Förlåt!

För min otroligt dåliga uppdatering!
Jag kommer ta en paus, men inte lägga ner. Kanske lägga upp bilder då och då..
Mitt liv är verkligen inte på topp just nu! Har varit hos fler läkare på 1mån än i hela mitt liv. Mer än så vill jag inte säga.. Har haft en tung dag, träffat en tjej och pratat med osv..
Vill inte lämna ut så mycket mer eftersom allt inte behöves läsas och vetas av alla på internet!

Tur att man har en sån här i alla fall när man är i den största svackan!
Finaste älskade bästa Focus ♥

busigt!


jag va lite busig och gick in på Celines blogg utan att fråga! ;) Ville bara visa en awesome bild på en underbar människa som jag älskar otroligt mycket! ♥ // Ellinor!

Ojoj!

Ni hade ju bättre koll än vad jag trodde :P
Sen är faktiskt inte Grabbarna grus så lika ;) Men ni hade så rätt!
← Focus      Jack→

Vad har jag gjort idag då?
SHOPPAT!!
Blir ni inte förvånade?!
Det är jag iaf, jätteförvånad! Fick med mig rätt mycket hem ;) ↓
Jag skulle egentligen träffat några från klassen ikväll, men det verkar inte som om det blev något! Kanske bra med en hemma kväll utan krav eller press! Som vissa kanske vet så är inte riktigt livet på min sida just nu, men det kan vi ta någon annan dag!
Elli får vänta lite till ;) ♥
Haha, är det bara jag eller ser det ut som om jg har en liten liten bäbismage? :P
Sen vet några utav er att jag har börjat sluka böcker, inte vilka böcker som helst. Böckerna om Maria ''Mia'' Eriksson. Jag fick låna de tre första böckerna av Elli, men sen hade inte hon de två sista. När vi var i Skärholmens bokaffär igår så sa dom att böckerna har slutat säljas och det finns inga någonstans längre. SKIT!! Mina älskade böcker, skulle jag inte få läsa något mer?!
När vi sedan handlar middag så kollar vi i den lilla lilla bokdelen på konsum. Mamma skojade nog mest när hon sa att böckerna kunde finnas där. Jag är påväg att gå därifrån när jag ser denna lilla skönhet ♥
LYCKA :D :D :D 

Men vilka underbara själar det finns i Sverige!
Var ute och gick med mamma oc hundarna ikväll. Jag var nästa 100% på att jag INTE hade med mig min iPhone 4 ut, men måste ha lagt den i byxfickorna på mjukisarna. Kommer hem under Earth hour, börjar leta runt efter mobilen, med ett litet ljus i handen. Blir sakta med säket mer och mer orolig eftersom jag inte hittar den. Hela familjen söker igenom hela huset och vi ringde på den säkert 16940368290 gånger. När jag sätter mig och bärjar ringa, första gångerna då kommer det ju fram signaler som vanligt, men ena gången kom jag direkt till min svarare. Orolig som fan eftersom jag märkte att det kanske ligger ute då.. Nästa gång jag ringer så svarar det en halvt förvirrad kille, tillslut hittade vi honom och jag har nu en stor del av mitt hjärta(Telefon nörd, jag vet ;) ) brevid mig igen. Han ville inte ha hittelön eller något alls! Fyfan, vad jag är lättad och glad nu! Han kunde lika gärna plockat hem en helt ny iPhone 4.. Underbara människor det finns!

Imorrn så skriver jag mera. Åker till Helena

Bildbomb!

Waxholm med Marcus och hundarna!
Hundbilder:


Grabbarna Grus i väntan på att få åka!
Ser ni vem som är vem? ;)

Varför ska han alltid hitta de största ''pinnarna''?


Fina vovven :) FocusTrocus

FinFina Jack :)

JackePacken

Happy choice Jack the Ripper

Min valp♥



Hej dåliga bakbensvinklar? ;) Annars gillar jag ljuset ;)

Och vad hände här? Tävling för bästa grimas?

Tungah ;)


↓ Finaste! :) ↑


Grabbarna Grus eller Brorsorna Bus ;)

Jag och mitt djurv :)


Kul?

Naturbilder:





Också slutligen,
en liten fråga!


Vem är vem?

On the road to Marcus

Sitter i bilen med Marcus, åkte buss och nu har han hämtat upp mig och nu åker vi hem till honom. Vet inte vad vi ska göra men det blir nog mycket mys, kanske film, vad vet jag. Kommer hem imorrn! Får se om jag bloggar under kvällen.
Fotograf: Felicia P
Lilla jag när jag var ute med hundarna och Felicia♥

RSS 2.0