LoppisGrejer

Här kommer bilder på det jag köpte igår!
Grimmor
<--Paddy Forever-->
Kedjor, kommer inte användas, för litet för Follie.
Hundtäcke, Follie agerar Modell.
Hundväska, träna upp Follies ryggmuskler.
Gick med den i 40min igår, hon tycker den är ganska jobbig men det släpper efter en stund.
Hundkörsele, om ett år kanske vi kan börja köra lätta grejer med henne!
Fleeceskor!
Smått och Gott
2vanligaHalsband
1LäderStryp
1LäderHalvStryp
1KArda
1KonstigSele
En grej s man kan åka skidor med henne i vinter, vet inte om den ska kombineras med selen över.
Grejer till mig
Trääna maagen :D :D
Kommer lägga dom i lite Turkiet sand ;)
Sen ett av köpen på The Horse
Västen :)
Nu ska jag gå ner till stranden...
Bilder från igår kommer senare idag hehe...

Tidig morgon

Idag vaknade jag halv 7, senare än vanlig iaf :) Jag gcik ut och satte mig med datorn utanför huset, det är ganska mys eftersom man höra/ser allt börjar vakna till liv.
Jag skrev inget igår, förlåt! Men då kan jag ju berätta allt nu istället.
Gårdagen var ju varm som de senaste dagarna, jag och alla som är på landställe gick ner till stranden. Det brukar vara ganska kallt även på sommaren i vattnet, det är hav som kommer in i våran vik. Igår och alla andra dagar har det faktiskt varit precis över 20grader! Fast numera så är jag inte så badsugen längre... Jag och min kusin Evelyn tog ett dopp sen drog vi ut med en vindsurfingbräda, men det går inte att surfa på det eftersom det är bara brädan så jag och Evelyn brukar paddla med brädan. Igår drog vi ut rätt långt, längre än förut! Det värsta är allt sjögräs man ser, och tanken på att åka i!
Annars har det inte hänt så mycket, vi åkte in på en loppis och kom hem med en fullbil! Jag och mamma brukar aldrig hitta ngt till oss, men igår så! Det är svårt att säga allt men jag visar bilder sen senare på dagen!
Jag har inte berättat en grej, men jag ska börja träna seriöst nu. Jag fyller år på söndag och det är en grej som fyller upp ''önskelistan''. Jag ska också börja tänka på min kost också vidare! Wiho..
Nu fick jag precis problem..
Mamma släptte ut hunden och atten till mig när hon märkte att jag var vaken, och nu har Follie dragit. Kul! Våra närmsta grannar tycker inte om hundar, jag är död om inte jag hittar henne NU
Update: Jga hittade henne, hon kom springandes från havet alldeles genomblöt!

Landet

Just nu sitter jag på mitt landställe. Jag och min två kusiner har precis spelat lite Kubb. Ku var verkligen inte min grej!
Min dag då, det har typ inte hänt något... När jag hade vaknat(lyckades somna tillslut) så gjorde jag mig iordning och gick ner beställde klipptid, min lugg har växt väldigt mycket! Sen gick jag till grannarna och hälsade på valparna. dom har vuxit väldigt mycket sen jag såg dem sist! Min lilla bebis är fortfarande minst, han väger 500-600g medans hans brorsor väger runt 2kg :P Aja, han kommer ikapp ;)
Efter det åkte vi till Hööks och handlade upp för mitt ''Tillgodokvitto''. Det blev ett par sommarhandskar, Pikeurstrumpor pch en Tunn väst. Handskarna kommer jag inte ihåg vad det var för märke på men det var väldigt tunna och luftiga men gav ett bra grepp och dem var i färgerna Brunt och svarr, Ridstrumporna hade vi bara tagit några som såg bra ut och insåg sen att dom var i 41-46 i storlekarna, lite stort för mig och de var i färgerna mörkbrunt ocg ännumörkare brunt där det stog ''Pikeur'', sist men inte minst men väst som var beige(inte en hoppväst) och satt väldigt snyggt på!
Nöjd?
Jaa
Sen åkte man till landet, där jag ligger nu. Snart ska vi fortsätta spela Kubb och sen gå ner och bada, får se om jag slänger in bilder ikväll!
PussPåEr

Norge/Celine

Kom hem från Helenas stall för en halvtimme sen! Sjuka dagar, upp klockan 06.15 för att gå och sova 00.00. Helt slut, men vilka dagar!
Kanske inte så j'tte mycket uppdatering just n, mni får vänta till imorgon! Fast sova kan jag inte heller göra, det gjorde jag och Jonko n'stan hela vägen hem, tills Helena sticker in huvet och säger ''Hallå?', ''Johanna?', ''Celine?'', när hon oss ''mm'' så säger hon ''Vi är framm''. Då blev det fart på mig och Jonko, hemma? Redan? Tydligen!

För alla som vill veta har det varit ljust hela natten!

Jonko och jag har listat ut att när norskpratande pratar låter det som om dom har trampat på en spik :O
Hehe, detg tycker iaf vi!

Tack till Felicia som har hållt bloggen vid liv!

Godmorgon!

Är med Pappa

Nu är jag på min pappas jobb och bloggar lite.. Jag och pappa var nyss och lämnade Filippa( lillesyrran) och Cilla (pappas tjej) Dom skulle åka till Cillas syster, för att jag och Vendela, pappa och hennes pappa ska åka till skara imorrn. Så så ligger det til, det ska bli mysigt och kul. Har också fått en ny eller gammal men den är ganska o repig, pappa fick den av sin kompis. Jag får köpa en ny om jag vill men jag tänkte ha den i ett tag bara för att jag behöver pengarna till lite annat, för alla som inte vet så har min gamla så har jag tappat den. Nu ropar pappa på mig men jag bloggar senare :)
Kramar// Felicia

Hur har Celine det?

Ja hur har Celine det? Jag hoppas att hon har det bra :) hon mår bara bra om hon får vara med hästar och Jonko :) Så då lär hon ha det ganska bra, kanske inte så slappit men bra. Innan hon åkte skulle hon på midda, och då antar jag att det var i fre på midsommar och då vet jag att hon hade dehära på sig!


Den klänningen med...


Dom skorna :)
Fint! Hoppas hon fick i sig något gott!

Jag hoppas hon har det bra, tror inte ni det också!?
Om ni skriver att ni saknar henne så kommer hon nog bli glad när hon får se den sen när hon kommer hem på söndag kväll! :)

Kramar// Felicia

Seg dag

 
Som sagt, en seg dag idag..
Igår: var det mysigt och vi är lite mak och fika, en stor goood tårta till fika, mums. Vi spela lite kort och tiden gick fort. När det började på att bli ca 11 så gck jag in och kolla på tv och där somnade jag som en stock, mamma väckte mig och jag gick på toa, tog bort mitt smink och borstade tänderna. Sen sov jag i min säng.(juste vi var på landet på midsommar) Sen vakna jag och vi åt frukost och sen, senare körde mamma mig till pappa och nu sitter jag här och lyssar på denna låt som är där uppe.Lyssna! :)
Lite bilder!
















Lite bilder ifrån fre, :P

Glad midsommar!

Hoppas alla får en bra midsommar! Vad ska alla göra idag? Själv ska jag åka till landet, och där ska vi få gäster och vi ska äta lite mat och sånt. Just nu sitter jag vid datorn och väntar på en bra stund så jag kan resa på mig och sedan gå in i duschen. Jag måste packa lite kläder. Så ser min dag ut då men nu vill mamma att jag ska bli klar för att vi ska kunna åka :) Juste jag vet inte hur internet är där men jag ska se vad som kan göras men annars så blir jag tillbaka imorrn tror jag :S  aja :)

Glad midsommar// Felicia

Ett måste!

Jag har en grej vi måste göra!!!
Celine har högst haft runt 68 besökare, nu måste vi slå det! ni som kollar in bloggen, be era kompisar kolla och be era kompisar säga till sina kompisar att kolla in Celines blogg! jag säger också till mina :) kom igen nu! Då kommer Celine att bli glad när hon kommer hem!
Övrigt:
Skriv också det ni vill att jag ska skriva mer om och lite sånt! Skriv också lite kommentarer! det räcker med att bara skriva fin blogg eller något bara litet!
Kramar// Felicia ♥

Tors, 24 Juni / Felicia

Hellu alla! Felicia här.
Kom nyss hem ifrån att haft en lång dag. Sista dagen i skolan idag, kändes bra! Efter det åkte jag med mamma till stranden och sola och bada lite, det var kallt. Sedan åkte jag hem och bytte kläder för att sedan åka till fasta och handla lite... Det blev bara ett par
Celine:
Håller säkert på med hästar och har fullt upp! Jag har inget att meddela för att då blir det dyrt. Det jag fick höra var att bilen, ja eller husbilen dom sover i har allt, olika sovrum kök och allting, det var tydligen lyxigt!
Hoppas hon har det bra, ja det måste hon ha! :)
Kramar!

Frågor!

Anonym om ChillarDag:
vems hund är det?

Svar:
Jag svarar lite på frågan för att jag och Celine brukar gå ut med henne.Det jag vet är att det är deras grannes hund som Celine brukar ta ut och träna lite. Det är en hund som aldrig blir trött!Gillar att träna och springa det är därför hon brukar få följa med oss när vi är ute och springer och cyklar :)

Hej hej, Felicia Perman här

Som i Celines sista inlägg stod det ju att hon skulle fixa en gästbloggare, nu när hon ska vara borta, det blev jag lilla Felicia :)
Ni har säkert inte hört talas om mig mer än att det brukar stå mitt namn ibland som fotograf när det är celine som rider.
Hur känner då jag och Celine varandra? Jo det börjar med att min mamma jobba på på en förskola. Sen började Celines mamma jobba där. Våra mammor blev fort kompisar och sen så klart blev jag det eftersom att vi kom hem på midda m.m. Vi har samma intressen, vi är ganska lika av oss! Redan när vi möttes visste vi att vi skulle bli så bra kompisar och det blev vi ju. Vi blev så tajta, som systrar. Jag vet inte hur länge men många är iaf :) Så det är våran story

Under dom hära dagarna när Celine är borta kommer då jag skriva, hoppas ni kommer tycka om det :)
Celine har nyss åkt innanför den norska gränsen, så skriv inte till hennen nu för då blir det lite dyrt :S Men hon kommer tillbaka på sön så då bloggar hon igen :)
Kramar// Felicia

Norge

Imorrn åker jag och Jonko till Norge, så det kommer inte bli någon uppdatering under de dagarna tyvärr, ska försöka hitta ngn gästbloggare! Annars får ni gott vänta!
Våran planering för natten:
Halv6-Vi avreser från Helenas stall, påväg mot norge.
Halv5-Vara i Helenas stall och fixa.
3-Flytta Anton till Helenas stall.
Kommer vi ens behöva gå och lägga oss?
Jag har iaf blivit sjukt duktig på att träna! Två dagar irad har jag tränat magmusklerna, igår var man ju ute och sprang också. Vill så gärna bli fit, och det blir man inte utan träning! Aja nu måste jag packa inför Norge och sen hjälpa Rebecka med Lobo!
Dit ska vi!

Bildbomd

Här kommer lite efterlängtade bilder ;)

Jonko och Glenn


       


             



         

Fler bilder finns :D Jonko, du ska få alla ;)

PonnySM
B-Ponnny




C-Ponny





Utställnigen kommer i ett inlägg över :D


Godmorgon

Jag är långt ifrån ok när jag vaknar vid den här tiden, gick upp för en kvart sen...

Miss you♥

Middagen igår var föör god! Vi grillade något kött. Jag brukar alltid gilla grillat men igår, helt sjukt! Mums!!!
Var så trött igår, så innan maten var klar så sa Maria, ta en kudde och lägg dig med valparna! Sagt och gjort, två min senare låg jag nere i valparna(mamman var ute så jag fick plats!). ÅÅh vad mysigt vi hade det, min lille favorit kom och kröp upp och la sig precis intill mig under mitt huve, bilder på det kommer. Det skulle inte förvåna mig om han känner igen min doft, jag sitter med honom i händerna minst en kvart varje dag! Gullunge!
Just nu då, just nu sitter jag hemma hos kusin Evelyn, vi sitter och lyssnar på musik och glider runt lite på internet. Snart ska vi ha frisering av hundar, jag ska fixa med Follie och Evelyn ska frisera hennes pudel Lizzy.
Ikväll hoppas jag på att träffa Felicia, hon har varit på sitt landställe sen i fredags...
Saknar några prickar!!!

Utställning

Idag har jag varit på utställningen. Det gick jätte bra Amadeus(Neo) var finast av alla hanar i hans ålder. Någon BIR final gick inte. Många kort har knäppts under dagen. Lite senare eller imorrn ska ni få en del bilder!
Idag har jag också sett Lydnad klass 2 och 3. Jag trodde att jag och Follie skulle kunna hålla på med det, men jag har nog ångrat mig! Shiet vad svårt! Hur lär man hunden att ta den vänstra bollen istället för den högra?
Varför vaknar jag sååå tidigt? Idag halv6-6 IGEN!
ÅÅh i miss you ♥
Det blev ett ganska litet inlägg nu men ni ska få se hur jag såg ut idag!
Under tjocktröjan har jag ett linne!
Nu måste jag gå, grillkväll hemma hos Rottweilerna!

ChillarDag

Idag har jag tagit det väldigt lugnt, pga allergisk reaktion. Jag är laktosintollerant, och imorse tog jag mig en tallrik fil och ett glas oby. Två minuter tog det och det kändes som om magen skulle sprängas. Stackars liten mage, dåligt har jag mått hela långa dagen, trodde att det skulle gå över över dagen så jag kunde åka och fira PlastSyster Jonko men så var det inte. Magen fortsatte att värka, det fick bli sängen hela dagen. Mamma och Pappa åkte och fixade till Mirre.
Felicia sov ju över hos mig inatt. Det var riktigt mys, vi var vakna till 01.00 och sen vaknade jag halv6-6, det får jag som straff bara för att jag tar det lugnt på dagarna! Eftersom jag inte har mått så bra under dagen så har det mest blivit macen på magen i sängen samtidigt som man tittar på tv. Jag är tjej=jag kan göra flera saken samtidigt!
Imorrn får vi se när jag vaknar, men om jag inte vaknar av mig själv ringer klockan halv 7 imorrn, ska med Rottweiler familjen när de ställer sin ena valp. Vet inte om jag har berättat men de har 2tikar, varav en har fått 5hanvalpar och en hanvalp som är några månader. Neo den sistnämda är han som ska ställas imorrn, premiär för honom! Konstigt det kommer kännas att åka med men inte ställa Follie, men vi tittar upp utställningar till Juli!

Jag och Zegra är ute och cyklar, nyttigt för båda!

Fotograf: Felicia Perman

 

Mer vet jag inte vad som händer imorrn, vet ju inte när vi kommer hem. Har tänkt att åka till Jonko, dock vet jag inte om hon har ngra planer, annars slutar det som idag. Kanske blir en springtur eller cykeltur med Zegra(en av deras rottistikar). Aja det får ni reda på imorrn ;)
Nu måste jag verkligen sova om jag inte ska sluta som en Zombie imorrn!
Godnatt på er.

Grattis JOnko :D

Ja må hon leva, ja må hon leva!

Dagen då ;)

Idag har varit en väldigt lärorik och rolig dag!
Jag vaknar kl06.00, jag vaknar så tidigt nu eftersom min kropp tror att jag ska gå till skolan på morgonen...
Jag startar numera mina dagar framför facebook och tvn :P NiceNice...
VI åtta var jag hemma hos Jonko, åkte tillsammans med henne till Runsten, där var det POnny SM. Shiet, vilken skillnad det är på stallets b-ponnysar och tävlings b-ponnyisar. För alla Ponnyakuten fan så såg jag Jakob med Destiny idag, dock såg jag inte dom starta. Vilken sjukt kul dag det har varit, sett fina b,c,d-ponnysar :D
Vid 3 åkte vi till Jonkos gamla ponny Glenn, hon red och jag fotade,  bilder kommer när kameran fått en nattsladdning och den och datorn vill fungera tillsammans. Det var iaf sjukt kul att träffa Glempan!
Sen åkte vi till Anton, vi gick en liten promenad. Sne fixade vi allt osv...
Det var nog min dag i ord, bilder kommer imorrn, eller om Jonko orkar lägga in några...

Fråga igen :D

Wiho Wiho Wiho :P

Elli lämnade en liten fråga...
''hur många besökare har du typ per dag??''
Asså det går verkligen uppochner, jag har inte jätte många...

Men runt 20, sen kan det stiga ganska mycket också, har haft upp mot 68 en gång...


Frååga :D

Nu är det ngn gullig själ som vågat fråga en fråga, anonym men ändå...

''Jättesöt klänning! Vart kommer den ifrån?:)''

Tack, jag är faktiskt jätte nöjd med den :) Den kommer från Gina Tricot, dock så är den några år, så vet inte om den finns kvar ;)

Och just nu har jag lite tråkigt, så jag hittade denna från en kompis blogg

Nämn något som gjorde dig glad igår: Mötte en ny vän
Vad gjorde du kl 08 imorse: Vaknade
Vad gjorde du för 15 min sedan: Snackade med min nyfunna kompis
Det sista du sa högt: FEELIIICIIIA
Det senaste någon sa till dig: Celine, hjälp mig
Vad har du druckit idag: Bonaqua skogsbär <3
Vad var det senaste du åt: En liten sallad
Vad var det senaste du köpte: Tre skor
Vad är det för färg på din ytterdörr: Brun
Vad är det för väder hos dig nu: SOOL
Godaste glassmaken: Hmm, mintchoklad ;)
Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Nja ibland
Sover du tungt: Ibland
Drömmer du mardrömmar: Kan hända ;) 
Trivs du med ditt jobb: Jadå
Favoritklädsel: Tunika och shorts
Favoritlåt just nu: How to save a life-The Fray
Vad ser du om du tittar till höger: Fönster och säng
Vad gör dig glad just nu: My new friend
Vad ska du göra härnäst: Fortsätta nörda mig framför datorn och sen också rida...
Höger eller vänsterhänt: Vänster!
Humör just nu: Glad, lycklig, energisk :P
Favoritgodis: Jadu..
Kläder just nu: Tunika och Shorts ;)
Sommarplaner: Tyskland, Turkiet, Landställe, kompisar också :P
Hur många kuddar sover du med: 4
Spelar du något instrument: Nej
Morgon eller nattmänniska: Båda, kan gå och lägga mig sent, men endå vakna tidigt
Vad är viktigast för dig: Vänner, hästar, Forever
Är du kittlig: Nejdå inte all, hosthost! Jag dör om någon petar på mig...
Snarkar du: Nja, men jag kan börja prata mitt eget språk!
Stjärntecken: Kräfta
Äckligaste insekten: Fästingar
Längtar du mest efter just nu: Min vän :D eller närmsta vännerna <3 Och syster :)


Bergodalbana!


Rubriken säger allt :P

Mirre

Hoppade Mirre lite lätt idag. Hoppade en linje som ser ut som ett Y. Gjorde sedan en liten bana av det. Hoppade inte högre än sockerbitar eftersom jag inte vet hur han har gått de senaste dagarna. Imorrn ska han få skritta ut en sväng :)
Han var fin och bjöd på bra, dock lite stark efter så han snubbla ibland. Skulle behöva ha aachen eller remont på honom, han gapar gärna när han blir för stark, då känns det bara taskigt att sitta och dra i han!

Wiho, hoppning vid ett annat tillfälle, fotograf: Felicia Perman

Åååh jag är superglad just nu, men mer än så säger jag inte, eller Felicia veeet allt :P

Sommarlov

Nu är det efterlängtade sommarlovet här!

MIna senaste dagar då...
I torsdags så fyllde ju Follie år :D Var i skolan, det var en väldigt seg och tråkig dag, eller en del av den iaf. Visst det var jätte kul att träffa alla, men hur kul tror lärarna att vi har när vi ska sitta och titta på fotbollsmatch mellan lärarna och 9orna ? Lärarna vann för er som är intresserade. Sen bakade vi tårta och städade klassrummet.
Jag fick med mig Elli hem och vi fixade med oss lite mellis och satte oss ute i solen med Follie och myste :D
Sen på kvällen så åkte jag till Figge istället för ridningen. Jag var orolig att han varken skulle känna igen mig eller bry sig om mig, men han ville vara med mig, även om gräset var roligare, men han gick aldrig långt ifrån mig. Om jag bytte plats så följde han med mig dit. I hagen fanns det också en stor sten, jag satte mig där då kom han och la sitt huve hos vi så satt vi och möös. Att han ska vara så liten, eller jag så stor, annas hade vi köpt honom...

MIn avslutnigsoutfit!
Fredagen då, det var nog en av de bästa dagarna i hela mitt liv :P Nej men hela dagen så var jag såå glaad och mycket energi. En riktig toppen dag, skönt med en sån ibland, speciellt nu. Jag åker hem till Elli på morgonen, vi gör oss iordning tillsammans och sen tog vi bussen till skolan och där var det avslutning. Efter avslutnigen så åkte jag hem till min granne en stund, Maria med Rottweilerna. Ena tiken har fått ursöta valpar. Jag har inte missat mer än en dag med de små liven :P En har ett litet hjärta på bröstkorgen, sötisen :P Sen åkte man hem, bytte om och åkte ner till stallet för en avslutning där också. Vi skulle hoppat ute men eftersom vädret inte var så bra så busade vi inne, vem fick jag då ? FOREVER ♥ Bästa Bushästen, Bästa Hopphästen, Bästa Dressyrhästen, Han är bäst på allt hehe. Vi taggade till riktigt mycket! När vi busar på ridskolan så delar man in allai gruppen i två lag, eller som en 5-kamp kan man säga. Mn har gjort två likadana banor där bara fantasin sätter stopp. Sen gör ridläraren upp olika stafetter :)
Jag startade sist med Forever, vi tänkte han är ju den säkra hästen, man brukar oftast ha den snabbaste längst bak, men farten trodde ju ingen att han kunde få upp, iaf inte DEN farten. När jag kom tillbaka efter varje rejs satt amn coh skakade av adrenalinet och de sa att det gick så fort för oss att de andra i laget varken han sakna mig eller fattat att jag redan ridit... Roligaste var rejs upp runda kon rejs hem, wiihhooo.

Jag fortsätter på fredagen, då var det också dags för alla hästarna att gå ut på sommarbete. Alla fick rida upp en varsin häst till hagarna, jag fick Forever igen :) Tillbaks på stallet så skulle ju ponnysarna också ut, jag red på lilla och gamla Knekt med Winden som handshäst, skit gulligt var det efter som Knekt och Winden ser typ likadana ut bara den att den ena är mindre och ''ädlare'' än den andra. Sen vart det dags för middag, alla åt och var glada.
Jag känner fortfarande känslan det var att låta Forever släppa loss i ridhuset, och vi vann nog alla förutom ett rejs.

Lördag åkte med Helena till Runsten när hon tävlade, var lite av en hästskötare ;) Lite kaxigt var det att gå med Bonzai runt på tävlingsplatsen när man vet att han tävlar i Globen och runt i världen, ''Sååja lugn Bonzai'', ''Ptroo ptroo Bonzan'' :P Helt slut åker man hem till ett par kompisar, dock känner jag inte alla eftersom de är ett par stycken som bodde på samma gata, innan jag var född var de som bäst kompisar, sen flyttade vi oh jag kom :P
Eftersom jag var helt slut åt jag bara middag där och sen gick jag hem till Mormor som bor 50m där ifrån, jag slocknade i hennes soffa :P

Söndag, hos Helena igen men den här dagen var jag i stallet då Helena inte skulle starta på söndagen som det var tänkt. Det blev ridning av två hästar, Clark ute på åkern. Han var minst sagt piggelin, nån bock blev det och väldigt mycket hopp, hehe. Sen red jag ut själv på Campo, joggade han lite ute. ÅÅÅH vad fin han var! Det var en häst jag matchade med!

Igår tog jag det lugnt, Felicia kom hit vid lunch och vi tog det lugnt, sne drog vi ut och cyklade. Vi brukar göra det en gång om dagen på sommarlovet. Men jag tyckte inte att det räckte så när vi hade varit och ätit med Rottweiler familjen så skulle alla gå ut på en promenad(vi brukar göra det på kvällarna) så tog jag med mig Zegra(ena rottisen) och joggade ett varv. Tänkte fortsätta med det, det är sjukt mycket roligare med hund...

Idag ska jag till Mirre för första gången sen Figge åkte,sjukt kommer kännas!

GRATTIS

Vet ni vem som fyller år idag ?

FOLLIE!

Follie fyller ett år :D Den här dagen för ett år sen så var jag och min klass i klassrummet efter inställd utflykt. När vi satt och åt våran matsäck så fick jag ett sms från mamma ''2tikar och 5hanar''. Då förstog jag att det var en av tikarna som var våran :D

Hur kommer dagen firas då ?

Jag ska till skolan nu och sen efter den ska vi åka och köpa ett godispåse med ben, godis och öron i :P
Sen bjuder vi nog över de grannarna som står henne närmast och har en liten fika tillsammans :D

I människoår är Follie nu:
14år
Man räknar första året ggr 2.
Annars ser det ut såhär:
1år=14år
3år=21år
4år=28år
osv....

Grattis till Follie på hennes dag :D

Deal

Jag och Elli har en deal, om jag skriver ett inlägg gör hon också det på sin blogg, meochyou.blogg.se.
Den delar hon med Sarah :D

Senaste dagarna då :)

Lördag: Var inne lite i Forum och letade skor, hittade 3 skor som man köpte. Har ju fått jätte jobbiga skavsår så jag köpte ett par helt vanliga flip-flops, sen köpte jag också ett par skor med paljetter och sist men inte minst så et par skor man kan ha på avslutningen. Åååh vad jag blev nöjd med alla!

Sen åkte jag ner till Velam för att jobba, idag kunde inte Gabbi jobba utan fick jobba med CC, det gick jätte bra som vanlgt! Efter jobbet så åkte jag till stallet där Fellini står nu. Där väntade Jonna och Jossan, kort efter att jag hade anlänt kom också Malin. Vi tvättade Fellini och taggade till för söndagen. Det var då jag fick samtalet från Jonko. Vi pratar först på som vanligt, sen så:
Jonko: Du har hört det här med Figge vah ?
Jag: Nej, (kände på en gång hur det inte alls kändes bra!)
Jonko: ''Tystnad''
Jag: Säg då...
Jonko: Han åkte igår...

Resten av kvällen var i stora floder av tårar, och att veta att inget kommer bli som förut, det är hemskt.
För er som inte vet så var ajg medryttare på Figge i ett år, jag visste att han skulle åka men jag trodde att jag skulle bli förvarnad om det. Vi hade en väldigt bra kontakt, han kom galoppandes och mötte mig i hagen, följde mig vart jag än gick och ville aldrig att någon annan hade min uppmärksamhet!
Saknar min lilla ponny ♥

När vi vad klara hos Fellini så gick vi hem till Jonna, alla sov över där eftersom vi skulle behöve gå upp tidigt på morgonen!

Söndag: Vi åkte till Fellini, fixade iordning honom och åkte iväg till velam. Där väntade maskeradhoppning och annat skoj. Jag och Jonna skulle tävla Fellini i maskeradhoppning, resten av laget var Malin och Jossan som red på Mississippi. Vi slutade som trea, helt okej tycker jag verkligen :D Resten av dagen gick och när klockan blev 13.00 så vart det dags för kadrilj, jag red Nova och ledde hela kadriljen med Cc. Det helt sjukt bra! Alla var jätte nöjda och vi fick mycket beröm!

Måndag: På morgonen kände jag mig väldigt yr och var illamående, jag var matt i kroppen och mådde bara skit. Rösten hade jag tappat också :P Ingen skola för mig och jag blev sängliggandes resten av dagen. den dagen skulle jag haft Figge <3

Tisdag/Onsdag: Inte gjort ett skit mer än som högst gå ut med hunden...

Saknar Elli och resten av mina kompisar ♥

Dåligt med uppdatering

Just nu så slogdet mig att jag inte har skrivit ngt påå år och dar...

Men har ingen blgglust just, får se om jag orkar blogga mer senare, mitt liv ble uppochner lördags kväll...



Och allt har med här sötnosen att göra <3

ÄÄntligen


Alldeles snart ska jag gå ner till centrum för att möta Erika,
Saknad?
Jaaaaa

Vi ska ta bussen med Follie ner till stallet. Hur sjukt känns det inte att hon är hemma ? Vi låg och pratade halva natten i tisdags :P

Vi ska rida ikväll, hon har fått en igenridning av mig. Hon har ju varit utan ridning sen 11januari. Jag väljer först ikväll, kul kul. Vill ha Forever eller Charlie.

Har varit i skolan.
Kul som vanligt ?
Ja!

Vet inte riktigt vad jag ska skriva, skulle vara kul att ha en frågekväll. Men jag är inte säker på att någon skulle fråga ngt.

Så om jag skulle ha en frågekväll, skulle ni fråga då ? Nu kan ni ju kommentera :P

RSS 2.0