Lycka!!

Tävlade ju idag. Caprilli, dressyr med två hinder ;) Det kändes skit, för att verkligen vara ärlig. Men ibland blir man ju överraskad.
1a pris!!!! :D
Men jag hade verkligen oddsen emot mig!
Kunde inte programmet, ont i höften och sjukt trött!!
Tävlade bästa Forever. Var verkligen inte nöjd alls, tvärtom! Kände mig spänd, vilket resulterade i att Forever kändes spänd. Jag var också ganska jobbig tyckte jag.
Men tydligen var det bättre än vad det kändes :D Något som jag måste vara nöjd med är ju hur han tuggade. Han var helt vit och fradgade en del :D Så han var ju nöjd med min han iaf, kanske att jag bara borde sluta tänka, och bara vara nöjd.
Fast det är jag, jävligt nöjd!
Vilken super vecka. Och det var super ute igår också!
Bästa klassen! ;)
Taggar till inför lovet som väntar en massa ruuligheter!

Kissnödig!

Tjenare alla Celines koola läsare ;)
Just nu sitter vi hemma hos Cicci och har typ ätit frukost! Båda är väldigt seeega kan man säga :P Celine pluggar in sitt dressyr program inför hennes tävling :D Hon kommer äga ut alla säger jag bara!
Jaah, igår var det än spännande dag ;) Vanlig dag tills det var idrott. Vi hade Biptest (när man springer så mycket man orkar) men Cicci var inte med eftersom hon har inflammation i höften och schlatter i knäna. :( stackaren! <3 Men jag däremot sprang tills jag typ svimma :S Jag kom upp till lv 12,7 (13 är exelent) tillslut orkade jag verkligen inte mer så föll ihop och fick blodsockerfall för att jag inte åt nån lunch. Höll på att somna på bänken när jag fick äta en äcklig munk för att få lite energi.
Sen när jag lyckats ta mig hem somna man på soffan :P På kvällen träffade Cicci och jag Ruben, Johan, Hanna, Gabbi och Fanny! Hade KUULIT :DD
Puss på rumpan// Elli

Mättnad!

Haha.. Sitter just nu och äter frukost! En banan har jag fått i mig, älskar frukt!
Frukt ♥
Himmelriket!
Sämst med uppdatering, igen.. :P Igår var jag med Elli efter skolan, myyys! Vi försökte plugga med det slutade med att vi satt framför tvn och tittade på Grey's Anatomy ♥ Sen tog vi en lååångpromenad med hundarna. Eller, så lång var den inte. Vi tänkte bara kissa dom, sen så när vi väl var ute så tänkte vi att vi kunde våldgästa Felix i klassen. agt och gjort, men när vi väl har gått dit så visste vi inte vilket hus han bodde i och vi fick inte heller tag på honom.. Aja, vi fortsätter att bara gå framåt. Tills vi är typ hemma hos Felicia, och då kan man ju lika gärna visa vart hon bodde. Men hon var för lat för att gå ut! :(
Vi går hem igen och då var det dags för elli att gå hem..
Men hon sover hos mig ikväll, vi går väl ut på kvällen och träffar lite folk. Fast det beror ju på ;)
Min höft har blivit värre. Den blev bättre den här veckan, men nej. Sen har jag ju slarvat med att smörja in med voltaren, så det är väl mitt fel. Höften ser typ gravid ut. Den är dubbelt så stor på ena sidan!
Hathatahatahatahata!
Tävling imorrn,
Har jag tittat på programmet? Nej
Har jag ridit sen i söndags? Nej
Har jag jätte ont i höften? JAA!!
Aja nu ska jag nog göra mig iordning, sista dagen i skolan, sen LOOOOV!! :D :D
Happyface!
Kommentera nu era jävlar!

Lugn


(HAr inget med rubriken att göra ;))

Döende!

Jag suger på att uppdatera och ni suger på att kommentera, så det går väl jämnt upp?
Nej men skärpning från både min och eran sida!! ;)
Ligger i sängen och ska upp om 2min ;) Mamma avbokar min ridning eftersom jag vill bli helt 100 i höften innan jag harvar runt på ngn häst! Klokt val tycker jag personligen.
Ska till skolan, idag har vi kortdag. Våran kortaste, 14.15!!! Haha, imorrn är det nice också 14.30!! Sen är det..
(Trumvirvel) HÖSTLOV!! Har aldrig varit såhär behövande av ett lov, därav rubriken. Jag är såå trött på morgonen, snoozar i en halvtimme och resten av dagen ser jag i kors(trött). Så nu, jag lover, blir det ändring. Tidigare kvällar och tidigare morgnar(kan man skriva så?). Det kanska var lite onödigt att gå och lägga sig vid 23.20 eller nått sånt!
Aja, nu ska jag duscha, kommer dö ige! Det håller ju på att bli istid, på riktigt!!
(inte jag) Sådär blir håret när det är blött, oh kallt ute. Det hnder faktiskt mig n'r jag var liten. Hade varit och simmat, skulle hem. Hann inte längre än utanför dörren så blev det istappar, keewl!?

Jag och Wendela!


Halvbror till Forever!


Jag och Lullu!


Tired!

Helt död!
Vi i Ungdomssektionen på stallet anordnade en Halloween kväll. Fylld men skratt och gråt! Fyfan jag har nog aldrig skrattat så mycket!
Fast jag kan ju ta det från början. Mötte upp Jonna vid nio i centrum så åkte hon med mig till Lullu och filmade. Finaste Lullu var en studsboll och piggelin! Annars var hon verkligen super, finaste Lullu! Vi passar väldigt bra :) Skönaste steget juu :D
Piggelin!
Travarbete
Golopparbete
Åkte direkt från Lullu till velam där alla vi i U-sek skulle mötas. Vi åt lunch tillsammans och förberedde för den låånga kvällen som var framför oss! Vi gjorde toast som skulle kunna räcka till en hel arme! Och det var vi ju nästan! Sjukt många iaf! :P Vid 17.00 började det strömma in barn och det var nu mingel och lite dricka som stog på schemat. Bål var det vi bjöd på till minglet och den innehöll hallonsoda och fruktdricka, men stjärnfrukt, hallon(MASSOR) och ishänder. Visst blir ni rädda? :P
Barnen var nöjda och Bålen tog ganska snabbt slut.
Nästa steg var lekar i ridhuset och förberedning av middagen. Jag var platsad i köket eftersom ag har såpass ont i höften. När leken var slut så var det middag på schemat, hamburgare! Jag slängde i mig en innan barnen strömmade upp för trappan. Haha, barnen var helt galna när de sprang upp och jag och Sofia(tror jag:P) kastade oss in i köket. Haha, hade mina raggsockor på mig och det blev snorhalt inne i cafeterian så jag glider nästan in i ugnen och när jag inser det slänger jag mig som en målvakt ner på golvet. Måste sett ganska kul ut :P
Laddad kyl!!
Kisspaus
Och sen dags för den bästa delen, Spökhistorier. Jag laddade upp med några som jag berättade för Cc, en om en kvinna i ridhuset. Haha, tror vi lyckades skrämma alla där! Vi satte ut Fanny och Jonna i domartornet i ridhuset. Jonna lös med en ficklampa på Fanny som gick runt med en svart rock. Sen när den historien var slut ställe hon sig precis vid ingången till ridhuset. Så när man går ner från trappan från cafeterian så skulle man ta vänster och gå ut, men det finns till höger en dörr mot ridhuset. Inne i ridhuset var det kolsvart och där stog Fanny igen. I mask och rock. Alla barnen var ju reda skit rädda och kikade in i ridhuset och så såg dom ''spöket''. HAHAHAHAHA, så galet kul! Jag och Sofia skickade ner alla ungarna mot Fanny och stog därför och lyssnade när de skrek. När första gänget hade skrikit så gick jag och Sofia in och lyssnade på resten av spökhistorierna, men vart tvungna att gå därifrån då vi började nästan gråta av skratt. Asså, ni skulle hört barnens gallskrik!! Jag kanske lägger upp en film, spelade in när barnen skrek ;)
Sen var det spökrunda och även den vart lyckad! :D
Stekig pumpa!
resten av kvällen bestod av kvällsmacka, mer lek och att soova! U-sek var helt utslagna, alla såg typ i kors :P
Nästa morgon gick vi upp 7 och barnen fick vänta 45min. Det var typ det!
Vi gjorde en utvärdering, både vi och barnen och alla verkade nöjda.
Lyckad kväll till 1000!!!!
Åkte till Lullu sen och hon var verkligen super super!! Sista dagen var ju då med henne, allt jag hade jobbat med tidigare satt på plats, underbara häst!!
Film kommer från dagarna med henne :)
Det här inlägget skulle visats igår med det blev lite kan påvägen
Nu ska jag återgå till pluggandet och göra en film i iMovie :)

Väntande!

Ska snart till läkaren, kvart i 12. Ligger hemma tills dess. Trodde jag skulle varit bättre idag, men nej. Jag kan verkligen inte röra mig.
Gjorde ett test på folksam för att se för vem som mitt hjärta slog.
Titta!
Det snöar nu också, typ 1dm!

Smärta!

Ligger och typ halvt gråter i min säng. Jag har så ont, så jävla ont! HAr haft halvont i höften hela dagen. När jag kommer till Lullu börjar jag känna av det mer och mer, men tvingar bort tanken. När jag kommer till Velam kan jag inte gå, jag har så ont! Jävla höft.. Vet verkligen inte vad det är. Men jag pallrar mig igenom ett ''hoppass'' på Zap off. Hoppar av honom och kan inte gå. Satt gråtfärdig på vägen hem och då satt jag ändå stilla. Ligger just nu i min säng, har precis typ gråtit som en gris! Jävla skit, jag måste typ också tvinga doktorerna att göra en titthåls operation i mitt knä, för det blir ju inte heller bättre. Vänster knä och höger höft, great..
Kan inte förklara smärtan, jag kan fan inte röra mig och jag har ändå tagit en alvedon..
Hoppade iallafall, Zap off. Men jag skulle aldrig ha gjort det, varför kan jag inte lyssna på mig själv?
Planeringen imorrn är iaf skola, läkare, lullu som får longeras och tävlingen får jag strunta i :(
Den här hästen red jag idag, Zap off på hans galopptid ;)
Update: Inlägget skulle skickats igår, men det gick inte.. Ska snart till läkaren, skolan kommer jag komma till senare.

Trötthet

Är så otroligt trött idag! Varför vet jag inte, men jag bara gäspar och gäspar. Idag var det ingen Lullu, eftersom det var träningar i ridhuset och hon skulle ändå stå en dag mitt i veckan. Det blev då idag och jag vart helt ledig! Vart åker man en helt ledig dag? Jo, till velam♥

Onsdag

Hej alla Celins besökare! Gäst bloggar på Celines blogg ;)
Idag har vi varit på moderna.. snacka om tråkigt. Sedan så vart de lite "drama" eller inte direkt. Alla ville missa matten vilket vi gjorde! ;) Så nu har vi SO med Petra & börjar om cirka 5 minuter eller mindre..
Min blogg hittar ni här -> fashionbybalutch <-
Puss & Kram /Sosso
Kolla vilken söt bild på Celine jag hittade i arkivet.. naa;)

Happiness!

Tänkte börja med en ny grej, eftersom det är så svårt att komma på rubriker så kommer jag skriva så jag tänkte börja med att en känsla från dagen, svenska eller engelska det skiljer sig ;)
Så, varför är jag så glad då? Kanske för att det har varit en jätte bra dag! Skolan har varit som vanligt, ruulig :) Det är sån skillnad på allt nu när man trivs! Haha juste, fick tillbaka ett spanska prov idag, 7 var godkänt, jag fick 7,5!!!! Niice, så man är godkänd iaf ;) Haha, verkligen på hårstrået!
Åkte ju till Lullu, och hon var SUPERFIN :D Stressad i början, men mot slutet så blev hon bara mer och mer avslappnad. Fick en massa frustningar och hon var bara superfin! Fick beröm i slutet av Helenas syrra som kollade. hon tyckte att Lullu trivdes med mig och att jag red henne fint, och sånt är ju alltid kul att höra!! I början kunde vi inte skritta utan det var taktningar och kast med huvet, ibland gjorde vi också galopp på stället! Visst är vi duktiga!? När skritten funkade så gick jag över till trav och fortsatte med avslappningen där. När galoppen kom så satt allt!! Så superfin hon var! Jag kan nog säga att jag passar bättre med Lullu än Flammis, men Flammis är mitt hjärta så han kommer först ;) ♥
Just nu har jag Rebecca här så jag borde vara social, hon sover här :)
Btw, har ni hört om Tyfonen i Filippinerna? Läskigt!
(Bilden föreställer inte den i Filippinerna!)
Skriver mer imorrn :)

Hoppning med Fellini!

Också sista hindret! 1,05.

SnurriSnurr


Till Jonko


BakaBakaKaka!

Har Felicia här hemma hos mig, vi har bakar kärleksmums! NIceNIce, vi la på hallon på toppen också♥
Lite bilder!

Färgar håret!!

Håller på att färga mitt underhår!! Det blir brunt ;) Mamma skulle färga sitt, och frågade mig om jag ville färga mitt undehår, sagt och gjort! Sitter just nu hemma  hos kusin vitamin! :)
Hahahahah, Felicia!!!!
Observera knuten på håret!!
Här kommer en film från igår!

Med Felicia!


Film!

Bettet som jag pratar om lite i filmen. Ja, Follie bet mig men det var när vi lekte, fick bara ett litet sår av henne men armen är väldigt svullen. Ville inte få bittra kommentarer om att vi har en aggressiv hund :P
HAha, ignorera mina små ljud!!
En nybadad Focus!!
Dunsen i slutet är när han hoppar i in i dörren, smart hund?

Skit!

Jag har en allmän pissdag!! Usch, mådde skit i skolan idag. Det var nästan såpass att jag gick hem.. Varför blir jag aldrig bra? Är det för att jag är för stressad? LÅter ju så.. Sen gick väl resten utan problem. Kommer ner till stallet, känner mig jätte glad för att vara där och träffa alla! Valde först så det stog mellan Fellini och Forever. Forever har jag ridit så mycket på senaste tiden och jag ville Fellini. Men endå, borde man inte välja Forever, han är ju faktiskt min man! SÅ stog jag i 40min innan jag bestämde mig för att ta Fellini. Bra val! Tyckte iaf jag, jag är jätte nöjd men går endå ut från ridhuset med tårar i ögonen. Men mer orkar jag inte skriva nu!
Jag och Fellini för ngra månader sen!
Hörs senare, eller imorrn!
Puss

Gårdagen!

Elli påminde mig just om att jag aldrig bloggade igår!
Det hände inte så mycket, var med Felicia. Vi tjockade oss lite, men jag tränade en del på kvällen ;) Tränade mest mage med ab-rollern men även lite armar ;) Jag var inte den enda som tränade, vi var ute med Follie och Focus ett bra tag också. Focus är så grymt duktig! Han är grymt duktig. Vi tränade en del på stanna och inkallning men även linföring! Han sätter sig såfort jag stannar och han vänder när jag vänder!! Finaste Focus! Follie vet jag inte riktigt vad jag ska göra med, hon är ganska omotiverad.. Vi får fortsätta träna vidare och hoppas att hon piggnar till nu när det blir kallare..
Väldens finaste valp!
Focus ♥
Just nu har jag lunchrast, snart börjar no!

Skola!

Är så jävla trött :P Vi hade någon avslappningsgrej på SOn, men dum som jag är så kan jag inte slappna av!! Jag är som en häst som är ständigt redo att flyy! :P HAha
Tyckte iallafall att jag är duktig när jag skrev 851ord på en svenska lektion!! vi håller på och skriver egna deckare just nu :P
Haha, this is me or what?

Haha!

Mattelektion ala Celine and Elli!
Vadå, man måste ju fixa håret också!!
Vad som behövs:
Långt hår
En skalle
En penna eller liknande!
Går och bra med chinapinnar!

MÅSTE SE!

Måste åka och se denhär med Celine :D om hon vågar ;)
// Elli

Gästbloggar!

Hej alla Celines läsare ;) <3
Just nu sitter vi i klassrummet och har precis haft lunch. Pasta och nån j*vla korv! Heheh :P Ajja, snart har vi matte, det är väll kul. Har precis fått matteboken på datorn :) Sen har vi so och sist idrott.
Idag ska jag jobba till sex som barnflicka så jag missar min träning, men skränar ju lite extra pengar ;)
En sommar dag att minnas tsm <3
Om fem min börjar matten! Hej då och puss på rumpan hälsar Elli! <3

Hmm!

Ser headern likadan ut för alla? Bara en liten fråga :P Vill ju inte att det är jätte konstig för vissa :P
Så ser den ut såhär för er?

Headern!


Nya resultatet!

Ny header!

Håller på med en ny header, kanske en höstigare?
Iallafall så har jag ingen aning om färg, och det suger ju!
Har lite idéer i huvet men inga som jag kommer ta tag i och göra!
Aja, ni får vänta på resultatet och hoppas på det bästa!


10min senare
Nu har jag hittat en färg!!

10min senare
Bytt färg!

1h senare
Klaaar! Har faktiskt hunnit äta också!!

Math+Skype!

För vi har våra böcker på internet!! :D

Hm..

Sitter just nui klassrummet, har slutat ;) Vi fick sluta 45min tidigare idag, eller de som ville fick gå ut/åka hem och alla andra fick sitta kvar ;) HAr pratat lite med lärare och väntar just nu på att Rebecka ska komma och då åker vi till Sågtorp ;)
Dags att klippa luggen?
Hahaha!

Födelsedag :D


Forever!

This is a video fråm yesterday!!
Forever ♥

Celine och Forevers bröllopsdag!!!

Som sagt så tävlade Celine idag, det skulle vara rocktema men eftersom att det var Celine och forevers bröllopsdag så hade hon förstås bröllopskläder på sig! Jag tyckte det gick super! Celine mer skriver om det!
Lite bilder som jag tog!
Fler bilder kan man hitta på facebook för alla er som är vän med Celine dära!!
// Felicia♥
Kanske ett Grattis!

Världens bästa!

Red på finaste Forever! Sitter med en blå rosett i handen :D Skriver mer sen eller imorgon, nu ska jag ut och äta!


Laddad!

Haha, jag har nog inte varit såhär taggad!
Gissa varför jag har varit så mycket för bröllop de senaste dagarna!

Taggar till!

Sitter med mamma och lyssnar till låten jag rida till imorrn :D Det kommer bli så grymt!
Men till läkarbesöket då, vi fick ett svar som jag antar varken är bra eller dåligt. Jag mår såhär dåligt för att jag är stressad. Alltså har jag en stressperiod. Jag anser inte själv att det är stressigt i min vardag men min kropp anser tydligen det. Det är ju bara jag som kan ändra på min vardag och hur jag lever! Fick ett recept på lite tabletter som jag kan ta ut. Men jag har ansett att jag hellre väntar och styr upp livet innan jag börjar med tabletterna också. Jag tror att en del beror på att mina helger är ganska proppade men det som har mest del i det är min prestationsångest. Jag tycker det är skit jobbigt nu när vi får betyg i skolan. Jag får prestationsånget för jag vill inte få ett G. Ett G för mig är ingenting, ett fail. Det här går jag och tänker på HELA tiden. Och det tar kål på en tillslut.. Så det jag ska göra nu är att fixa en bra kost(genomtänkt), tänka efter och plugga lite varje dag, så att jag känner att jag gör ordentligt och lagom!
Just nu ska jag och mamma göra iordning maten och sen så ska jag fortsätta fixa med min outfit till imorgon!
Möter Jonna på Rensättra imorrn vig 09.00, så hjälper jag henne med det sista och sen cyklar jag till Velam och hon rider ;) Sen är det tävling och jobb som står på schemat. Hello fullproppad Lördag!! ;)
På söndag åker jag med Rikke på tävling, hon ska starta QS och Venice ;)
QS!
Puss sålänge!

Hemma igen!

Nu har jag varit sjuk i 1mån och eftersom jag verkligen inte blir bättre så har vi bestämt att vi åker till läkaren idag. Pappa går faktiskt och ringer just nu. Snart börjar tårarna rinna på mig också eftersom dom antagligen vill ta prover.
Jag kände mig så glad igår, äntligen skulle jag faktiskt komma iväg till skolan och träffa alla. Vaknar med illamående och kramper i magen, hmm, skolläge? Nope!
Något som gör mig väldig glad just nu, det där smset jag fick igår. Det var från Nathalie som har hand om Flammis, dom ska flytta nu och då frågade hon mig om jag ville bli medryttare på honom. Jag, Celine Kristiansson är nu medryttare på Flambou! Så det gjorde min dag, pratade med med Jossan på skype och jag satt fasen och grät av glädjetårar när jag ringde till mamma. Hoppas verkligen att det inte blir ett stall i typ Södertälje, hon sa att han skulle till något nära Stockholm!
Imorrn är det tävling, som jag måste vara med på. Jag hoppas verkligen att jag orkar, har ju superidén om jag får den finaste valacken! Då kommer ingen eller inget kunna stoppa oss, haha, kan skriva en ledtråd längre ner! Vi kommer vara klockrena, unika och helklart bäst!
''-Om man kunde gifta sig med en häst skulle nog Celine gifta sig med Forever, Sa Annica till sitt dagisbarn''
Såå nu ska jag snart gå ner till doktorn!
Wish me luck, c u later!
Kisses!

Rösta på våran finaste vän!

Morgan, finaste, världsbäst och mest trogen! Morgan blev 33år gammal och på dom åren verkade han som ridskolehäst i 25år. Den här sommaren fick han vandra vidare till de evigt gröna ängarna. Han var fullt frisk och utan skador, vi ville avsluta hans liv när han levde som bäst istället för att hitta ålderdomstecken och skador. Självklart är detta jätte jobbigt, för alla! Morgan var en självklar häst, en häst som betydde mycket för många! Morgan är en sån häst som man tog för givet att han skulle stå i sin box, så saknaden är enorm. Han var en otrolig kämpe och levde för ridskolan och att gå på lektionerna!
Så nu skulle jag vilja be er att snälla gå in på den här länken, och ge Morgan en röst. Den rösten kan hjälpa honom att bli ''Årets häst''. Han är en ''Årets häst'' på alla sätt, även om han inte finns med oss!
Världens bästa och finaste Morgan!
Fotograf: Hanna Magnefelt

Jonna in tha phoone!

Eeeh oookey, crazy eye! :P

Åh herre!!!

Fyfan vad glad jag är, får typ glädjetårar över ett SMS!!!!
Mer än så säger jag inte tills det blir mer klart!!!!

Kasst!

Uppdateringen här är just nu kass för att jag mår kasst! Usch asså.. Mamma kommer snart hem med middag, får se om jag får i mig något.. Imorrn blir det iallfall doktorn, såhär kan man ju fan inte leva! Doktorn kommer antagligen vilja ta prover, PAANIC!! Usch asså, mår ännu sämre bara tanken på det! Men om man nu har varit sjuk i typ 1mån mer eller mindre kanske det är dags att tag i saken! Er som har hängt på bloggen ett tag vet ju att jag har hysterisk sprutfobi! Skakar helt okoncentrerat och gråter som en gris!
Noo, thanks.. Biiig nooo!
Andra anledningar till att bli frisk dåå! På fredag ska jag träffa Jonna, jag hjälper henne att packa ihop allt eftersom Fellini åker på lördag, kommer ni hjälpa till och bara vara där för Jonna :/. Att lämna hästen är ju hemskt, och jag vet ju hur det känns, 4ggr har man varit med om det.. Usch, man behöver verkligen någons axel att gråta på! Sen på lördagen så kommer jag hjälpa henne med Fellini igen och sen är det dags för ''Rock and Ride''. Tävlingsdag igen :D :D :D Det är en dressyrtävling, lätt c 2008. Red det programmet för ett tag sen(se 1-2år) på Gibson, vi kom 4 ;) Önskade 1. Forever(Överraskade?), 2.Nova, 3.Hevant. Forever och jag kommer spöa skiten ur alla, och det vore en nice revansch från förra dressyrtävlingen där inte så mycket satt kändes det som!
Nu ska jag iallafall äta, skriver mer om helgen senare ;)

Sjuk..

Ligger hemma sjuk, magen krampar och när det gör det kan jag inte gåå och halsen känns typ 4ggr så stoor!
Som vanligt när jag är sjuk får jag inget att göra så jag hittar en liista :D :P

Jag hittade den här listan hos Cosmo! För fler listor besök cosmopolitan.se!

Nämn något som gjorde dig glad igår:

Att prata med Jonna!
Vad gjorde du kl 08 imorse:

Sooov!

Vad gjorde du för 15 min sedan:

Tittade på tv+kikade runt på fb!

Det sista du sa högt:

Focus, kom och lägg dig nu!

Det senaste någon sa till dig:

Jag kommer hem tidigt idag.

Vad har du druckit idag:

ApelsinJuice..

Vad var det senaste du åt:

En macka.

Vad var det senaste du köpte:

En ''VitaminWell''!

Vad är det för färg på din ytterdörr:

Brun.

Vad är det för väder hos dig nu:

Sol och blåst!

Godaste glassmaken:

Hmm, lime och citronsorbe tror jag.. Men det är lite efter humör tkr jag ;)

T

ror du på kärlek vid första ögonkastet:

Njaa..

S

over du tungt:

Ibland :P

Drömmer du mardrömmar:

Kan hända, men inte så ofta!

Trivs du med ditt jobb:

Jadå!

Favoritklädsel:

Tights och en tunika ;)

Favoritlåt just nu:

Hmm, svårt! Har ganska många!

Vad ser du om du tittar till höger:

Soffans ryggstöd :P

Vad gör dig glad just nu:

Mina vänner och stallet!

Vad ska du göra härnäst:

Fortsätta dö i soffan, äta ngt och ta en alvedon!

Höger eller vänsterhänt:

Vänsterhänt!

Humör just nu:

Sjuk..

Favoritgodis:

Hmm, räcker det om man säger smågodis?

Kläder just nu:

Mjukisar och ett linne ;)

Sommarplaner:

Sommaren känns låångt härifrån men träffa vänner, rida och åka utomlands! Vill till Turkiet igen ♥

Hur många kuddar sover du med:

Måste ha 4 i sängen, men sover bara på en.. :P

Spelar du något instrument:

Brukar spela keyboard i skolan, men bara som en hobby ngn gång ibland ;)

Morgon eller nattmänniska:
Både oh, vilket är sjukt jobbigt :P

Vad är viktigast för dig:

Det beror på vad det handlar om..

Är du kittlig:

Ehh.. Neeej.. Absooluut inte :P Host

Snarkar du:

Nja, kanske liite, ytterst sällan!

Stjärntecken:

Kräfta ;)

Äckligaste insekten:

Är fästing en insekt? Annars vet jag inte.. :P

Längtar du mest efter just nu:

Jonna tror jag! Och alla andra man inte har träffat på länge :P

Nu kommer man bli känd!

Var ute hos Helena igår, var ute och hjälpte till i stallet ;) Fick rida också, Flambou och Vendela. På Flammis red jag lite i ridhuset. Fick ett tips som jag ska tänka på, att vika ut hälarna så att man inte sitter och små trycker fram hästen hela tiden, utan att gå på den såfort man behöver sen låta den gå. Det är ju hästen som ska bära sig själv! Efter att jag började tänka på det gick det mycket bättre! Jag började med att bara tänka på det, skita i allt annat, och det slutade med en häst som faktiskt var riktigt fin :D
Finaste Flammis!
Flammis failade knoppar!

Sen blev det en skrittur på Vendela med Rikke, när vi kommit typ halvvägs så möts vi av en kille på cykel. En bit framför oss så stannar han, vi tänkte ju inte så mycket på det och fortsätter rida, men han drar upp världens kamera och börjar knäppa bilder på oss! Haha, smått överraskad man blev då! Han presenterade sig och sa att han drev en blogg och en profil på flickr. Hans blogg heter ''Photos of Haninge'' och det är som det låter, blogg full av bilder från Haninge. Han tar med sig sin kamera och fotar allt han ser runt i Haninge. På hans profil på flickr er man också en massa. Han frågade oss om det var ok att ta bilden och sen bad han oss om våra namn+hästarna.
Nu har jag hittat bilden och den är faktiskt helt ok :D
Skriver mer imorgon!
Puss och godnatt!

Frååga!

Mirre var en arab som jag var medryttare på i 1,5år! Jag insåg att jag inte fick tiden att räcka till nu när jag började i 8an och jag skulle behöva lägga mer tid på skolan!
Hoppas du fick svar på frågan?
Hur känner du Mirre? ;)

Skypar med Johääänna!


Visste ni..

att Forever morsfarsfarsfarsfarsfarsfars far hette ''Red prince II xx''! Haha fattar ni hur sjukt långt jag har hittat has släkt? Är just nu har jag kommit så långt att jag har hittat i 9steg, namnen blir bara konstigare och konstigare ;)
Ska lägga in lite filmer och bilder här nu eftersom jag fick hjälp med hur man får in bilder från iPhonen ;)
Ska snart ner och jobba nu. Ska jobba med Patrik och då hängde Sköldarna på också :D Så iag ska vi vara fett effektiva och få ut alla hästar såfot som möjligt sen ska vi bara göra en massa extra :D Det kommer bli jätte kul!
Gissa vad jag ska göra imorrn :D Åka till Helena och där, äntligen ska man tillbaks igen :D
Men nu ska jag fortsätta släktforska och sen åka till Velam, puss och kram sålänge ;)

Fixar!

Håller just nu på med ett ganska kul inlägg, iallafall för mig :D Letar i Forevers stamtavla, tänkte lägga upp namn och bilder på de jag hittar :D
Red FOrever idag, min finaste! Han gick väldigt bra, hoppade fint. Eller vi hoppade typ bommar och sockerbitar. Det gick ut på att följa med hästen i sprången samt att låta hästen hitta en avsprångspunkt.
Åååh ad jag älskar Forever! vi stog och mös en del idag också, han vill så gärna stå nära och riktigt goosa :P
Ingen kommer ta den platsen han har hos mig, aldrig! ♥
Nu ska jag fortsätta leta på blup ;)
Skriver mer imorrn eller ikväll ;)

RSS 2.0