Hejdå!

Nu ska jag åka iväg till Arlanda.. Ska ju åka till Turkiet i 8dagar. Och jag har inte hittat någon som kan gästblogga undertiden jag är borta så bloggen kommer få stå och damma en del, men men det mäter jag upp med bilder och filmer från Turkiet sen ;)
Hit ska vi!
Ha det bäst så ses vi om 8dagar igen ♥

Focus!


Jag rider Fjot!

Här kommer bilder från när jag red Anton!
Fotograf: Felicia Perman













Finaste Fjot!

Inte riktigt min dag idag..

Alla har ju dåliga dagar, och jag har min idag! Morgonen startade inte så bra då det kändes som om alla var sura på mig osv.. Aja, jag gick ner och klippte mig, luggen har ju blivit 2m lång så det blev en liten uppklippning.. Nöjs är jag iallafall.
Mamma och Maria fick iväg mig till Forum, och en utförsäljning.
Min shopping idag då:
Utförsäljningen:
Text: Love

Forum:
FlipetiFlop
Text: Give me a Smile!
Jätte sköne byxor! Inte som mjukisar..
1Hårband i min hårfärg, 1tofs i min hårfärg och klocka.
Drack en Latte i forum, det tyckte inte min Laktosmage om.. Ont som ... i min mage. Jag som ska springa med Felicia snart, aja skönt att Alvedon funkar..
Bad day today!
Pussar och kramar till er alla ♥

Godmorgon

Igår var jag duktig och sprang en lång springtur med Felicia, Zegra och Amelia. Riktigt kul, igår var det första gången vi kunde springa utan något stopp. Det har alltid varit ngn som fick håll eller liknande. Vi hade så kul att vi ställer klockan på 04.45 imorrn så att vi kan ut och springa en morgontur! Vi springer ner till en liten sjö och tar ett morgondopp sen springer vi hem igen. Niiice :D
Jag vaknade vid 5 och väckte Felicia, men båda dog senare i sängen igen ;)

Igår var jag med Sarah också, har inte träffat henne på jätte länge så det var dags nu! Vi hade allmänt roligt ;)
Vad händer mer idag då, Maria och mamma ska lura ut mig till Forum sen vet jag inget mer. Kul dag kommer det bli iaf ;)
Något annat som är kul är ju att jag drar till Turkiet på Söndagnatt och när jag kommr hem får jag hämta min kära lilla vaalp :D
Puss och Hej :D

Finnhamn bilder!

På mig







Behöver jag säga att jag äger på att fiska?
<-- Bottennapp  ''Trädnapp'' -->

Felicia


På oss båda



Det får räcka ;)


Hur man ställer en Berner Sennen!


Här kommer första veckans hundtips!

Alla hundraser ska ju ställas olika, eftersom alla hundar ser olika ut i kroppen. Jag har som mest erfarenhet hur man ställer en Berner sennen eftersom det är det min familj har sysslat och jag har ställt det.

Berner är nog en av de lättaste hundarna att ställa, eller självklart beror det på hund och svårighet! Det utställningar jag har varit på med Follie har inte varit så stora därför mindre krav. Men man vill alltid att hunden ska stå rätt. Där är Follie väldigt duktig, vi tränade en del med henne när hon var liten hur hon skulle stå. Så nu brukar det komma självmant..

Hur en Berner ska stå!
Somsagt är det viktigt hur hunden står när man ställer det. Alla hundraser har en Rasstandard som man ska försöka efter likna så mycket som möjligt. I den står det om rätt och fel för varje hundras i den brukar det oftast visas en bild på hur rasen ska stå. Sättet att stå är unikt för nästan alla hundraser.

Såhär ska en Berner stå:


1 Frambenen:
Frambenen ska stå parallellt med varandra. De står rätt ner från kroppen och tassarna ska peka framåt. Avståndet mellan tassarna ska vara ungefär 2-3dm mellan. Follie skulle kunna flytta fram frambenen lite på den här bilden, annars står hon med jätte bra ben!

2 Bakbenen:
Även bakbenen ska stå parallellt. De ska stå något bakåt, precis som på bilden. Tassarna ska peka fråmåt och avståndet ska här vara längre mellan än på frambenen. Follie står med jätte bra bakben här!

3 Svansen:
Svansen ska ligga efter bakbenen, inte ligga som en ''krok'' på ryggen eller under magen. När svansen är upplyft ska den inte gå högre än rakt ifrån ryggen. Follie har en bra svans på bilden.

4 Ryggen:
Ryggen ska vara rak, inte svankande eller kutande. Den ska inte heller vara i en lutning bakåt, då står bakbenen för långt bak. Ett tips när man ställer, det gäller alla hundraser som ska ha rak rygg, fixa inte med fram/bakben utan låt den ställa sig naturligt,. Om man fixar med den kutar/svankar det oftast!

5 Huvud/Nacke:
Huvudet ska vara upplyft men inte som en giraff. Huvudet ska också stå fritt, eller ''ledigt''. Det ska inte hänga i kopplet, utan vara helt vanligt, svårt att förklara, men på bilden har Follie något framdraget huvud, det skulle kunna rätas upp mer..

6 Uttryck:

Uttrycket ska vara vänligt och inbjudande.

Helhet:

Helheten ska vara en säker och vänlig Berner, den ska aldrig vika bort från domaren utan låta domaren känna igenom. Den ska tycka om att vara där, inte se ut som om man tvingar den till något, men så är det med alla hundar antar jag! 

Såhär ska en Berner inte stå:


Här står Follie med för mycket avstånd mellan frambenen, och de är inte parallella. Det frambenet närmast skulle man behöva dra bak en bit.
Bakbenen är det också för långt mellan, och inte heller parallella. Eftersom det benet som är närmast är så långt bakdraget så är hennes rygg i en liten sluttning bakåt, om man tar fram benet får hon en rakare rygg.


Frambenen är korsade och inte parallella, för litet mellanrum.
Bakbenen har får långt mellanrum, men är parallella.
Huvudet och uttryck på bilden är super!

Springa med Berner
Springningen är en viktig del i utställningarna. Även här ska varje ras ha olika steg.
Berner ska springa brevid, och man ska inte behöva dra den framåt, lika lite som man ska behöva bromsa den. Steget ska vara luftigt och bärande.



Här springer hon brevid mig, great :D


Här behöver jag ''dra'' fram henne, fel!


Hoppa ska hon inte heller göra.

Jag har ställt Follie på två utställningar, annars har hennes skada varit i vägen.
På första utsällningen gick vi därifrån med ett utmärkt resultat, BIR med HP och BIG R.

tyvärr hittar jag inte kritiken från första utställningen..

Andra utställningen var också super, dock fick vi bara en 3a med HP.
''Väl propertionerlig med härlig kraftig kropp och fin bredd över bakpartiet. Feminint huvud. Kunde ha stramare ögonlock. (inte läsbart), lovande förbröst. Goda vinklar fram och bak. Rör sig med ett gott steg.''

Så visst är hon fin min lilla tjej ;)

Lite uttryck som man brukar höra på uställningar:

BIR - Bästa i rasen, bäst över båda könen.

BIG - Bäst i gruppen. Alla raser delas in i grupper, här ställs alla BIRhundar i vardera grupp mot varandra.

BIS - Bäst i show, när BIGen är klar så ställs alla BIG hundar mot varandra i en BIS.

HP - Hederspris.

 

Det var nog det, fler tips kommer nästa vecka ;)


Förlåt..

Inget blev som planerat idag.. Istället för bilder från Finnhamn gör jag ett stort inlägg om Berner och utställning och sen drog jag och Felicia och kollade på Eclipse..
Filmen var riktigt bra! Den slutade som New Moon, asså att man inte vet vad som hände, vilket var lite jobbigt!
Men annars, GO EDWARD!
Jag kom precis hem från filmen, eller mamma var hemma hos Maria, så jag gick dit. Fick en sovande Focus i knät och där satt vi tills nu. Har lite planer om imorrn, lite valpbad och mys ;)
Skriver mer imorrn, då kommer ni få bilder från Sandhamn, eller om jag slänger in dom nu.. Aja vi får se, vill inget lova, hehe!
Puss och Godnatt!

KnasHeader..

Som ni ser blev inte headern så bra.. Jag och Felicia satt och fixade igår ett bra tag, det blev alltid fel! Halv, liten, stor eller flera på varandra.. Så om någon därute är på det här så säg till, jag tar emot all hjälp jag kan få!
Annars har det inte hänt så mycket.. Det är så tråkigt nu när inte ridningen är igång, det känns som om det inte finns något att skriva om, det blir så tråkigt att skriva Hej idag har jag, nu ska jag, sen ska jag, HEjdå..
Eller är det bra som det är ?
Jag tänkte sätta ihop en liten ''Såhär ställer man en Berner Sennen''. Haha, vet inte hur kul ni tycker det är men jag kanske kan ha ett tips i veckan om hundar, skador, utställning eller liknande, jag vet inte men något blir det Det här ska ju vara en hundblogg också ;)
Idag har jag iallafall hunnit ner en sväng till stallet, velam.. Har fikat med alla där nere, Velam är livet ;)
Nu ska jag möta Felicia, sen kommer alla bilder från Finnhamn, lovar ;)

Ny header!

Det står ju på min header att jag är 13, det stämmer ju inte så nu har ajg gjort en ny..


''Celine Kristiansson
LadsFollowMe.blogg.se
Här får du läsa om allt i en 14årings liv som hundägare till en Rottweiler och en Berner sennen samt ett brinnande intresse för hästar och ridning.''


BilderSnart

Som rubriken säger kommer det bilder från Finnhamn snart. Åkte hem från landet idag, mötte upp Felicia och fick hennes kamera. Just nu lägger jag in ungefär 1000 bilder på min dator, men ikväll kommer ni se några här.. Antingen smakprov och resten imorrn eller alla ikväll ;)

Jossan åkte imorse utomlands, TRE VECKOR.. Jag kommer sakna dig gumman ♥

På tal om utomlands, om exakt en vecka sitter jag i Turkiet, niiice :D


Grattis Mamma!

Idag fyller min mamma år! Grattis till henne!

Min senaste dagar då:
Torsdag: Jag fixade hemma en del, sen messade Elli mig och frågade om vi skulle ses. En halvtimme senare var hon hemma hos mig. Vi snackade, åt lunch och sen fick hon hänga med upp till valpen. Kul att träffa henne, vi har ju inte träffats sen skolavslutningen så det var kul :D
På kvällen kom bästa Jossan hem till mig. Vi lagade go middag och pratade igen allt som missats under hela kvällen. Under kvällen hann vi också upp till Maria och Jossan fick hälsa på valpen min. Sen gick vi ut med Maria och alla hundarna, och även då fick Zegra gå med oss hem och sova med oss.
Fredag: Jossan åkte vid 12, då hade jag inget att göra resten av dagen.. Gick hem till Maria ett tag, vi tog ut alla valperna och gick ner med dom till en äng. Det var första gången dom var utanför tomten. MysMysMys!
Jag gick till dom på kvällen också, åt middag där och sen gå med alla hundarna och bada, det var sjukt varmt i vattnet! När vi gick hem igen tog vi ut alla valparna i valphagen. Det är sjukt hur fort tiden har gått! Dom blir 6v på tisdag.. När vi satt där så tänkte jag och Maria på lite olika namn, Chippen är jätte gulligt NU men om 1år är det inte lika gulligt längre, så det nya namnet är Focus. Tycker det är sjukt passande och fint!
Idag: Åkte ner med Bror till landet, har firat mamma, firat mig i efterskott och nu kom vi precis hem från badet. Var nere och badade i havet en stund, mys men kallt!
Jag väntar på bilderna från Felicia, tydligen gillar inte hennes dator hennes kamera så såfort jag kommer hem så ska vi lägga in dom i min dator..
Skriver nog mer ikväll, PusseliPuss

HemLjuvaHem

Nu kom jag hem från Finnhamn, eller jag har hunnit göra en del saker här hemma, kom hem för en 1h eller ngt ;)

Gud vad mysiga dagar vi har haft! Felicia har en massa bilder på sin kamera, såfort jag också fått dom läggs dom upp här ;)

Det var en jätte mysig ö, men det var stor! Affärerna och där man gick i land var på andra sidan om ön från våra stugor. Så varje gång man skulle handla fick man gå 1,5km.. I stekande hetta.. Men men, man ska inte klaga ;)
Från vårat hur låg stranden kanske 7-10min bort, så vart man än skulle fick man gå, men det var helt okej. Det var en fin strand! Lite stenigt 1m ut men sen var det jätte fin botten. Kallt var det i vattnet, men när man stått i en stund var det bara att kasta sig ut ;) Folk måste trott att jag och Felicia var störda så som vi ''plaskade'' i vattnet..

Huset var också fint, men trångt och varmt. Värmen kommer man ju inte ifrån.. Man kunde ju sova iaf..

Allt har varit fint och trevligt, personalen där var ju kul.. Jag och Felicia har själva döpt alla som jobbar och körde 4-hjuling där:
Spännis: En man som alltid bar svarta solgalsögon och spände kroppen, en riktig spännis! Brummade runt i en 4-hjuling eller en liten traktor som svänger sjukt kul :P
MustaschMannen: Han såg vi sista dagen, han hade inget hår bara en blond mustasch.. Körde bara 4-hjuling.
ThaBlond: En som vi också bara såg sista dagen, blond man.. 4-hjuling..
Och den bästa..
Alexander Saade: Det var en söt kille som var en blandning mellan Alexander Rybak och Erik Saade :P Hehe..
fur-hjulig körare ;)
Felicia glömde jag ngn ?

Alla dagarna låg vi och degade på stranden förutom på tisdagen, då hyrde vi en minimotorbåt. Tog med oss lite pick och pack och drog ut på havet. Det var så sjukt mysigt att bara åka runt och leta öar. Vi la till vi en jätte fin ö, sjukt mycket bilder därifrån.. Bara guppa runt och bli brun. Eller brun, BRÄND! Aj vad man har ont idag!

Det var nog en sammanfattning i text, bilder kommer..

Just nu sitter jag hemma med Zegra brevid mig, hon ska få sova över här inatt, får se när jag går upp imorrn, om jag gör det..

Vet ni vem som kommer hem idag?
Världens bästa Jossan, ååh vad jag har saknat henne!

Skriver mer imorrn, föroppningsvis bilder då också. Annars får ni gå in och skälla på Felicia..
www.FooFies.devote.se

Finnhamn

Just nu sitter jag på båten påväg till Finnhamn. Jag och Felicia ska åka dit och möta upp hennes pappas familj, dom kte dit tidigt imorse.
Såhär seriösa är vi just nu :P
Jag har verkligen inte skrivit ngt de senaste dagarna..
Fredag: Vi åkte hem från landet runt lunch, direkt mot Anton. Med Anton red jag runt på en väg för att sen hitta en mjuk bit att trava på. Han var fin tycker jag, väldigt springig men det gick att lugna ner honom. Tror det berodde på att jag inte hade tagit tillräckligt med Flugspray! På kvällen var vi uppe hos min lilla bäbis! ad han än kommer heta i stamtavlan så kommer han kallas för Chippen, det har jag bestämt nu )
Lördag/Igår: Tog Anton ganska tidigt, red ut något som heter Älgrundan. DÅ laddade jag med mer flugspray, då gick det mycket bättre! Sjukt vad fin han var! I början av traven försökte han springa iväg lite, men då tog jag det och la det som power istället, shit, då fick jag takt och steg på köpet. Sjukt fina SHesten!
Hemma så var vi hemma hos Maria igen, vi gick ner till en badplats sen med alla hundarna. På vägen dit höll jag Torres, ena ''valpen'' från Amelias(mamma till Chippen) förra kull. Han har nu blivit 1år, stor som ett hus. Det var sjukt mycket respekt att gå med en Rottweiler hane som väger mer än vad man själv gör :P Han var jätte trevlig att gå med, hoppas att Chippen blir lika duktig :D
Idag: Fick Felicia med mig till Anton idag, hon fotade oss en del. Red honom i ridhuset. Han kändes ganska trött pga värmen, men jobbvillig och duktig iaf. Red inte så länge eftersom det var så varmt men 40minuter iallafall.
Han är så mysig den hästen!
Skriver mer imorrn :D

FarmorOchFarfar

Som rubriken säger, idag var farmor och farfar här och firade mig, jag fick peengar av dom :D Det är något man aldrig kan få för mycket av..
Sen har jag också varit hos Westernhästarna. JAg och mamma har ett par kompisar här nere så vi träffar varje sommar. IDag gick vi runt överallt, hälsade på hästarna och pratade om det som hänt under året. Och hälsa på deras 20kattungar var ju också en upplevelse, åhåh, man vill ta med sig alla hem :P Ingen som vill ha en urgullig kattunge?
Skrev jag ngt igår? Vi åkte in till Kolmårdens tropicarium. Gud vad mycket konstiga djur det finns! Roligast var att klappa rockor :D Kan ju säda att längst ur på ''vingarna'' är dom hårda, och ju längre in man kommer ju svampigare blir dom :P En liten rocka flöt precis vid mig hela tiden, ny vän?
Efter det var vi och handlade en del, vi var inne i en stor djuraffär och fixade lite, halsbandet som jag fick av kusiner, moster och mormor var vi inne och bytte till ett större. Valpen skulle bara kunna ha de andra i en liten stund så då butte vi till ett större, sen fick Cheese ett rosa ''strass'' halsband, rosa :P
Imorrn åker vi härifrån på förmiddagen, då styr bilen mot Anton. Får se vad jag gör, har en del lappar att läsa från Jonko också ;)
ÅÅh vad jag saknar min Josefin, saknar dig så sjukt mycket sötis♥

Valpen :D

Här kommer lite bilder på min lilla bäbis :D


Hur söt är han inte?




Fler bilder kommer, men nu ska jag till Kolmårdens Tropicarium!

Puss och hej!

Landet, igen

Nu sitter jag på landet, igen :P Mamma och Pappa sitter inne i huset, medans jag sitter ute och lyssnar på NRJ.
Livet?
JAa
Idag har jag inte gjort så mycket, jag har spenderat mest tid hemma! Det var en liten sväng uppe hos valpen. JAg fick ta ut och sitta med honom själv ute, shit vad mycket energi han hade! Jag satte ner honom i gräset och vilken fart han fick! Han sprang runt där och tyckte att livet lekte, eller sprang och sprang, han trvade runt och såfort det står ett grästtrå ivägen(observera att han är mindre än gräset!) flyger hela han en dm bak/höger/vänster. Han är å jävla söt!
Sen har jag också varit hemma hos min Morfar, där blev det födelsedagsfirande. Godaste middagen och som topp på det två jätte bra presenter. Ett litet smycke, som jag hänge på mobilen istället, det blev jätte fint! Sen fick jag pengar, mmmm :P
Sen hamnade jag här, på landställer igen, men det här kommer inte bli ngn seeg landetvisit. Jag och päronen har planerat in massor att göra! Kul kul!
Follie har jag inte skrivit om på länge, hon har precis kommit in i spökålder och trotsålder. Alldeles nyss såg hon ett spöke här, haha, hon var för söt. Skulle varna om att någon gick upp för trappan. Det blev lite muffel från hennes sida, sen gick hon dit, satte svansen mellan benen och sprang därifrån, tvärstannar tittar dit, skäller, springer igen :P Hahaa hon är för rolig! Annars planerar vi in utställningar till augusti, kanske gotland eller här nere på landet!
Nu ska jag ladda upp en film på valpen, hoppas youtube är på min sida!
Puss och hej, leverpastej!

Tredje gången gillt!

Det här blir tredje gången jag försöker göra det här inlägget, har verkligen inte haft tid!

Hur var dagen igår?
Uppochner!

Morgonen:
Asså, min mamma ska verkligen få pris för att kunna luras! Det här är andra gången som hon grundlurar mig. Jag syftar nu på valpen. I julas sa hon att vi inte skulle ha ridstövlar, men jodå det fick jag också. Iförrgår frågade jag vilka som var sålda, Maria svarar att alla förutom 1 var såld. Jag tittar på mamma och frågar henne ''Vi kommer inte ha någon eller?'' ''Nej''. Så med tårögongick jag ner och satte mig hos min valp och tänkte på den dagen han åka härifrån, ifrån mig.. JAg klarar sällan av att gråta på andra ställen, men det här var nära! ALLA som var där Maria, Björne, Marias syster, Marias systers man, Mamma, Pappa och Felicia visste om det här. Många såg hur ledsen jag blev, och kände medlidande.. Värst var ju när jag och Felicia skulle ut och springa, då går jag och pratar om hur jobbigt det var och Felicia var också en bra skådespelare eftersom jag inte märkte något på henne.
Planen iförrgår var att jag skulle stanna till 00.05 och att hela hundgänget och alla skulle fira mig då, och valpen skulle då presenteras som min!
Under dagen hann jag också skriva papper med Maria, Köpare: Celine Kristiansson. Ehh niice!
Så nu står jag som ägare på valpen :D

Sen under dagen var det sådär, uppochner, allting gick inte riktigt som planerat.. Men men, det blev bättre!

Kusinerna på mammas sida kom, likaså mormor. Vi hade fika och sen visade jag min lilla valp!

Efter det åkte jag, Felicia, Mamma, Pappa, bror, Felicias Mamma och Thomas ut på resturang, shriet vad illa man mådde efter, hela magen proppfull ut i varenda vrå, hehe!

Vad har hänt idag då? Jag hade Felicia sovandes här, vi var vakna till 3 :o Vid 2 hade vi en geting på besök, uschuschusch!

Jag har också varit över på Ridskolan med grimmorna, Zimsalabim passade sjukt bra i Forevers grimma, så antingen får han ta över den, eller så får dom två dela :P

Den här veckan händer det massor, imorrn ska jag iväg med familjen till landet och bara göra roliga grejer och frdag till söndag ska jag ta hand om Anton :D

Men nu måste jag sooova, skriver imorrn <3

14år, morgon med tårar och skratt!

Idag fyller jag 14år, fjortis :P

Dagen började vid 5, är ni överraskade?
Nej..

Jag ligger med macen på magen inne på internet till kvart i 9, då kommer mamma och pappa in och säger att jag får vänta i en kvart, de skulle förbereda allt! Sen kommer dom in med sång och frukost, och lite presenter!
Jag skulle öppna presenterna först och det jag fick av familjen var:
1. Hantlar.
2. Hopprep.
3. En annan träningsgrej ;).
4. Hundtidning, jättte intressant!
5. EN VALP!

Åååh gud, jag fick ett födelsekort med 1500 i och ett kort där det stod,
''Till dig, vår kära ''lilla'' tjej väntar en liten vän på att få komma hem. Med denna peng får du skynda att tinga din egna lilla kille. Grattis på 14årsdagen, Mamma, Pappa, Chris, Cheese och Follie''


Vi ligger och sover i valplådan, jag var så trött att jag somnade där inne, då klättrar han upp och lägger sig där!

Jag satt och läste gång på gång och fattade verkligen inte vad dom menade, tillslut nickar jag mot Marias hus och mamma säger Ja, shiet, min lilla valp skulle inte åka ifrån mig! Då börjar tårarna rinna, jag sitter och gråter och ska försöka prata samtidigt!

Jag ska nog upp till min lilla valp idag och hälsa på honom, då åker kameran med!

Lille kusinen

Just nu sitter jag med min lilla kusin som är 4år. Jag är inte själv så förtjust i småbarn men Elis är såå sköön :P
Aja, idag har jag verkligen inte gjort ngt alls! JAg har typ slappat, lyssnat på musik och fixat naglarna! Inte ens badat! Det jag har gjort är typ gå med Follie till en hundstrand, somnat i solen och varit allmänt osocial!
Update: Nu har jag plockat smultron med Elis, Follie och Lizzy också :D
Det är sista kvällen här nu! Imorrn åker vi hem och då har jag massor att göra! Vi kommer nog åka hem förmiddagen/dagen och sen när jag kommer hem ska jag ner till Velam, efter Velam går jag och mamma hem till Rottweiler Maria! Ååh vad jag saknar min små valpar, speciellt lille man! När jag är klar med det ska jag äntligen träffa Felicia! Vi har inte träffats på jätte länge!
Gissa vem som fyller år på söndag, JAAAAAAAAG :D
JAg fyller fjortis! Hehe!

Lista

1. Tre namn jag lyssnar till: Celine, Cecce, Cicci
2. Någonting jag tycker om med mig själv: Mina ögon

3. Någonting jag inte tycker om med mig själv: Mina lår 
4. Detta är jag rädd för: Sprutor, fästingar..
5. Tre saker jag vill ha varje dag: Mobilen, sömn och hästar..
6. Tre saker jag absolut inte kan göra: Ta droger, röka eller armhävningar :O

7. Detta tycker jag om att göra: Umgås, vara i stallet :P
8. Detta vill jag göra just nu: Träffa mina vänner i Sthlm
t;strong>9. Bästa känslan: Besvarad kärlek :P
10. Värsta känslan: Ångran, finns det något som heter så?
11. Egenskaper jag gärna vill att min partner har: Snygg, omtänksam, jag vet inte? :O
12. Är jag kär just nu: nja, men jag tycker om en person mycket ;)
13. Jag vill gifta mig: Ja, om man hittar rätt :P
14. Följande saker vill jag göra innan jag dör: MASSOR
15. Min käraste ägodel: Måste nog säga mobilen..
16. Något jag vill ha: En häst, pengar..
17. Detta har jag på mig just nu: Linne och Shorts ;)
18. Favoritkläder: Tunika, shorts
19. Favoritdjur: Häst, hund
20. Följande musikstilar tilltalar mig mest: ...
21. Favoritlåt just nu: Har nog ingen favorit, men jag lyssnar mycket på Airplanes med B.O.B
22. Roligaste/tråkigaste ämne i skolan: Idrott eller Svenska är roligast, spanska är sämst.
23. Stjärntecken: Kräfta
24. En bok jag älskar: Ingen speciell
25. En film jag älskar: Ingen speciell :P
26. Tv-program jag gillar: Greys Anatomy!!

27. Favoritdoft: Min parfym ;)
28. Detta äter jag gärna: Grillat!
29. Dricker helst: Det mesta
30. Favoritgodis: Surt

31. Hit vill jag gärna åka på semester: Australien!
32. Färg på mina ögon: Gul, Grön, Blå, Grå. Har en blandning
33. Min längd: 162-165
34. Jag tror på: Hmm..
35. Jag spelar: Jag rider ju bara :O
36. Person(er) jag beundrar: hJohanna Bengtson, Helena Persson
37. Så här bor jag: Lägenhet :/
38. Antal döda krukväxter i hemmet: Hehe, ingen aning...
39. Det här tänder mig: Snygga :O
40. Det här gör mig avständ: Hmm..
41. Favoritfärg: Rosa/turkos
42. Favoritcitat: Brukar inte säga citat :O
43. En hemlighet jag vet: De du! 
44. Bästa present jag fått: Är nöjd med det mesta ;)
45. Senast köpta skiva: Lyssnar typ inte på skivor :O
46. Det jag är mest nöjd över med mitt utseende är: Mina ögon, igen!
47. Det jag är minst nöjd över mitt utseende är: Mina lår/fötter :P
48. Udda förmåga/egenskap: Överrörlig :P
49. Om jag vore ett djur skulle jag vara: En häst?
50. Vad lyssnar du på just nu? Nrj internet radio, Kings of leon-Sex on fire!
51. Vad har du gjort/ska du göra idag? Bara ta det lugnt på mitt landställe, bada, sola!
52. Var är dina föräldrar födda? Stockholm
53. Vad är det senaste du installerade på datorn? iTunes förbättring!
54. Vilken är din favoritrestaurang? Ingen aning, är ingen rasturangmänniska :O
55. När badade du i en pool senast? Hmm...
56. Har du varit med i någon skolpjäs? I 6an
57. Hur många barn vill du ha? Kanske 2?
58. Vilken musikstil tycker du mest illa om? Hårdrock, dom skriker ju bara :O
59. Har du bestämt dig för vad du ska rösta på i valet? nej?!
60. Vad har du för TV-kanaler? Orkar inte sääga alla!
61.har du åkt moped någon gång? Japp
62. Har du busringt någon gång? Det var inte jag som ringde, men jag har varit med när kompisar gör det!
63. Har du fått felparkeringsböter? Nej
64. Har du hoppat/kan du tänka dig att hoppa bungy-jump? Kanske inte det jag gör såfort jag får chansen, men kanske ngn gång ;)
65. Vilken är den plats längst bort som du har besökt? Ingen aning
66. Har du en egen trädgård? Nej :P
67. Vilken är din favorit bland tecknade serier? Håller inte koll på tecknat ;)
68. Kan du alla orden i nationalsången? Nej verkligen inte!
69. Badkar eller duschkabin? dusch!
70. Vilken är den bästa film du sett senaste månaden? Twilight/New Moon
71. Favoritpizza? Calzone
72. Chips eller popcorn? Chips
73. Vilken färg på läppstift använder du? använder inte 
74. Har du rökt jordnötsskal någon gång? nej :O
75. Har du någonsin varit med i en skönhetstävling? Nej :P
76. Apelsin- eller äppeljuice? Äpple

77. Vem är den senaste som du åt ute med? Min pappa :P
78. Favoritchoklad? Marabou!
79. När röstade du senast? På usek möte :P
80. När åt du en hemodlad tomat sist? Igår

81. Har du vunnit en prispokal någon gång? Nej, men det är dags snart!
82. Är du bra på matlagning? Hmm, kanske, det beror pååå
83. Klarar du att tanka själv? Tror det :P
84. Har du beställt något från de där shoppingprogrammen som går på reklamtevekanalen? nej 
85. Pepsi eller Coca Cola? Coca Cola!
86. Har du varit tvungen att använda uniform i något jobb? nej!
87. Vad är det du senaste handlade? Glass!
88. Har du kräkts offentligt? Nej
89. Vill du helst bli mångmiljardär eller hitta den sanna kärleken? Kärleken, sen gör det inget om man blir lite rik också ;)
90. Tror du på kärlek vid första ögonkastet? Nja, ibland kanske!
91. Har du ringt något betalnummer? Nej!
92. Kan man vara vän med sitt ex? Ja
93. Vem var det du besökte på sjukhus senast? Mormor
94. Hade du mycket hår som liten bebis? Ingen aning!
95.Vad har du för telefonsvarare/mobilsvar? Celine Kristiansson
96. Vad har du i din väska? Det vanliga.
97. Någon favoritsak du gör innan du går och lägger dig? Kikar en sista gång på fb :P
98. Vad har du att vara tacksam för? ...
99. Var hittade du den här listan? http://meochyou.blogg.se/

100. Tre personer jag vill ska fylla i denna enkät: Alla får men Felicia, Sarah och Jonna!


RSS 2.0