen! ♥
Vad har hänt idag då?
Jo, inget mer än att jag lekte tärna i Orminge centrum ;) idag var det ju själva luciagrejen ;) Kom på 2a eller 3e plats, så det var väl bra eftersom inte ens hälften av mina röster gilldes :P Alla från skolan hade vi ju inte skrivit namn eller telenummer på så dom var inte ''rätt''. Annars hade jag nog vunnit ;)
Har precis tränat mage nu på kvällen, ååh jävlar vad det behövdes! :P
Säger inte mer än att jag kommer ha en jävlig träningsvärk imorrn ;)
Eller, jag kräver en ;)

Fortfarande kan jag inte fatta från igår! Att det verkligen hände, jag och lilla Häxan kom på andraplats! Vi låg etta tills ettan som hade Nova kom. Men jag är superglad endå, det är en vinst i sig tkr jag :D

Fråga :)

Postat av: ;)
Hur får du med bara "verktygsfältet" från YouTube utan själva videon?? :)
Visar med bilder :)
När du bäddar in så stor det t.ex 340 vid height, fel ;)
Skriv 25 ist ;)

Dagens låååt :P

Japp den här handlar om dagen!
Herrexa ♥

Herrexa!

Tävlade Herrexa idag. Vi hade luciahoppning på stallet :) Jag säger bara, LYCKA!
Var inte direkt nöjd med hästen jag fick. Inte så som jag känner mig i kroppen heller. Ridningen har ju känts för mig bara jobbig och, jaa, jag vet inte vad jag ska säga..
Rider fram. Hon var JÄTTE jobbig! ''Hej, Herrexa heter jag och jag kan inte göra två saker samtidigt. Be mig inte gå fort och svänga samtidigt för det är jobbigt!''. nej usch, var på henne som fan. Tror inte att jag fick igenom så mkt :P Travhoppar ett kryss. Är på henne så att hon verkligen går fram HELA vägen till hindret. Där hoppade hon bra, beröm också fick vi bara vänta på våran tur.
In på banan, nu hade hon ju gått och såsat lite ett tag så jag kommer in på banan och bara travar FRAAAAAAM tills jag får signal att hoppa fram på ett hinder. Hon var inte riktigt med på noterna så vi var i botten och tog i på bommen. Men den föll inte :)
''Varsågod och rid Celine''
Hälsar, vänder, fattar galopp. Lägger upp mot första hindret. Osv osv... Hinder nummer 2 och 3 gick bra, mot 4an då. En bredare oxer. Viiiingel, viingel, viingel, smacksmack, klatch, prutt och iivääg! Hahaha det var faktiskt inte ok det språnget! hahaha, var på henne som F A N mot 4an. Hon tvekade som en liten galning! Smackar och skänklar. Hon går och småpruttar, fast det var inga korta pruttar, utan långa! Sen så går jag på henne med spöt för att hon verkligen skulle fatta att hon inte kommer undan. PRUTT!! det hör man på filmen också :P
Resten av banan gick faktiskt helt ok! Smackar inför varje hinder :P Sista hindret kommer jag helt snett på, stödjer upp och vi hoppar galant över.
Bryter av. Stannar. Tänker. ''Wtf, jag är med i omhoppningen!''. Backar lite. ''Celine, varsågod och rid''. Fattar galopp och lägger upp galoppen en växel högre. Omhoppningen flyter på bra! Tog kortare svängar än vad jag trodde :) Det väl mot trean so det blev lite knas då det blev fel galopp. Vilket jag såg men konstigt nog inte rättade till! Hon snubblar till och börjar bjuda mot helt fel hinder. Lägger upp henne taskigt med övertalar henne och vi klarar även det hindret :) Kommer snett mot 8an också som också då var sista hindret. Ökar sista långsträckan ååhej var vi över.
Jag vart dubbelnolla, på Herrexa! :D Hon överraskade mig :)
Absolut en häst jag kommer önska till tävlingar.
Och som avslutning, jag hängde precis upp andra plats rosetten nu ;) Allt slitet räckte till en andra plats :)
JÄTTE nöjd :)

Skit dag!

Jag hade en jätte bra dag, men ridningen gick inte som jag ville..
Uppdaterar sen om jag mår bättre eller nått! Just nu vill jag börja samla frimärken eller nått!
Men den här frågan snurrar i huvet på mig just nu:
Ska jag verkligen rida?

En vacker bild på Celine

Här kommer en vacker bild på Celine, det är jag som har fixat henne!! ♥
KRAMAR. FELICIA♥

Bilder från igår

Här kommer det lite bilder från igår, Enjoy!
Lilla älskade Felicia ♥
Vad tycks!?

Snart stallet!

Ska snart åka till stallet. Just nu sitter jag på mammas jobb. Åker ner till stallet med henne ;) Väljer ganska högt upp ikväll, men prinsen min är skada och står fortfarande :( Får gå in och gosa med hnm iaf ;)
Igår vad jag i skolan och sen drog jag till Felicia :) Vi hade en riktig tjejkväll :) Vi gjorde en stor sallad och fiaxde lite med mitt hår. Typ lockade osv. Felicia äger på att fixa med hår!!
Kollade på Grey's och PH där sen avslutade vi kvällen vid 23.00-23.00 med en smoothie och sen gick jag hem :)

Idag har det inte hänt så mkt, haft so-prov. det gick nog ganska bra, var bara ett g-prov ;)
Nu tänkte jag återgå till chattandet med kompisarna, skriver mer ikväll :)
Puss och kyss!

Förlåt för sämst uppdatering!

Det blir bättre, okrar inte nu.. :P
En dagens låt iaf,
säger inte mer än Fuck you! :P
denna låten har en betydelse för mig numera, mer än så säger jag inte ;)

Veckans bild!

Detta blir veckans bild, bara för att visa att Elli är min! ♥

Song of the daaay!

Min bror visade mig den igår. Sjukt bra låt :D

Dagens låt :)

Tänkte börja med dagens låt, en som jag kanske nynnade på just idag eller som bara stämmer in bra för mig just nu, också ska jag motivera varför ;)
Jag har ganska mycket tyska tankar just nu. Och den här låten skickade Jonko till mig, tydligen något man lyssnar på i Tyskland ;)

SkypeMedFelicia!

Sitter hemma, har precis ätit lite mellis :)
Idag har jag varit i plugget, fett seg dag! På två lektioner såg vi på film! Annars har vi haft matte, mentorstid och no. No:n gjorde typ ingen nått.. Eller vi pluggade till provet nästa vecka, ooh im dead..
Men just nu så skypar jag och snackar med folk ;) Skypa gör jag med Felicia ;)
Felicia äter på en glass eller nått ;)
Var ute och sprang med hundarna i snön! Follie fick jobba som fan tror jag :D Focus behövde inte göra lika mycket, vill inte överanstränga honom i ung ålder ;)
Follie däremot >:)
Nej, då dum var jag fkatiskt inte, men hon fick jobba :) Tänkte göra samma sak imorrn, och dagen efter det osv osv.
Follie för ett år sen!
NU JÄKLAR, HÄR SKA DET BLI MUSKLER :D
På tal om muskler, ska komma igång med träning nu! Har ju lite grejer hemma, hantlar och abroller mm ;)
Men jag tycker faktiskt att ni ska börja komma med tips på vad ni vill läsa, fattar inte hur mitt liv kan vara så intressant att läsa om!
Så, vad vill ni läsa om? ;)
Sen vet ni väl, om ni har några frågor så är det bara att fråga på ;)

tröttast.net

Ligger i sängen, under en filt..
Helt jävla slut.. Fortfarande sjuk. Eller jag är fett pigg, men jag har ont i huvet och mår illa :(
Idag har jag jobbat hos Helena. Longerat Baccis och ridit Vendela och Knutte.
Vendela fick gå en liten tur i snön. Jag på Vendela och Rikke på Venice :) Vi skrittade ut i kanske en halvtimme och pulsade genom snön. Så sjukt mysigt. Omkring oss hade vi stooora ängar och alla vara fulla med snö ;) Hästarna hade snö till knäna och vart nog ganska trötta tillslut ;)
En huvudvärkstablett senare var det dags för Knutte.
Red honom i ridhuset. Gick mycket bättre än sist! Mycket bättre! I ridhuset var det lite smått kaos då det var en träning med 4ponnyryttare samtidigt.. När han väl började lyssna på mig gick det väldigt bra. annars var han spänd och gick som en giraff. Annars så är jag faktiskt väldigt nöjd :)
Just nu ligger jag och lyssnar på musik och chattar.
Ska nog gå och sova snart.
Det är inte smart att vara vaken till 01.00 när man ska jobba dagen efter, och nu väntar en vecka av skola liksom..
4prov, Welcome to hell!

UppochNer,NerochUpp!

Mitt liv är så bra, fast ändå dåligt!
I varje leende så finns ändå tanken på Kenneth.
Men samtidigt! Det är så bra just nu..
det har hänt så mycket, både posetivt och negativt på så kort tid!
Orkar inte blogga ikväll, får se om jag gör det imorrn!
En bra låt kan ni få iaf!

Meningar ;)

Satt inne och kollade på lite Meningar på facebook!
Hittade ett par som tilltalade mig, på något sätt ;)




Jag lever!

Fast inte så mycket mer än så!
Det är så himla mycket som händer i mitt liv just nu! Posetivt och negativt..
Därför har inte min uppdatering varit på topp men så är det ibland!
En som stog mig ganska nära fick jag reda på i helgen att han inte längre finns kvar på våran jord. Denna sorg blandat med att det går ganska mycket sjukor just nu gjorde inte mitt liv så jätte bra..
Jag har varit hemma från skolan sen i tisdags. Det har varit så dubbelt, för när jag mår dåligt över något som har hänt så behöver jag vara med de jag tycker om. Och klassen är för mig en trygghet. Men jag kunde ju inte gå till skolan den här veckan eftersom jag har varit sjuk..
Keewl!?
Nope..
Idag pallrade jag mig iväg till stallet iaf. Fick rida lilla Novisen! Jag skulle verkligen inte åkt dit.. Vi skulle hoppa, jag hoppar fram och får sen avbryta och bara skritta runt eftersom på mitt huvud så bankade någon med hammare och lunchen var påväg upp igen.. Men till skolan ska jag iaf imorrn, får se vilket skick det är på mig.
Men somsagt, jag mår bra av att vara med klassen ;)

En film på mig och Nova, sensommaren 2010!

RSS 2.0