Fullt upp!

Igår hade jag verkligen fullt upp, därav ingen uppdatering. 
                                           
                                     Kroken som inte var hemma när jag var där, men visst är han söt?
Börjar dagen med att åka till Helena Persson. Jag fixar allt och sen är det dags för ridning. Först var Celine, sen vart det paus, efter det fick jag rida Flambou♥ och dagens sista vart Vendela.

Celine
Celine red jag ute på åkern, hon var sjukt fin. Jag red utan gough(stavning?) för första gången. Min första tanke var oh nej, jag komer döö :P Med gough-Stark ner, utan-Kan bli stark upp. Men nej igår var hon hon inge stark alls, tvärt om. I början var hon lite mot en, men sen när hon började slappna av, då du, det var som att sitta på en dröm! ''Hon ser riktigt trevlig ut!'' Så sa Nathalie.

Flambou
Inte direkt våran bästa gång tillsammans, vi red ute och man fick hjälpa honom att tänka framåt, men efter några galoppombyten var det sega som bortblåst. Gjorde ganska mycket ökningar i galoppen i början, så att han komigång. Finaste Flammis ♥ Jag ska köpa honom, jag lovar. Kanske inte nu bara...

Vendela
Vendela skrittade jag ut på med Jonko, Jag-Vendela och Jonko-Clark. Vi red ut och skrittjobbade hästarna. Vendela var fin tycker jag, eller det gick lite upp och ner, men det var en trevlig häst måste jag säga!

Efter Helena dagen vart det dags för Mirre, jag hoppade honom lite på en 2kombination på banan, ingen wow känsla igår, det var en okej ridning. Inget WOW och inget OHNEJ.

Sen åkte jag hem bytte om till badkläder och packade lite ombyten osv, så tog man cykeln till en sjö(?) och där mötte jag Elli, Sarah Tobbe och Ruben. Vi badade, ganska kallt, men jag överlevde. Sen satt vi och snackade, spelade gitarr och jagade myggor. Sarah drog hem tidigare eftersom hon hade skola idag, vi andra satt kvar en stund sen sa vi hejdå och åkte hem vi också.

Idag då, snart ska man iväg till osteopaten också får man se vad han ska göra med ryggen/knät. Lite ''läskigt'' är det ju, han ska ju typ knäcka ryggen, eller massera, fast det är ju bara nice!
Efter det är det Grönan dags med Elli, Vendela, Matilda och Alina. Sjukt kul kommer vi ha!

Bilder kommer från grönan hoppas jag :D

Bildbomb

Lite från klassen :D

Elli och Rebeccas hund Ella


<-Elli Tobias Sarah->
Girlpower

Felix, han visade att han kunde stå utan att hålla i sig

Sosso

Hästar/Forever

Mina skills på fisknät, den glada modellen är Mirre

Närbild :P


Forever

Uppifrån

Hehe :P


Annat

Gulis, fotograf:Gabbi eller jag :P


Flambou, Flamfis, Flammis
kalla han vad du vill
Fotograf:Johanna Bengtson


Bingo

Idag när jag red red jag ponnyn Bingo, har verkligen inte ridit honom på jätte länge. Sjukt kul, det det jätte bra före över och efter hindrerna men allt annat vill jag inte prata om :P

Vi hoppade först Sockerbitshinder-Galoppsprång-Sockerbitshinder-två galoppsprång-Oxer
Sen efter oxern skulle man svänga höger eller vänster över en galoppbom.

Jag vart nog väldigt nöjd, vi fick till en jämn galopp före och efter och vi fick till några väldigt bra språng! Han är ganska stel, men jag tänkte ingenting på formen, utan koncentrerade mig endast på att få till bra språng och galopp.

Skulle ha åkt och bada med några idag, men ändrade planer, kusin och hennes familj kom hit och ska sova här. Hade vart kul att bada, men det blir nog imorrn också. Mysig kväll med släkten är inte heller fel.


Alla vinnarna i resp. gren i våran klass.
<-Johan, Johanna, John, Elli, Jag->
Lånad av Sarah och Ellis blogg www.meochyou.blogg.se

Björknäs

Idag var det ''JP-spelen'' på björknäs ip. Johannes Petri SKola=JP. Jag vågade inte göra så mycket eftersom jag har problem med ryggen, känns onödigt att springa när man inte vet felet.

Jag var inte jätte taggad till den här dagen men det blev sjukt kul.

Det jag kunde vara med på var kast med liten boll och stöta kula. Stöta kul är sjukt svårt, jag kastar mer än vad jag stöter. Men kast mned liten bol, det är ju kul, jätte kul. Och det blev medalj för min del där. Jag kastade längst utav alla tjejer i 2x6an, 2x7an, 2x8 och niorna.
Stolt ?
Ja
Jag kastade 35-36m. Wiho. Det var lite nice att gå upp och hämta medaljen.


Våran klass ägde ut alla,
Jag-1Medalj
Elli-1Medalj
Johanna-1Medalj
Johan-1Medalj
Klassen-1Pokal, vi vann stafetten.

Vad händer med idag?
Just nu sitter Jonna här med mig och snart kommer Sarah upp, jag har saknat Sarah. Hon har bytt till Björknäs.

Sen ska jag rida ikväll+ha usek möte. Sne åker jag och badar med några vänner :D

Charlie

Idag red jag Charlie, det gick sjukt bra! Vi red ut och först klättra sen valfri ridning på en äng.

Kul?
Jaaaaaa

Jag och ''Ponnyligan'' hade sjukt kul.
Det var jag på Charlie, Malin på Jackpot sen två kompisar på Kokos och Bonus. Jag har blivit riktigt förtjust i Charlie och har verkligen hittat knapparna på honom. Bilder kommer straxt ;)

Vi tog ett varv i hagen, vilken lycka det var från Charlie, han galoppa på i ett bra och jämnt tempo utan att bli varken stark eller bockig. Underbara Ponniii :D

''FunnyThings'' ( tänkte börja med det nu, typ som hissa men varje dag ;) )
Erika kommer hem på tisdag :D :D :D
Har bara 6jobbdagar kvar i skolan
Klar med svenskan för terminen
Ska till Helena i helgen :D

Bilder kommer nu eller imorrn :D

Jag ger mig

Jag vet inte om jag ska sluta och blogga eller ej..
Så vad ska jag göra?
Tell me


Vad har hänt ?
Typ mycket, iaf inom hästarna.

Jag har hoppat världens finaste, Lilla Forever♥ Vi hoppade studs, 4-studs. Sjukt nöjd, vi hade dock inte powern i traven in, men men, är nöjd iaf. Skulle borsta innan men han ville bara gosa, vill köpa honom ♥

Finaste pojken ♥

Sen har jag faktiskt inte ridit så mycket mer, pga mitt problem. Men i måndags gjorde jag något nytt, tömkörde Figge. Shiiit, jag har bara gjort det en gång innan det. Det gick nog sådär, men igår, asså jag har aldrig varit då nöjd med Ollsie. Han var sjukt fin, han var inte alls busig osv, tvärtom. Posetiv till arbete och riktigt fin. När jag skulle fatta galopp på honom fick han världens steg, jag menar det verkligen. Det steget man ser i globen, när hoven stannar i luften för att hästen ökat så mcyket. Duktig hest, och det är verkligen ngt jag kommer fortsätta med, kanske en måndagsgrej ?
Hoppas ;)

Just nu sitter man hemma hos Jossan ♥ Hon är sjuk s jag åkte hem till henne för att vara lite social ;)

Snart ska jag iväg till Figge igen, då är det lättare ridning som står på schemat, kanske rda till äng och beta ?

Igår, haha. Igår red jag tre hästar, Lobo, Gullan och Lucky.
Lobo: Tredje gången jag red han, han var fin tycker jag. Ganska pigg. Jag tänkte mycket samlande på kortsidor och på långsidor fick han gå på lite. Han tykte tt det vad ganska jobbigt så vi pausade ganska mycket.

Ut med första hästen och in med nästa

Gullan: Jätte fin, lite hoppig. Det blev en del sparkar från hennes sida. Hon blev sjukt sur på mig ibland men det gick upp och ner. Ibland åkte baken rätt upp, i galoppen åkte jag ju nästan av, haha. Men hon var otroligt fin när man nådde henne, oooh, den hästen skulle man inte tacka nej till ;)

Sådär då, trodde jag. Luckys ägare kommer till stallet och är jätte sjuk, så jag hjälpte henne och red Lucky också.

Lucky: Han var också jätte fin, eller det gick ganska upp och ner. Kanske inte våran bästa gång, men är jätte nöjd iallafall. Jobbade ganska mycket i öppna och på volter. Fin ponniii.

FunnyThings:
Erika kommer hem om 6dagar, wiho.
Det är snart 6juni, det betyder att det är snart är maskeradhoppning.
Follie fyller 1år
SOOOOMMAARLOOV

Klippt mig

Fast det var typ 2 veckor sne, men för er som sitter fast i ett annat land, du vet vem du är :P
Aja, här är jag i min nya lugg :D



wihoo

Kryckfia

Japp, rubriken säger allt. Jag hoppar just nu på kryckor, KUL.
Verkligen?
Nej...

Annars då, det är ganska dött på hästfronten den här veckan. Ska åka till stallet idag, eftersom jag inte får rida så kommer jag longera Mirre. Funderar på att ha på sadel och träns så att jag kan jobba han i longeringen, då sätter jag fast tyglarna i sadeln och då blir det som en yttertygel, och longeringslinan som inner. Kanske värt att prova.
Vad har man gjort i stallet de senaste dagarna då ?
I onsdags efter skolan drog jag till Figgeluren, red lite på banan. I början gick det inte så bra, gjorde mycket öppnor och jobbade på böjt spår. Sen när man började trava och galoppera gick han som en klocka, oh herre guuud :p
Nöjd, stolt ?
Eh jaaa
Då Jonko, fickjag känna trampet vi har pratat om!
Sen blev han väl trött eller ngt, iaf inte lika fin mot slutet så jag nöjde mig ganska fort. Han skulle ju tävla i helgen så allt för jobbigt fick det ju inte bli.

Sen drog jag hem till Jonko, sov över där. Hahahahah
Hade jag den roligaste kvällen eller?
Många förknippar bra kvällar med alkohol, men jag, Jonko och Kenneth pratade om disktrasebakterier.
Kul?
JAAAAAAA
På torsdagen åkte jag med Jonko till Chanel, en häst hon rider lite. Det var premiär hoppning för dem.
Efter det var det Figge dags igen, mysdag till 100%. Jag var väldigt stressad i stallet, men jag börjar med att pyssla med han, i tron om att hinna rida. Men får skynda mig att mocka och fixa allt, för att sen ringa pappa och be honom komma och hämta mig. Men han skulle inte kunna komma och hämta inom 20 min så jag drar av Figge täcket och tar på han ett hackamoore, red ut till en jätte gräsigt ställe och bara satt och myste.
Finaste c-ponnyn ♥

Haha

Sen då, nästa hållplats:
Tjejkväll, Jossan, Jonna och jaag
Efter Olss lekte jag och pappa Taxi K-sson.
Första stoppet, Jossan ♥
Andra stoppet, Jonna ♥
Alla sov över hos mig, vi hade mys och tjocka i oss godis så det räcker och blir över. Först satt vi i köket och snackade+titta på grejer på internet, det slutar med att vi går in i sovrummet och ligger där och snackar, vad vet jag inte. Men pratsugna var vi iaf :P

               
                         Tjejligan i Gustavsbergs ridskola, ponnycup.
                         Jossan-Maja           Jag-Portello              Jonna-Trocadero

Dagen efter gick Jonna upp tidigt, jag och Jossan vaknade samtidigt, men vi drooog oss i sängen längre :P Jonna skulle ner till Fellini och rida sista lektionen på ridskolan. Jag och Jossan kom ner dit vid halv11-11. Kika lite på Jonna sen fixade vi med Fellini innan utgång(släpps på sommarbete). Vi gick till betet där han skulle stå.
I 2h gick vi.

Jobbigt?
Ja, speciellt eftersom man har problem med knäna, skriver mer längre ner.

När vi väl kom fram till betet fick Fellini och vi också, en välbehövd sallad blev det. Sen när den andra hästen hade kommit så släppte vi ihop alla hästar. Fellini blev en sjuuukt glad häst :D

Under det senaste dagarna har jag också hunnit med att sovs över hos Felicia och hjälpt till på lyckad usek aktivitet, allt hoppandes på kryckor..

Knäna då,
Kan någon säga mig.
Vad ska man ha de till när man bara får ont?

Vet inte om jag skrev det här förra terminen men jag hade problem med knäna, jag fixade det och nu har det hänt igen, inte vet jag om det är samma. Men jag ska iaf gå till en ortoped eller vad det var. Därför hoppar jag på kryckor. Därav ingen ridning på heela veeeckan :P

Nu blev det här som en bok, om ni orkade läsa hela så kanske ni kan orka kommentera också :P 

DETTA INLÄGG ÄR TILL ERIKA, SOM SNART KOMMER HEM FRÅN THAILANDET.
Saknar dig ♥

Asså

Jag blir trött på mig själv, jag kan aldrig bestämma mig. Antingen så slutar man blogga eller inte.
NU har iaf jag börjat igen...

Just nu sitter jag hemma, ska snart till Figge, men pappa jobbar till halv 5 så jag kommer bli väldigt seen. Ikväll ska man också hem till sin andra halv, Jonko ♥

Jonko, hon snodde min kamera utan att jag visste det :P

Vad har man gjort idag ?
Varit i skolan, vet inte om jag behöver säga igen att det var kul ?
Tror ni har fattat det nu.

Men jag fattar inte, inte för att det är negativt. Men nu har inte jag skrivit något på jätte länge, och jag har fortfarande många inne. Ni slutar aldrig tro att jag slutar skriva :D

Vad har hänt i mitt liv?
Typ inget...

Har 4 saker på G, men inget jag kan berätta om nu ;)

Hoppas ni fortsätter nu när jag har börjat igen :D

RSS 2.0