Skypar med Johäänna!


Dagens sista..

Nu ska jag snart på dagens sista lektion, svenska.. Har det i en timme sen sluut för dagen!
Har snackat med Jonko en stund också, vi snackar typ varje dag, underbart! Fick se lille Fjoti igår, i love it :P
Jag har bestämt att jag ska flytta till Tyskland och Jonko ska bli min lärare och ridlärare! Kommer lära mig mer på en dag än vad jag gör på ett år :D
Thats sweet dreams i guess..

Idag ska jag till Flamboou! Ska försöka få in bilder osv idag ;) Göra ngt kul inlägg på bloggen för att få den lite levande igen kanske?

Fooooooreveeer! Mitt hjärta!

Ahhh, så jävla nöjd! Fick Forever, och han var så underbart fin! Asså, visst man brukar alltid gå ut nöjd från banan, men den här gången var det nästan så att det kom glädjetårar! Jag var så glad att man kommer ut från banan med tårar i ögonen och ett jävligt brett smile! Massor med kompisar har filmat och fotat, så jag tänkt sno lite bilder och försöka få in filmerna här ;)
Det enda var avstånden innan hindret, men jag har verkligen lärt mig hur han hoppar nu så jag är inte alls lika efter nu. Både jag och Forever har ganska dålig avståndsbedömning, men vi har lärt oss och nu går det mycket bättre! Visst vi hamnar lite nära eller långt ifrån men han löser det, och jag är med på vad han gör. Sålänge ingen tar skada eller att alla bommar flyger åt höger och vänster så borde det ju funka på den här höjden! Vi var mycket mer samspelta idag än vad vi brukar vara och ja.. Han var så jävla underbar!
Sen måste man ju vara ju vara glad eftersom vi tog våran första nolla idag! Vi har ju alltid peta ett hinder, vi har varit felfria en gång förut och det var på Luciahoppningen, vilket är en mindre seriös tävling. Så att sätta nollan på ett KM-kval, vi tog i ett hinder, men hörde kompisarnas ''Yes'' på läktaren när bommen låg kvar ;)
Jag kan inte beskriva lyckan jag känner, glädjen att ha fått en runda som den här. Men tyvärr räckte det inte till en placering eller plats i KM. Eller, poängen skulle ha räckt. Det var stilhoppning och jag och 5an hade samma poäng, men hon låg närmare idealtiden än mig. Så det var 5st som kvalade till KM, och jag kom på en 6e plats.
Även om det kan känns surt med så lite ifrån en rosett+klar kvalad, men inget kan ta ifrån mig lyckan som jag känner!
My beautiful prince!

Myskväll ute!

Har varit ute med tjejerna på en myskväll! Vi stannade vid Boo badet och grillade marshmallows, också hade alla packat upp med olika godsaker. Det slutar med att vi hade minikexchoklad, marshmallows, godis(för90kr!)och popcorn! Jag tror inte att vi åt upp allt, men det finns nog risk för det :P Vi var ju 6stycken ute så det gick nog åt en del iallafall!
Myskväll, tack tjejer! ♥

Var ju hos Flammis tidigare, red honom i ridhuset. Jossan var med och filmade lite, ska se om jag får över det annars så får ni se bilderna Felicia tog i går och som hon kommer ta på söndag ;) Red mycket tempoväxlingar. Inte den bästa dagen tillsammans men helt ok! Han ville inte riktigt ta min ena skänkel och till och från blev han stum i högersidan. Men men, efter lite förlängd trav och ökningar i galoppen var vi back on track.
Åååh vad jag är kär i hästen, nu har halva veckan gått.. Men haha, det är inget farväl dirkt, för till det stallet kommer man ju till och från ;)

Jag och Flammis igår, fotograf: Felicia Perman!

Syntes det att det var Jossan som skrev det tidigare inlägget? Haha, itne riktigt min skrivstil kanske ;)

Nu ska jag nog gå och lägga mig, lång dag imorgon. Först Flammis, sen KM-kval(:D:D:D:D:D:D) och tillsist US-gala :D

PussOchGodnatt ;)

Smoothie, sen den svarta faran

Hejsan Alla!
Nu sitter jag här med Jossan och vi håller på att göra våran smoothie plus frallor, vi ska sen iväg till "den svarta faran". Haha nej Flammis såklart;) Jossan ska fota eller filma så det blir superbra. Ikväll ska jag ut och mysa med Ellie och Sara, mysigt!
Vi hörs //Celine
Våran Smoothie

OUTFIT

Min outfit för dagen ;)

OntIMagen.se

Har sjukt ont i magen! Men annars blir det bättre och bättre med hur jag mår, vi bestämde att det här är sista dagen hemma, att jag går imorrn.
Idag ska jag ta det lugnt, ut till Flambou senare. Får se vad jag gör idag, lugnt blir det iaf!
Flammis är så himla fin! Jag har aldrig i hela mitt liv suttit på en häst som kan länga sitt steg så mycket! Det är galet, som att rida på moln! Jag ser faktiskt inte felet med den hästen! Supersnäll och bara älskar när man står och myser med honom, otroligt välriden, dressyrhäst, hopphäst, jaa du kan nog göra allt med den hästen, men på en lagom nivå!
Jag har en film när jag rider honom och jobbar med att länga steget, visst det ser inte bra ut då det blev ganska stressigt och det var dåligt ljus i ridhuset men man ser iallafall hur han går!
Den här veckan får jag med mig Jossan, Erika och Felicia som kommer kunna filma mig och fota :D
Nu ska jag fortsätta att titta på tv och sen plugga lite ;)
om 6dagar börjar världens bästa program! Greys Anatomy, någon mer än jag som sitter bänkad framför tvn varje Onsdag 21.00?
<-Dr.Mark Sloan(McSteamy), Dr. Addison Montgomery-Shepherd, Dr.George O'malley, Dr.Meredtih Grey, Dr.Miranda Bailey, Dr.Christina Yang, Dr.Izzie Stevens, Dr.Derek Shepherd(McDreamy), Dr.Preston Burke, Dr.Alex Karev, Dr.Richard The Chief Webber, Dr.Callie Torres->
Är jag Ok när jag kan människorna på bilden ovan utantill?

I have a bad cold!

Det blir soffläge på mig idag igen, tills ikväll ;)
Jag åker till Flammis senare, blir en lugn skrittur ute, dels har Helena träningar i ridhuset och dels så mår jag inte bra. Skrittar ut kanske 40-50min få se hur långt det blir. Lite jobb och bara mysa ute. Hoppas att vädret bättrar sig! En lång borst/mysstund ska vi ha iaf! Flammis älskar att man står och pillar på honom, i lördags när jag fixade hans man så stog han med huvet på min axel och bara njööt!
Ge mig några 1000 så köper jag han, såfort jag kan ;)
Det bästa som finns när man är sjuk är såklart tvn, macen och iPhonen men något som alltid får en att känna sig mycket bättre är att snacka med bästa vännerna på skype. Jag snackade med två av mina bästa kompisar igår, Jossan och Felicia. Jag snackade också med Jonko vid lunchen, hon är för underbar!
Förlåt med bilderna, hoppas jag orkar lägga in dom idag, igår hade jag ingen ork att flytta mig från soffan till mitt rum där den andra datorn står..
Skriver mer senare!
Jossan smsa när du ser detta!
Har precis flätat håret och nu ska jag fortsätta mysa med Focus i soffan ;)
Hahaahaha

Hemma igen!

Blir hemma idag igen, mår verkligen piss! Nu har jag väl fått en riktig förkylning..
Söndag: Vaknade halv12! tog det lugnt med Felicia ett bra tag! Vi åt frukost och tittade på The last song, igen! Vi tittade även en liten bit på Saw4! Usch och fy :P Vid 4 gick jag hem till mig och träffade mamma som precis kommit hem från London! Hon frågade om jag ville åka med bort till Sandtaget med Maria! Självklart! Vi hade super kul med fika och allt! Sandtaget är ett ställe som det är perfekt för hundarna att träna, det är backar med fin och djup sand! Någon går ner och ställer sig längst ner, och en högst upp också står man och kastar en boll mellan varandra. Alla hundarna blev trötta, eller Zegra var lika pigg som vanligt efter typ 1h! Fattar inte hur hon orkar, alltid pigg och glad :P
Ett smakprov, Amelia och Neo i backen!
Efter sandtaget så åkte vi hem till oss och käkade middag tillsammans, mums!
Idag så beslutade jag mig för att vara hemma igen, mår verkligen inge bra! Min mentor skulle prata med de andra lärarna om jag skulle ta hem och jobba med ngt. Matten har jag redan hemma, den ska jag nog börja med nu ;)
Imorrn är det tisdag :D Och tisdagen den 21/9 betyder starten av en hel vecka med Flammis! Älskar't!
Bilder från Sandtaget kommer senare ;)

Flambou!

Just nu sitter jag hemma hos Felicia, vi ska titta på ''The last song'', blir kul ;)
Var hos Flambou idag, kul! Ägaren visade mig alla grejer sen red vi :) Vi jobbade hästarna i ridhuset, lite fritt haha! Han var lite seg i starten, men jobbade bra. I Galoppen gjorde jag väldigt mycket tempoväxlingar, vid a och vid c så kortade jag honom och gick in på en volt för att sen på långsidorna ge allt(nästan :P). Han busade tillochmed! Kortsidan vi ingången tycker han är lite kontig så han gillade inte att gå nära där i trav eller galopp så när jag drev han mot den kortsidan så bralla han till och var bara llmät glad. Han gjorde kanske 1bocksprång annars, vet inte hur man ska förklara men han blev allmänt glad liksom :P Efter att jag hade fått igång honom ordentligt så gick han super :D
Stog och myste med honom ganska länge också, borsta och myyysa!
Finaste Flammis!

Trött!

Vaknade tidigt idag, kanske nervös eller nått, jag vet inte :P
Vid 12 åker jag iväg till Helena, jag ska få rida Flambou! Eftersom jag ska ha hand om honom i en vecka så ska ägaren visa vart alla grejer finns. På tisdag ska jag ha honom i en vecka framåt, ska verkligen bli superkul! Finaste Flammis!
Haha, har märkt att jag skriver ''Finaste'' till alla hästar, ''Finaste Nova'', ''Finaste Forever'' osv osv.. :P
Just nu sitter jag och Felicia och äter frukost, myys! Jag har min Stora(!!) Ponny SM tröja, jag och Jonko var ju funktionärer på Ponny SM och våra storlekar hade tagit slut så vi fick 2 jätte stora :P
Haha observera Follie och Focus som delar på benet nere i hörnet ;P
Aaj, jag har dragit upp en lång bit utav skinnet på min fot, ajaj vad ont det gör! Backade in i byrån.. Haha!
Två plåster, större plåster lyckades såret bloda igenom haha.. Hur ska jag kunna rida med det där idag?

Ehh?


Lika?

Jag tycker iaf att vi är lika!
Iaf lite ;)
Vad tycker ni? ;)
Fick tipset av en kompis ;)

Finaste valpen!

Blev hemma idag, ligger just nu och myser med Focus i soffan!
Happy Choice Billy the Kid! ♥
''Focus''

Hevant!

Idag red jag världens finase Hevant! Åååh vad fin han var, verkligen!
Jag tyckte det var spännande att rida en häst jag inte ridit på väldigt länge, sist var när jag var typ 1m lång. Lite orolig var man ju eftersom sist man red honom flög man runt som en vante. Men har var så super fin! I galoppen kunde man räta på sig ordentligt och han gick som en Globen häst(nästan). Allt bara flöt på och han trivdes, lite jobbig tyckte han att jag var i galoppen, men han är verkligen stor och genomsnäll! Ridläraren tyckte jag hittade knapparna fort och tyckte att det såg väldigt bra ut! Åååh vad jag blir glaaad! Vi jobbade blandat idag skänkelvikning, volter osv! Jag fick inte igenom skänkelvikningen så som jag ville, men i slutet gick det bättre. En ny favorit, Forever, Nova och Hevant är de som jag tycker mest om just nu ;)
Haha, hur underbart var det inte att man hade sjukt ont i magen efter? Inte ok! I slutet av lektionen så trodde jag att min blindtarm skulle ge upp, jag hade så jävla ont i magen! Men så tänkte jag efter, vad gör man om en häst är framtung? Jo man håller ju mot med magen, och om man är ganska liten så får man ju ta i allt man har! Så min mage var helt slut efter lektionen, Magmuskler, here i come!
Förhoppningsvis kommer jag kunna rida honom snart igen!
Finaste Hevanten! ♥
Imorrn är det skola som vanligt, sen är det USEK-möte inför Halloween och tillsist ridning!
Jag känner mig så jävla glaaad!

Lunchar med bästa Elli! <3

Vi slutade tidigt idag, 11.30! Mysigt!
Jag fick med mig Elli hem så gick vi in och handlade nudlar och godis! Så just nu sitter vi och lunchar med nudlar, smågodis och jag dricker islatte och Elli saft.
Snart ska jag möta upp Jossan i Centrum, vi ska åka ner till stallet tillsammans, ridning ikväll :D
Får se vilken kuse man får skutta runt med idag :D
MEn men, bättre inlägg ikväll :D

Tack!

Tack alla ni som känner som jag med dessa bittra kommentarer!

Det känns ju verkligen skit att inte veta vilka som det är som sitter och kommenterar, men i alla fall 2 verkar ju rida på velam, då de har sett mig i verkligheten och kan berätta hur Charlie är/var. Det gör mig så sur, på velam så jobbar vi för kompisandan, som vi faktiskt har! Och att man då sitter och kommenterar anonymt, det gör mig lite pissed of, jag tar inte åt mig. Om jag gjorde det skulle jag bara vara dum, jag tror inte på vad en feg liten tjej/kille sitter och skriver, tror att de är jätte smarta att kunna trycka ner mig, när det sitter och skriver anonymt!
Jag tror mer på ridlärarens ord, och sågande, det kunde varken jag eller någon annan se på filmen, jag tycker Jackpots huve är ganska stilla!
Tack alla mina vänner som har visat och hjälper mig mot dessa anonyma fegisar!

Titta vad som kom på posten!

En iPhone :D Pappa var inne och köpte ett stiligt skydd!

Wiho!

Hade faktiskt 50läsare igår, hoppas alla nya håller sig kvar här ett tag :D Det är så kul med många nya ;)
Läget på mig är värre än igår, kan typ inte prata idag, halsen är tjock och ögonen är typ svullna! :P
Så idag blir det soffläge för mig, tråkigt, ville ju åka iväg till Nacka hundungdom!
Det får bli en annan dag!
Jag är så stolt över lilla Focus som nu har lärt sig fot! Han går brevid en och stannar man så sätter han sig! Får beröm när man är ute och går för att han ser så lydig ut :D :D
Har ridabsinens!
Tyckte det var roligt att skriva ''Hästar genom åren'' så jag tror jag skriver ihop en ''Mina djur genom åren'' ngn dag!
;)
Nu ska jag fortsätta att dricka min latte och kanske sätta på en film! Måste ju skriva ett inlägg på den andra bloggen också.. Mycket man har att göra verkligen! :P

Careface!

!

Hästar genom åren!

När jag var 6år så hittade vi ett ställe ute på Gustavsberg som har/hade som en shettis uppfödning! Så där startade mitt ridintresse, barbacka utan träns! Man hade en grimma på som man satte fast grimskaft på vardera sida, ååh vad mysig den tiden var. Jag red både hingstar och ston, hingstarna fick man som vi kallar det ''busblåsor'' av, speciellt lilla Albin kommer jag ihåg! Albin var en liten svarthingst, tror att han tillochmed var godkänd! Han var en av dom man kommer ihåg bäst! Han var otroligt fin, när man kom till hagens öppning(hagen var jätte stor!) och visslade så fick man en av de finste synerna! Han och hans kompis Opal kom travandes med ''stora' steg och när solen låg på så glänste dem och manarna flög! Opal var en liten hingst som var brun med låång ljus man och svans!
Men shettisen som satte en hov i mitt hjärta var Flamman! En lite fux tjej som hade mycket att säga till om! När jag kom dit de första gångerna så var hon en liten plutt! Redan från början så blev vi väldigt bra kompisar! Sen två år senare när hon skulle så smått köras in så fick jag vara med och hjälpa till, såfort hon blev trött började hon bocka osv,men jag älskade henne lika mycket iallafall! När hon var 1år och brunstade så lurade hon ut en av hingstarna utanför hagen, och vips så vart hon dräktig. Hon såldes till en annan familj, där hon också fick fölet, men efter ett tag bestämde sig de nya ägarna att bara behålla fölet och Flamman fick flytta tillbaks igen. Jag kommer verkligen ihåg den dagen så bra, jag hade precis kommit hem från skolan, och det ringer på telefånen.
-Hej det är Celine.
-Hej, det är ********.
-Hejsan!
-Tänkte bara ringa och säga att Flamman ska komma hem igen, om ni vill komma i veckan så är hon hemma då!
Vi säger hejdå osv.
Ringer sedan upp mamma helt hysteriskt, gråter som en... Mamma blir såklart jätte orolig och frågar vad som har hänt.
''Flamman.. ska.. komma heeeem!!''
Jag var helt hysterisk, så otroligt glad! Nu har jag itne träffat Flamman på ett par år, men kommer ihåg allt med henne som om det var igår!

Finaste Flamman! ♥
  
  

När jag var 8 eller 9 så började sakta växa ifrån shettisarna och hamnade på Nacka ridklubb(där jag än rider idag!). Då jag hade balansen och ridningen redan så var det inga nybörjar grupper för mig, men något som jag alltid har haft problem med är sadling! När jag kom till Velam så hade jag ju knappt sett en sadel, och jag hade ingen aning om hur den skulle ligga! Mamma fick hjälpa mig väldigt länge med hur man fixar sadelgjord coh stigbyglar, när alla andra kunde det så fick mamma fortfarande följa mig in i ridhuset. Något som jag också var väldigt(!) sen med var att lära mig rätt sittben, tror att iallafall de första 2åren så gissade jag mig till! Jag tappade också lite utav de vanliga eftersom jag inte lärt mig allt från början, utan hade bara ridningen i mig, men jag var som en svamp och sög i mig allt!

Jag och Tabbe på avslutningsbus!
  

Efter ungefär 1år på ridskolan så kom Forever in i mitt liv! Jag fick börja pyssla med honom under en skada, och efter det har det bara fortsatt! Nu är jag inne på mitt fjärde år med honom. Jag har gjort allt med honom pysslat i timmar, åkt med på tävling, betat, bada, tvätta, dressyr, hoppning inne/ute och tävlat själv! Jag kommer ihåg gångerna han började känna igen mig, han gnäggade när man kom och mötte mig i hagen! Forever och Flamman är de hästar som har störst betydelse för mig!

Jag och Forever, loong time ago!
  
  

Några år senare, nämligen 2008 så frågade mamma jobbarkompis om jag ville komma och rida på deras arab, nämligen Mirre. allting gick jätte bra och en vecka senare blir jag tillfrågad om jag kunde börja rida honom 1dag i veckan. Då började mitt liv på Sågtorp, efter ett tag med Mirre blev det mer och mer, jag hade honom från 1 dag i veckan till 2dagar i veckan, och det här var ju verkligen jätte kul tyckte jag! Mirre höll jag på med i 1,5år det slutade med att jag hade honom 2-3dagar i veckan innan jag slutade sommaren 2010!

  

Efter några månader blir jag också tillfrågad att rida en liten c-ponny i stallet, jag tror alla som har läst min blogg ett tag vet vem jag pratar om, nämligen finaste Figge! Figge höll jag på med i 1år och ngra månader. Jag tror alla har åkt av honom(som har ridit honom) men med mig gjorde han aldrig ngt dumt, han har bockat en gång, det var ett glädjuskutt annars har han håltl sig i skinnet. Han var den som sprang(!) till mig i hagen, medan alla andra hängde på Mirre och sprang åt ett annat håll. Vi lekte ofta med varandra i hagen, vi stog och kliade varandra(aj!) och allt var bara underbart med honom! Tyvärr så slutade våra dagar snabbt och på ett tråkigt sätt, den 5e Juni 2010 så fick jag ett samtal från Jonko som undrade om jag visste att Figge åkte från stallet en dag tidigare, vilket jag inte hade en aning om! Vi var tillochmed där den dagen, men endå så fick jag inte reda på något, varför vet jag inte, men det känns sjukt tråkigt!

  

I början av sommaren 2009 kom det en ny häst in i stall Sågtorp, Evita. Friesern jag hade i några månader. Dagen hon kom så vart jag som förtrollad, jag hade alltid gillat(!!!) rasen Frieser, men aldrig sett någon IRL, men nu stog hon framför mig och jag vart helt kär. Tanken om att få rida henne fanns inte, jag var överlycklig när jag klappade henne. Sen en dag, när jag och hennes foderägare red ut så förklarade jag att jag älskar Frieser, och hon berättade att hon behövde en medryttare! En vecka senare var det provridning, vilekt inte gick så bra måste jag säga, jag gled mest runt och försökte styra.. Men jag blev medryttare, på min drömhäst! Jag hann ha henne i typ en månad innan hon åkte på bete. Under sommaren träffade jag aldrig henne men såfort hon kom till stallet igen så var det som vanligt, då fick jag ha henne mer och mer! Jag kommer särskilt ihåg ett pass på henne. Jag red ut, och eftersom hennes stigbyglar hade gått sönder så bestämde jag mig att prova barbacka. Oj vilket häst jag satt på! En form som hette duga och steget, ja det var helt otroligt. Hon paddlade på och fick en trav som var helt galet fin, det var bara att luta sig tillbaka och glida med! Det var som att rida på moln!
På hösten får jag ett samtal, det var en fredag och jag skulle ha henne lördag-söndag. Samtalet var från hennes foderägare, som sa att den riktiga ägaren ville ha tillbaka Evita, NU! Foderägaren visste inte när hon skulle åka, inte heller om hon skulle bli förvarnad om det, men att det skulle antagligen bli om en vecka eller nått. Nästa dag så tänkte jag rida ut en låång runda på 2-3h men ville göra det någon, som ett avslut liksom. Jonko och Maxine lugnade mig och sa att hon skulle antagligen inte åka nu, och att vi skulle ta det dagen efter, okej tänkte jag, det lät ju också bra. Dagen efter ringer foderägaren 10.30 på morgonen, hon gråter och säger att ägarn kommer den kvällen, Hon frågade om jag kunde hjälpa till att packa alla grejer och säga hejdå. Självklart, jag stannade med Evita in i det sista, klockan 17.00 den kvällen rullar transporten in och Evita tas ut på gången och börjar göras iordningen, då började tårarna komma, jag var helt förstörd, min drömhäst! Jag får nummer till försäljningsstallet hon skulle till, men fick aldrig tag på dem. Inte heller har jag varit med och hälsat på henne, min finaste dröm!

Bilden ovan är från sista dagen..
  

Just nu rider jag på ridskolan och en lite hos Helena ibland!

Blandande bilder kan ni få se senare någon dag!


HundHoppning

Idag anordnade Usek terminens första aktivitet, hundhoppning. Det verkade bli väldigt populärt, alla verkade nöjda! Helt slut är jag iallafall, jag och Focus startad faktiskt i en klass! 60cm! Jag tog honom under armen och sprang, så felfria var vi+en bra tid! Men vi körde ju utan tävlan så det räckte inte så långt.. :P
När alla gick för att fika gick jag in i stallet för att jobba! Sjukt kul vi hade det, och mycket tid! Vi hann med extra göra eftersom vi var helt klara vid halv4. Vi drog ut alla grejer från foderkammaren och verkligen gjorde jätte fint därinne, damma, sopa osv. Vi hann även med att skura ngra spiltor, mocka hagar! Duktiga Tjejer!!
Just nu så sitter jag och snackar med Jonko på skype! Saaakna!
Imorrn är det skördemarknad nere på stallet, då blev usek frågade om inte vi kunde hålla i ponnyridningen ;) Så imorrn ska jag gå runt med små ponnisar i typ 2-3h, har man gnt liv eller? Nej.. :P
Men det är nice iaf, träffa alla liksom :)
Aja skriver mer imorrn, men bilder då ;)

Lite Uppdatering!

JAg vet att det har verkligen varit sämst med uppdatering.. So, so, so sorry!

Onsdag: Då var jag.. Hmm.. Juste, jag åkte med när Maria och Amelia tävlade, det var verkligen jätte roligt, man såg många fina och duktiga hundar, och Amelia var verkligen jätte fin! De gjorde en fin uppvisning och fick ett första pris! och fick en 6e placering! Amelia är ju Focus mamma, samt Zegras mamma!
Torsdag: JAg var i skolan som vanligt, sen så åkte jag ner till stallet med Focus. Erica var så snäll och tog hand om hunden när jag och Jossan red. JAg red på lilla Jackpot. Och det var verkligen en bergochdalbane pass! När han gick bra så ''Åååh jävlar vilken ponny'', och när han satte den andra sidan mot ''ååååh, gee dig'' :P Hans svåra sida var i vänster, men han bet sig fast som F A N i höger. Asså, verkligen bet sig fast, det var som att hålla i ett träd på den sidan. Men vilken otroligt fin ponny det var i ena varvet! Hade inte ridit honom på typ 1år, och jag kommer nog vilja rida honom en del framöver, fin ponni ;) På kvällen hängde Erica med mig hem och vi hade pizakväll! Haha, aaalltid pizza kväll när jag är med erika ;)!
Fredag: Skola som vanligt, efter det så åkte jag hem till Focus och tog en buss som Jossan satt på med sin hund Grynet! Det var ju Usek möte för våran del. Efter ett väldigt kort möte så tittade vi på när folk red, sjukt nyttigt det ääär! Åkte hem vid halv 7 och handlade mat med mamma och Maria. Vi åt alla tillsammans och efter det frågad Elli om vi kunde mötas. Så typ en halvtimme senare så var jag och Zegra påväg och skulle möta Elli. Vi väntar en stund och möter sen upp Hanna också, och tillsist Ruben, Tobbe och Johan. Rolig kväll! :)
Drömde världens jobbigaste dröm! Att Follie skulle åka till Tyskland söndag kväll! Och det var lördag när jag drömde och kom på att det var hennes sista natt som våran hund, vaknar av att jag gråter helt hysterisk och fortsatte även med det då jag verkligen trodde att hon skulle åka, men sen kom jag på att det var bara en dröm.. Men jag kommer verkligen krama Follie en extra gång när hon kommer hem! Just nu är hon på landet med pappa!
Snart ska jag möta upp Jossan och åka ner till stallet, hundhoppning!
Puss så länge!

Jag och Jackpoot

Red Jackpot idag, skriver mer imorrn ;)

Trött som...

Är sjukt trött! Varför vet jag inte!
Var med Jossan idag efter skolan :D Åkte till Forum med Elli direkt efter skolan, sen mötte jag Jossan där och vi tog en Smoothie från The naked juice bar, älskar Verry Berry! Sen åkte vi hem, och vi fortsatte att vara smoothie sugna så vi bestämde oss för att göra våra egna! Ååh vilket super resultat! Vi handlade lite frukt i centrum, banan och hallon. När vi kommer upp till mig så hade yoghurten gått ut, damn! Vad gör man då? Jo man tar lite creme fraiche! Men det kändes ju lite lite, och vi ville ha lite mera smak på det hela, vad hittar man då?  Jo, jordgubbssylt! När den var ''klar'' får jag en utmärkt idé om att droppa lite lime i också! Hur fasen skulle det här smaka tänkte vi! Och det var så jäävla gott :P
CJ's Smoothie
2-3bananer
Hallon
lime halva
creme fraiche
jordgubbs sylt
Mixa allt tillsammans!
Här sitter mästerkockarna med sitt fina resultat!
Jag har väl berättat att jag och Elli håller på och lär oss How to save a life med the fray på piano? Aja vi har kommit en bit nu, vi kan allt ganska bra fram till 3:54!
Imorrn är det skoola, som vanligt sen ska jag med Maria igen, hon ska tävla med Amelia :D
Skriver mer imorrn! ♥

Skola snart!

Snart är det skoola.. Sitter just nu och äter frukost, müsli och yoghurt!
Gårdagen då, jag var iväg med Rebecka ut till Sågtorp. Roligt att träffa henne, senast var innan jag slutade på Sågtorp... Det var roligt att träffa Mirre! Han verkade känna igen mig lite iallafall ;) Men det var ju inte Mirre jag skulle rida, utan Lobo. Han var inte helt igångsatt så det blev en lugn tur ute i skogen ;)
Fick ganska bråttom nu, uppdaterar seenare ;) ♥

Ikea och Skärholmen!

Idag var det först styrelse möte nere på stallet. Rooligt ;)
Sen åkte jag och mamma med Felicia och Lotta iväg till Skärholmen, där gick vi runt i ett par timmar, jag hittade en del kläder och grejer ;) Foton kommer ;)
Sen drog vi iväg till IKEA, ska ju göra om i mitt rum, och ville ju titta på lite grejer ;)
ÅÅh vad jag är omotiverad att skriva.. Förlåt för jätte jätte korta inlägg.. Vet inte vad jag ska skriva om bara!
Inatt kommer Jossan hem! Ååh, en vecka har hon bara varit borta, känns som om vi inte setts på ett år!
Saknar dig älskling! <3
Imorrn är det skola!
Skriver mer och längre imorrn förhoppningsvis.. Är väldigt omotiverad och trött just nu :P

Svar :)

Vilken kamera fotar du med??

Sv. Nästan allt jag fotar med är min systemkamera Canon EOS 1000, antingen med standard objektivet 18-55 eller mitt nya 18-200 ;) Nästan allt jag filmar med är min mobil Vivaz ;)

Film på mig och Charlie ;)

Och angående kommentaren om att Charlie inte vill hoppa längre, jag kanske inte gjorde tydligt nog i inlägget. Självklart menade jag inte att han inte ville hoppa men att han blev så glad och pigg när vi började hoppa, att han inte riktigt visste vad han skulle göra.

Dååligt med uppdatering..

Men jag har varken haft tid eller lust.. Aja, det har inte hänt så mycket. Skola som vanligt och hästar!

Torsdag: Red Charlie, vi småhoppade inne. Vet inte vad jag tyckte riktigt. Är nöjd men endå inte, det var ganska dubbelt, han var sjukt fin, men jag red inte jätte bra. Eller jag vet inte, för han var ju så fin, så lite bra måste jag ju har ridit, Eller? jag vet verkligen inte :P Vi hade en riktigt lång framridning tillsammans, och då var han sjukt fin. Men innan han släppte tyckte han att jag var riktigt jobbig, backa, snurra, galopp på stället osv. Men sen gick det verkligen super! När vi kom till hoppningen så blev han ganska stressad. Eller han höll sig väldigt lugn ganska länge, sen började han krångla lite, men ridläraren visade hur jag skulle göra för att han skulle sluta hoppa rätt upp och mer fram så gick det ju braa igen :D
Båda var sjukt svettiga efteråt! Fina charlsson
Film kommer ;)
Igår: Red jag Grönis, en en häst jag aldrig ridit! Kan ju börja med att säg att han är gigantisk, så med mina 160cm så kände jag mig ganska chanslös. Men ååh vad super han var! Eller, jag har ju inget att jämföra med så jag vet inte. Men med bilden jag hade av honom så gick det suuper ;) Han är sjukt stor och en bäbis i huvet, så det var verkligen att tänka om jämfört med när man sitter på typ Charlie, Forever eller ngn annan ;) Men det är ju bara nyttigt att rida olika hästar! Men han var endå med på mina noter, även om jag antagligen är en miniatyr i hans ögon ;) Fin häst!
Annars har jag pysslat med Caddy och Forever varje dag ;)
Det blev en Caddy åt sidan, den vill inte vända sig :P Fixar det senare ;)
Igår var jag med Elli, Ruben och Johan också ;)
Sov över hos Elli :)
Nu måste jag till jobbet ;)

So snart!

Snart ska jag ha So, skit kul!.. Men jag har bara två lektioner efter lunch idag!
Snackar med älsklingen Jossan på facebook!! Saknar henne så sjukt mycket! ♥♥♥

Frukost..

Just nu sitter jag och äter frukost. Snart till skolan, tidigaste dagen idag :D 14.15 ;)
Dagen i stallet igår då, jag pysslade länge med Forever, han såg väldigt nöjd ut! Vi stog myste, om vi hade stått där ett tag till så hade han somnat i min famn!
''I'm gonna love Forever, Forever!''
Sen fixade jag och Felicia hans grejer, smörja grimman och tränset gjorde vi, ni ska få se skillnaden på grimman, har bara inte tid att lägga in bilderna nu..
Också pysslade jag lite andra hästar, och sen hjälpte jag till at stänga stallet ;)
Nacka Ridklubb, är mitt andra hem!
Nu ska jag nog börja röra på mig, fixa håret och sminka mig ;)
Skriver ikväll efter stallet :D

Haha!

Gjorde en grej på facebook, aaa, ni kan ju läsa själva :P
''Emmy, Sarah, Hanna, Emma, Felicia, Saga, Lollo, Felicia, Felicia, Sofie, Sofia, Saga och Patrik.''
Haha, fler kommer det nog bli!

VideoInlägg!

Ljudet är cp, men ni får väl stänga av om ni inte orkar :P

Konstigt!

Jag hittade inte inläggen jag skrev igår :O
Aja, jag skriver om senare.. SPanska nu

RSS 2.0